הילינג כדרך רוחנית
אני לומד הילינג כארבע שנים עכשיו. בהתחלה בקבוצת הילינג עם המורה שלי, עופר ברקת ומאז מתוך התירגול שלי עם מטופלים, המחקר והלימוד שלי ודרך הריפוי (ההילינג) האישית שלי. הנחת היסוד שלמדתי על הילינג היא שכדי להיות הילר את/ה צריך לעבור את תהליך הריפוי בעצמך כמטופל קודם. ככל שאתה יותר מתקדם בתהליך הריפוי האישי שלך כך עולה היכולת שלך לטפל ולרפא אחרים. אני רוצה להדגיש שהילינג בשבילי היא לא טכניקה או שיטה אחת כמו רייקי, שיאצ´ו, ביו-אנרגיה, צ´י קונג, ריפוי בצלילים וכו´. אלא הילינג זה ריפוי של הגוף,נפש ורוח של האדם שמתייחס לקשר בין הגוף לנפש ובין הנפש לרוח (כתבתי על זה בהודעה שנקראת הקשר הפסיכו/רוחני). כל השיטות והגישות של ריפוי אנרגטי של הגוף, נפש ורוח נכנסות להגדרה שלי של מה זה הילינג. בטיפולים אני משלב שיטות וכלים שונים כמו:שיחה, חיבור לרגש ע"י התבוננות בנשימה, הרפיה, איזון אנרגטי של הצ´אקרות, מסאז´ לאיברים הפנימיים ע"פ הרפואה הסינית (צ´י ניי צאנג), אקופרסורה, קריסטלים,צ´י קונג, צלילים מרפאים, עבודה עם מלאכים ורוחות הטבע (חיות,נחלים,עצים וכו´), החזרת נשמה, חזרה לילדות, ללידה,לרחם ולגילגולים קודמים ועוד. אני מאמין שכל מטפל לומד ורוכש את הכלים שעובדים בשבילו ובשביל המטופלים שלו. תמיד ישנו את העניין של ריפוי הדדי. לשאול מה הוא הדבר המקביל בתוכי לנושא ולאנרגיה שעליו עובדים ומשחררים אצל המטופל. מתוך הניסיון שאני רוכש בתהליך הריפוי האישי שלי ובעבוד העם מטופלים אני מסיק ומבין את הדרך לטפל בנושאים קולקטיביים בריפוי האדמה.