דעתי - בשום פנים ואופן לא
לי היתה חווייה מאירה עם ילד שאני לא יודעת בדיוק מה היתה הבעיה שלו אבל הוא היה קשור למיטה... הוא לא היה צמח, אבל הוא לא יכל לתקשר. זו היתה חווייה מדהימה וראינו עליו את ההשפעה של האנרגיות, לקח לי בערך שבוע להתאושש רק מההשפעה שהיתה לו עליי אבל זה שכשיצאנו משם הוא היה רגוע ונמנם זה, אני חושבת, משהו שאני בחיים לא אשכח... זו היתה חווייה מדהימה, והיה מדהים לראות איך האנרגיה נכנסת אליו והוא מגיב אליה ישר, למרות שהוא לא יכול לדבר או ליצור קשר "רגיל" עם אנשים מסביבו. בכל אופן,זה היה רק תבלין לעיקר התשובה שלי. אני לא מכירה מטפל אחד שיש לו את ה"ביצים" להגיד מתי, אם בכלל, רואים תוצאות בטיפול אנרגטי. אני חושבת שזה "מאכער"יות. בטיפול אנרגטי, יותר מבכל טיפול אחר, יש משמעות לקיבולת ולמוטיבציה של המטופל, ולפעמים אני יכולה להזרים אנרגיות לבנאדם עד קפריסין ובחזרה, אבל אם אין בו את המוכנות ליצור שינוי - שום דבר לא יזוז. הדוגמה שהעלית היא דוגמה מצויינת, בעיני, לבחון מצב שבו אין לנו דרך לדעת מה דעתו של המטופל על האנרגיות שנשלחות אליו. אולי, מאיזו שהיא סיבה, הוא דווקא מעוניין כרגע במצב הזה? אולי התדר האנרגטי של המטפל לא מתאים לו והוא צריך תדר אנרגטי אחר? בכלל המשפט הזה מזכיר לי קצת את הדרך השיווקית של הרבלייף. זה לא "תוצאות", זה חיים של בנאדם. זה נשמע לי תמוה, שמטפל אנרגטי אומר כזה משפט...