הילינג

oreni6

New member
הילינג

בוקר אור לכול חברי הפורום מישהו התנסה בטיפול עם אדם המוגדר כ"צמח"ארוע מוחי? האם זה מקובל למטפל לומר "3-6 חודשים תראו תוצאות? אודה על כל תשובה

דעתי - בשום פנים ואופן לא

לי היתה חווייה מאירה עם ילד שאני לא יודעת בדיוק מה היתה הבעיה שלו אבל הוא היה קשור למיטה... הוא לא היה צמח, אבל הוא לא יכל לתקשר. זו היתה חווייה מדהימה וראינו עליו את ההשפעה של האנרגיות, לקח לי בערך שבוע להתאושש רק מההשפעה שהיתה לו עליי אבל זה שכשיצאנו משם הוא היה רגוע ונמנם זה, אני חושבת, משהו שאני בחיים לא אשכח... זו היתה חווייה מדהימה, והיה מדהים לראות איך האנרגיה נכנסת אליו והוא מגיב אליה ישר, למרות שהוא לא יכול לדבר או ליצור קשר "רגיל" עם אנשים מסביבו. בכל אופן,זה היה רק תבלין לעיקר התשובה שלי. אני לא מכירה מטפל אחד שיש לו את ה"ביצים" להגיד מתי, אם בכלל, רואים תוצאות בטיפול אנרגטי. אני חושבת שזה "מאכער"יות. בטיפול אנרגטי, יותר מבכל טיפול אחר, יש משמעות לקיבולת ולמוטיבציה של המטופל, ולפעמים אני יכולה להזרים אנרגיות לבנאדם עד קפריסין ובחזרה, אבל אם אין בו את המוכנות ליצור שינוי - שום דבר לא יזוז. הדוגמה שהעלית היא דוגמה מצויינת, בעיני, לבחון מצב שבו אין לנו דרך לדעת מה דעתו של המטופל על האנרגיות שנשלחות אליו. אולי, מאיזו שהיא סיבה, הוא דווקא מעוניין כרגע במצב הזה? אולי התדר האנרגטי של המטפל לא מתאים לו והוא צריך תדר אנרגטי אחר? בכלל המשפט הזה מזכיר לי קצת את הדרך השיווקית של הרבלייף. זה לא "תוצאות", זה חיים של בנאדם. זה נשמע לי תמוה, שמטפל אנרגטי אומר כזה משפט...

night mistress

New member
רק אלוהים יודע זמנים..

אני לא מסכימה עם אלה שאומרים למשפחה כמה זמן התהליך יקח.. לדעתי הכל בידי האל, ורק הוא מחליט מתי אותו אדם יתעורר ויחלים,מה שכן,אני מאוד מעודדת משפחות לשוחח עם האדם, לעודד אותו לחזור, להזכיר לו את כל היופי שבעולם בצורה מפתה, והכל על מנת שירצה להילחם ולחזור לחיים,שלא יוותר, ואם אפשר הייתי מוסיפה טיפולים אנרגתיים. במקצועי אני אחות טיפול נמרץ, וראיתי כ"כ הרבה ניסים שקורים, חולים שהתעוררו וזכרו כל מילה שאמרתי להם בזמן שהם היו מחוסרי הכרה, וחולים שלפתע לחצי הדם שלהם החלו להסתדר אחרי טיפול באנרגיות של מטפל שעשה להם רייקי וכו, כך שאני באמת מאמינה שזה עוזר!

סמאדי

New member
כדאי לגעת בכפות רגליו.

יקירה, עבדתי קצת עם אנשים שאיבדו את ההכרה. צריך לעזור לנשמה למצוא את החיבור לגוף. בדרך כלל, במצבים האלה, מרכזי האנרגיה העליונים פעילים והתחתונים פחות. מה שיכול לעזור זה לשבת מול כפות רגליו של המטופל, להחזיק בהן בעדינות, ולנסות לדמיין שיש לנו מגנט ביד שממגנט את האנרגיה של המטופל אל כפות רגליו. כמה שיותר. אפשר גם לעצום עיניים במשך התהליך ולדבר עם הנשמה שלו. את יכולה לספר לו כמה אתם מצפים שיחזור, ולשאול למה הוא צריך את פסק הזמן הזה. התשובות עשויות להפתיע. בקשר למי שאמר שתוך זמן מה תראו תוצאות, תראי, ההילרים עובדים מתוך אנטואיציה. אם ההילר המסויים הזה קיבל מסר שתוך שלושה עד שישה חודשים יקרה שיפור, זה לגיטימי לשתף אתכם. אבל הכל עדיין מאוד פתוח, ואם תתחברי לאט, מתוך קשב ולא מתוך רצון, לנשמה של מי שאת מקווה שיתעורר, יתכן מאוד שהדברים יקרו יותר מהר. הלב שלי מאחל לך הצלחה. אם תשלחי לי פרטים לגבי שמו ומה קרה לו, אנסה לעזור מרחוק. שתהיה בריאות. סמאדי

למעלה