הילינג

imber

New member
הילינג

האם הילינג עוזר לי רק להרגע כאן ועכשיו כאשר אני בטיפול או שהוא נותן אפקט שיורי להמשך השבוע... האם הילינג יכול לפתור בעיות כלשהן מהעבר או שהוא עוזר רק לעכשיו. למשל נניח שאני לא מעיזה לעשות דברים כי פעם צחקו עלי הרבה.... האם זה נושא לטיפול הילינג ? איך הילינג יכול לתת לי יכולת להעז? או למשל הורי לא נתנו לי תשומת לב מספקת בילדותי ותמיד ביקרו אותי על כל דבר... ולכן אני לא עושה כלום כי פוחדת להכשל - מה הילינג יכול לעזור? דרך אגב ניסיתי גם להעזר בפסיכולוגיה ללא הצלחה (2-3 שנים)

elias6

New member
הילינג זה ריפוי דרך התייחסות לגופים העדינים

שלום לך, הילינג הוא בסה"כ ריפוי בעברית עליך להחליט מהי הדרך בה את מעוניינת לטפל בעצמך אני ממליץ לך לקרוא את הכתבה מהאתר שלי על נושא "ריפוי טבעי דרך הילינג"- בשיטת B.A.T ניתן לקלף את קליפות העבר (כמו בצל) כדי לאפשר לך להתכוונן ולהתמקד בהווה ובעתיד. סילוק משקעים מהעבר (כולל צלקות וטרואמות הוא אבן היסוד באיזון גוף נפש) טיפול בפסיכולוגיה, הוא טוב, אך לא תמיד מספיק, כיוון שהוא מהווה גירוי אינטלקטואלי בלבד, כך שהעבודה ברמה האנרגטית רגשית לא תמיד יעילה או מספקת קראי את הכתבה: הילינג- שיטת B.A.T

אוקי..

הילינג משנה את הדפוס האנרגטי שלך, רק שאת צריכה להבין, שהדפוס האנרגטי שלך הוא ככה בגלל סיבה, הוא מתאים לך בדיוק, ועד שלא תשתנה הסיבה שלו להיות כמו שהוא, הילינג ישנה אותו לטווח קצר, ואת עצמך תחזירי אותו למצב שלו מקודם. כדי לקבל הילינג יעיל, כדאי שתיעזרי גם בשינויי הרגלים - דמיון מודרך, קואוצ'ינג, מדיטציות ... משהו, אפילו פסיכולוג. אגב, בנושא של ביטחון עצמי, שני תחומים ששמתי לב שהם מוכיחים את עצמם בשילוב עם הילינג - פרחי באך, וטיפול בצבע. הצלחה, עומר

למעלה