הילות

adijr

New member
הילות

איך אני יודעת אם מה שאני רואה הוא הילה, או סתם תעתוע של האור?

תעתוע?!

אני לא יודעת אם יש דבר כזה בכלל, תעתוע (כלומר, אם אני מבינה את המילה נכון, אז את אומרת שאת רואה משהו שלא באמת נמצא שם). אני חושבת שכל מה שאת רואה קיים באמת, ושהמילה "תעתוע" היא המצאה של המבקר הפטפטן שנמצא לכל אחד מאיתנו במוח... מה את אומרת?

צ ל י ל 8

New member
האם ההילה הלבנה

היא גם הילה, או רק השדה החשמלי? איך אפשר לראות את הצבעים שמעבר?

אני רואה...

את השדה החשמלי כמו שדה צפוף מאוד וקרוב מאוד לגוף, ולא בצבע לבן אלא בצבע זהוב, כמו הילה של נר אבל יותר צפוף...

adijr

New member
תודה...

אני מסכימה- אני חושבת שהייתי צריכה אישור ממישהו אובייקטיבי (שלא מכיר אותי)... אולי את יודעת אם לכל החפצים יש הילות?- גם לצומח ולדומם?

צ ל י ל 8

New member
קראתי בספר "הנבואה השמימית"

שגם לעצמים יש הילות, בעיקר בצבע של הדומם/הצומח. מאוד ממליצה לך לקרוא את הספר. הוא יענה לך על הרבה שאלות

adijr

New member
הנבואה השמיימית

קראתי את הספר, מאוד מעניין, אבל עד כמה זה אמיתי?

כן, יש להם.

לכל דבר אורגני, שלא נוצר ע"י מכונות. לגבי מה שנוצר ע"י מכונות - אני עוד לא יודעת. האינטואיציה אומרת שגם להם יש הילות, כי למשל רכבים - ללא ספק יש להם אופי ויש להם תדר. ממש אפשר להגיד שזה יצור חי. ואפשר גם להגיד שכל דבר שנוצר ע"י מונה הוא דבר אורגני שעבר מניפולציה, אז אולי גם לו יש הילה... אבל לדברים אורגניים - עץ, אבן, צמח, וכו' - יש הילות נהדרות!

1קישקשתה

New member
צר לי לאכזבך

אבל אין כזה דבר הילה. כל בן אדם עוטפת אותו שווארמה ענקית ורק אנשים "מיוחדים מאוד" יכולים לראות אותה. היא עם הרבה חריף ובצל. מה נסגר אתכם אנשים? הכול בסדר שם בקדקוד?

שלום קישקשתה, תודה לך

שחלקת איתנו את דעתך. אני אישית אף פעם לא ראיתי שווארמה, אבל אולי אני לא מוארת מספיק. בכל אופן, גם אתה חמוד, אתה

1קישקשתה

New member
../images/Emo24.gif

על מנת לראות שווארמה יש לפתוח שולחן עם חברים ופשוט להזמין שווארמה... אם ממש רוצים ניתן גם להיות מואר בחמוצים, סלט כרוב, צ'יפס, מדבוחה וקולה. תנסי את זה פעם, זה עובד

למעלה