ראיית הילות. או-קיי, בואו נתחיל!!!
ראשית מאי, ברוכה הבאה לפורומנו הצנוע והנפלא!
כבר תרמת לו רבות: את השרשור הזה... ובכן, ראשית כל בהחלט יתכן שבשלב מאוחר יותר בהמשך, אני אתחיל כאן שרשור חדש שילמד כיצד "לראות" (לא "רק" הילות, אלא גם ישויות בלתי-פיסיות ושאר מרכיבים של העולם שסביבנו). כרגע אני מתרכז בקורס המדיטציה החדש שאני מנסה להעביר בפורום - ונראה איך זה יעבוד. בשניה זו אני חש שאין לי אנרגיות להתחיל קורס יסודי נוסף, במקביל, אבל אולי זה ישתנה. אבל זה לא אומר שאי אפשר לדבר, להמליץ, לתת תרגילים ושאר ירקות, בכל הקשות להילות וראייתן. ובכן, אני אתחיל!!! ראיה אנרגטית היא חלק בלתי-נפרד מהתפתחות אישית. זה לא "הילות". מי שרואה "הילות" בלבד, כלומר רואה אנשים בצורה פיסית וסביבן "הילות", איננו רואה ראיה אנרגטית שלמה, אלא יש לו איזו שהיא תוספת או הרחבה לראיה הפיסית הרגילה שלו. זה או שפשוט המוח שלו "זורק" לו כל מיני נתונים אודות הבנאדם שלפניו, באמצעות יצירת "הילה" סביבו, לתוכה הוא יוצק נתונים אלה. לי אישית אנשים נראים כמו מבני קריסטל ענקיים, מורכבים מאוד וגדולים מאוד, שאני יכול ממש "להגדיל" אותם, "להיכנס" לתוכם ולסייר להנאתי... ויש בתוכם כל כך הרבה. ראיה אנרגטית פרושה שאת רואה את האדם עצמו (לא רק את גופו הפיסי, אלא אותו עצמו). כמו כן אין לראיה האנרגטית גבולות קבועים, אלא בהתאם ליכולתך, למצב רוחך ולגורמים נוספים. יתכן שתוכלי לראות עד קצה העולם - ויתכן שלא, אבל תמיד את יכולה לנסות לראות. העולם סביבנו מלא ביצורים, שרק לחלק קטן מהם יש גוף פיסי. הראיה האנרגטית מראה לך את כולם, בצורה ברורה ופשוטה. אני משתמש בעיניים הפיסיות בין היתר כמעין נקודת יחוס. הן עוזרות לי להבדיל, בכל הקשור לעולם הסובב אותי, בין דברים שכל בני האדם רואים לבין דברים שרק אני ו"רואים" אחרים רואים. לפי דעתי, לא כדאי לך להתעקש על "הילות" במובן ה"קלאסי" של אור וצבעים סביב גופו של אדם, מפני שזה יהיה קצת מאולץ. תשאפי לפתח את ראייתך האנרגטית - זה יהיה הרבה יותר פשוט וזורם, כי יש דרכים רבות להגיע לשם. כאשר ראייתך האנרגטית תהא עובדה בשטח, תוכלי לראות גם "הילות", למרות שיתכן שתגלי שהן כלל לא הילות, אלא חלק מסויים של המבנה הכולל של האדם, שמשום מה חלק מה"רואים" מתעקשים להפרידו בראייתם משאר החלקים של אותו אדם. ובכן, תרגיל קטן לצורת התחלה כלשהי: בחרי 2 ממכרייך (חברייך, הורייך וכולי) והציבי אותם לצידך, בדמיונך. אחד מצד ימין ואחד מצד שמאל. לאחר מכן החליפי את מיקומיהם (זה שהיה בימין עובר לשמאל ולהיפך). איזה, משני המצבים, מרגיש לך נכון יותר? עשי כן עם כל מיני אנשים, שוב ושוב - ודווחי לי על כל שעשית את התרגיל, כדי שאוכל לשאול אותך שאלות ולהמשיך משם הלאה, לפי הצורך (דווחי לשרשור זה, שאותו נקדיש יחד עם תרומתם של אנשים נוספים שאני מקווה כי יתערבו בשיחה, לנושא ההילות, כפי שביקשת). שלך באהבה, בן