הילות

מ א י .

New member
הילות

אני ממש רוצה לראות הילות כיתבו לי תרגילים שמניסיונכם האישי עבדו !!!!!! אם יש ספר שבאמת שווה אימרו אותו . אם עזרה לכם שיטה כול שהיא צי קונג או משהו דברו!!! מה קרה אצלכם?

ראיית הילות. או-קיי, בואו נתחיל!!!

ראשית מאי, ברוכה הבאה לפורומנו הצנוע והנפלא!
כבר תרמת לו רבות: את השרשור הזה... ובכן, ראשית כל בהחלט יתכן שבשלב מאוחר יותר בהמשך, אני אתחיל כאן שרשור חדש שילמד כיצד "לראות" (לא "רק" הילות, אלא גם ישויות בלתי-פיסיות ושאר מרכיבים של העולם שסביבנו). כרגע אני מתרכז בקורס המדיטציה החדש שאני מנסה להעביר בפורום - ונראה איך זה יעבוד. בשניה זו אני חש שאין לי אנרגיות להתחיל קורס יסודי נוסף, במקביל, אבל אולי זה ישתנה. אבל זה לא אומר שאי אפשר לדבר, להמליץ, לתת תרגילים ושאר ירקות, בכל הקשות להילות וראייתן. ובכן, אני אתחיל!!! ראיה אנרגטית היא חלק בלתי-נפרד מהתפתחות אישית. זה לא "הילות". מי שרואה "הילות" בלבד, כלומר רואה אנשים בצורה פיסית וסביבן "הילות", איננו רואה ראיה אנרגטית שלמה, אלא יש לו איזו שהיא תוספת או הרחבה לראיה הפיסית הרגילה שלו. זה או שפשוט המוח שלו "זורק" לו כל מיני נתונים אודות הבנאדם שלפניו, באמצעות יצירת "הילה" סביבו, לתוכה הוא יוצק נתונים אלה. לי אישית אנשים נראים כמו מבני קריסטל ענקיים, מורכבים מאוד וגדולים מאוד, שאני יכול ממש "להגדיל" אותם, "להיכנס" לתוכם ולסייר להנאתי... ויש בתוכם כל כך הרבה. ראיה אנרגטית פרושה שאת רואה את האדם עצמו (לא רק את גופו הפיסי, אלא אותו עצמו). כמו כן אין לראיה האנרגטית גבולות קבועים, אלא בהתאם ליכולתך, למצב רוחך ולגורמים נוספים. יתכן שתוכלי לראות עד קצה העולם - ויתכן שלא, אבל תמיד את יכולה לנסות לראות. העולם סביבנו מלא ביצורים, שרק לחלק קטן מהם יש גוף פיסי. הראיה האנרגטית מראה לך את כולם, בצורה ברורה ופשוטה. אני משתמש בעיניים הפיסיות בין היתר כמעין נקודת יחוס. הן עוזרות לי להבדיל, בכל הקשור לעולם הסובב אותי, בין דברים שכל בני האדם רואים לבין דברים שרק אני ו"רואים" אחרים רואים. לפי דעתי, לא כדאי לך להתעקש על "הילות" במובן ה"קלאסי" של אור וצבעים סביב גופו של אדם, מפני שזה יהיה קצת מאולץ. תשאפי לפתח את ראייתך האנרגטית - זה יהיה הרבה יותר פשוט וזורם, כי יש דרכים רבות להגיע לשם. כאשר ראייתך האנרגטית תהא עובדה בשטח, תוכלי לראות גם "הילות", למרות שיתכן שתגלי שהן כלל לא הילות, אלא חלק מסויים של המבנה הכולל של האדם, שמשום מה חלק מה"רואים" מתעקשים להפרידו בראייתם משאר החלקים של אותו אדם. ובכן, תרגיל קטן לצורת התחלה כלשהי: בחרי 2 ממכרייך (חברייך, הורייך וכולי) והציבי אותם לצידך, בדמיונך. אחד מצד ימין ואחד מצד שמאל. לאחר מכן החליפי את מיקומיהם (זה שהיה בימין עובר לשמאל ולהיפך). איזה, משני המצבים, מרגיש לך נכון יותר? עשי כן עם כל מיני אנשים, שוב ושוב - ודווחי לי על כל שעשית את התרגיל, כדי שאוכל לשאול אותך שאלות ולהמשיך משם הלאה, לפי הצורך (דווחי לשרשור זה, שאותו נקדיש יחד עם תרומתם של אנשים נוספים שאני מקווה כי יתערבו בשיחה, לנושא ההילות, כפי שביקשת). שלך באהבה, בן

תגובה ראשונה: היה מוזר

בן, התחלתי, לקחתי שתיים מחברותי לעבודה, שהן גם חברות טובות. ראשית, איך שהצבתי אותן בפעם הראשונה, ידעתי שזאת ההצבה הנכונה, ולהחליף להן את המקום לא יהיה נכון. בכל זאת ניסיתי. כאשר ניסיתי להעביר את זאת שמשמאלי לצד ימין היא נעצרה מקדימה. אז אמרתי לעצמי, טוב את השניה (שהיתה מימין) נעביר אחורה, אבל הדבר היחיד שהייתי מסוגלת (וממש לא התכוונתי, או שכן...) זה לבעוט בה ולא לתת לה לעמוד מאחורי. אז מה זה אומר? (חוץ מזה שאני מרגישה שזאת שהייתה משמאלי נותנת לי מחסה, כי אני יכולה להתחבא מאחוריה, ואילו זאת שהייתה מימיני, אני לא ממש בוטחת בה, כי אני לא מסוגלת לתת לה לתמוך בי (לא מוכנה שתהיה מאחורי למקרה שאפול). יעל

שיעור ראשון.

טוב, ניסיתי את זה על שלושה זוגות אנשים. קודם חבר מאד קרוב שלי וחברתו לשעבר. בהתחלה שמתי אותו מימין ואותה משמאל, וזה הרגיש מאד נכון. אחר כך הפכתי אותם. אצלה לא היה שינוי, אבל הוא די השתולל, ריצד וקפץ. כשהחזרתי אותם, אז הוא הפסיק, והיא טיפה התכווצה. אחר כך בכוונה לקחתי שני חברים שלי שנמצאים באותה דרגת קרבה אלי. היה לי בסדר לגבי איך ששמתי אותם בהתחלה, ואחרי שהחלפתי שניהם קצת זזו באי נוחות אבל התנהגו יפה סך הכל. בסוף לקחתי את המדריך הראשי שלי באייקידו ואת העוזר שלו. בהתחלה המדריך הראשי היה לימיני והעוזר לשמאלי. המצב הזה היה בסדר (נדמה לי שאפילו קלטתי קריצה מהעוזר). כשהחלפתי אותם הרגשתי זרימת אנרגיה מאד חזקה דרך הבטן שלי, שהיתה לא נעימה, אבל לא נראה היה שהם הושפעו מזה.

ellii

New member
גם אני ניסיתי על שלשה זוגות....

על הסבא והסבתא...הסבא יצא מלא אנרגיה והסבתא יצאה חיוורת כאילו צל... מוזר שאע"פ שאני במודע לפחות מחבב אותה לכאורה הרבה יותר מאת סבי הרי שכשהעמדתי אותו לימיני זה הרגיש טוב..וההיפך לא כל כך(ימין אצלי נתפס כטוב מבין הצדדים ..לפחות במודע) החיוורון שלה הדאיג אותי...הגם שבחייה היא פעלתנית..אך חיה על רזרבות....ולא אוכלת כמעט..מה שיכול להסביר את איך שהיא נראית...ואולי הסבא פשוט "שואב" ממנה את האנרגיות שלה... כך שהוא מתמלא והיא מתרוקנת.... זוג שני שני חברים שאחד מהם אני מחבב יותר ושוב את זה שאני מחבב פחות הרגיש לי יותר טבעי ובסדר להעמיד לימיני...אינני יודע אם לייחס לזה משמעות מסוימת...והיותר קרוב אפילו התנגד לבא לימיני ..וכשהבאתיו בכל זאת הפך מעומעם יותר... הזוג השלישי הרגיש בסדר בשני הצורות...רק שהיותר קרוב הרגיש יותר טוב בימין כמו ש"אמור להיות" לפי הבנתי...

או-קיי, בואו נמשיך...

(אני מקווה שמאי תצטרף בהמשך...) המטרה העיקרית של התרגיל הראשון היתה לראות שיש, אכן, הבדל... וכמובן, לצבור נסיון מודע ולא-מודע מהסוג שאכן צברתם!... מאסה של התנסויות כאלה, המכוונות על-ידי מדריך, יוצר בכם תשתית מיוחדת במינה... אז נמשיך להתנסות הבאה! ובכן, הפעם יש לנו התנסות דומה, אך מעט משוכללת יותר: עשו את מה שעשיתם קודם, אך הפעם בחרו 3 דמויות (מכרים) שונות ועשו בהן את מה שעשיתם בתרגיל הקודם, רק שבמקום להציב באמצע את עצמכם, הציבו באמצע את אחת מ-3 הדמויות... בהצלחה! מחכה לדיווחיכם! שלכם באהבה, בן

chanda

New member
I tried. ../images/Emo80.gif

I first did the first targil and had very similar results like the above mentionend. One setting always felt more confortable than the other. Something seemed to get out of balance by swaping places. I don´t think though it was because of right and left but because of the first one being the natural way of organising it and the second one a sort of fighting against the natural way things are. A similar thing happened now with the second targil. Every time I chose a triplet of people, there is a natural middle men/woman. the people standing next to him/her can be swaped without to much effort, but he/her belongs in the middle. love caro

נהדר! נהדר! נהדר!

אבל מה, אני רוצה שתבדקי: במקרה של שלישיה, מה היה קורה אם אחד מאלה שיצאו בצד שמאל או בצד ימין (ולא באמצע), היה עושה את התרגיל שבו הוא אמור להציב 2 אנשים משני צידיו - והוא היה בוחר את שני האנשים האחרים, שאחד מהם, לדבריך, הוא זה שחייב להיות באמצע? הרי ברור שבמקרה כזה אותו אחד שאמור היה להיות באמצע, לא היה יוצא באמצע, אלא בצד שמאל או בצד ימין... (האם הייתי ברור, בכלל?!?!) אז אני רוצה שתבדקי את זה! נסי להציב, כעובדה, את כל אחד מהשלושה באמצע - ולראות איך השניים האחרים מסתדרים "נכון" יותר משני צידיו... ממתין לדיווחייך... שלך באהבה, בן

Oranus

New member
לא מבין איך להציב למה הכוונה???

ניסיתי לחשוב על זה ,ודימיינתי את חברה שלי ואח שלי ולאחר מכן דימיינתי את אמא שלי ואבא שלי את חברה שלי שמתי בימין ואת אח שלי בשמאל משום מה לא התאים לי להחליף בינהם - אח שלי בצד שמאל לא ניראה ממש מושלם אבל לא יכולתי להחליף צד ניסיתי לדמיין הפוך אבל לא הצלחתי להחזיק את הדימיון הזה ,ז"א לא היה נוח -אין לי מושג מה כל השאר אומרים על להזיז קדימה או כל מיני זרמים.... את אמא שלי שמתי בצד ימין ואת אבא שלי בצד שמאל צד ימין זה תמיד הצד שנוח לי איתו יותר O.

אחלה - עבור לתרגיל הבא!!!

בתחתית השרשור הזה יש קישור לשרשור מספר 2... שלך, בן

ellii

New member
ובכן.. ניסיתי את התרגיל השני...

ניסיתי את התרגיל השני...ונראה לי שלמרות שאף אחד מהאנשים לא היה אני,אני חוטא בנגיעה אישיתי בהעדפת האמצעי לדוגמא ניסיתי על טאקדה טאמורה ואולברט וטקאדה הרגיש לי טוב באמצע אולברט מימינו וטאמורה משמאלו ...וכשאני בודק זאת מסתבר שהסדר הוא לפי הערכתי אותם כלוחמים...גם בשאר הניסויים שעשיתי עם אנשים שאני מכיר יותר...כשבדקתי הסתבר לי שעל פי הקרבה שאני מרגיש אליהם העדפתי לסדרם ולפי זה כשהייתה התנדות היא נבעה ממני...אני די מבולבל מהתוצאות...מצפה לתגובותיך ולהמשך

chanda

New member
Ben, I always wanted to ask about

this weired thing I seem to have withouth ever having done anything to earn it. I can see when someone is pregnant. No, don´t laugh, I don´t mean in the 9 month. I can see it right from the begining. I can´t explain how I see it, or what it looks like. It is just a thing I see and imidiately know. I first relized it 5 years ago when I was at this wedding and saw that the kala was pregnant. I told my boyfriend (today ex-boyfriend) about it and he didn´t believe me, as she was skinny and all. almost nine month later she had a little baby-boy. From then on I started to notice that it happened all the time. I don´t tell anyone anymore, as I shouldn´t be the one anouncing it, but I still always know. Isn´t that weired? Will it help me with seeing other energies? love caro

לעזאזל, כתבתי תשובה והיא נמחקה לי!

טוב, אז את יודעת מה?!?!?! אני אענה לך כבר בשיעור!!!! גרררר...!!!! לא, בעצם, אני אענה עכשיו, בקצרה: 1. נהדר!!!! 2. לדעתי את "רואה" הרבה דברים, אבל פשוט עדיין לא מודעת לכך שאת "רואה" אותם. את פשוט צריכה להגיד לעצמך: "אני רואה אותם!" ואז לאט לאט להכיר בכך שאת רואה אותם... את הכל! 3. נסי לראות עוד דברים (אני בטוח שתצליחי... אולי): למשל, האם גברים סביבך בהריון (כלומר, הילד/ה שלהם ברחם של מישהי), האם יש לאנשים סביבך ילדים, מה מידת הפוריות של נשים וגברים סביבך - וגם סתם שאלי את עצמך שאלות על הסובבים אותך ועני לעצמך לפי מה שאת מרגישה או נראה לך הגיוני. ותהני מכל רגע, שלך באהבה, בן

למעלה