אני משנה את זה אז
A aviGODFATHER New member 17/3/06 #14 ** כותב! אני שונא שעושים את זה!! ומה לא ברור? אולי אני יוכל להסביר שוב...
8 8-AN New member 17/3/06 #20 אאוצ' יעני עוד 3 חודשים חפש"ש חחח ונגמר ! בזיון בסוף עיכבו לי שוב ת'גיוס בזיון
C ChilD SouL New member 17/3/06 #22 למה עוד 3../images/Emo35.gif טוב שאתה לא מגזים. בוא אני אצא עכשיו לחפש"ש וזהו. אל תתגייס. לא צריך. עדיף שידחו וידחו ותקווה שישכחו ממך אח"כ.
למה עוד 3../images/Emo35.gif טוב שאתה לא מגזים. בוא אני אצא עכשיו לחפש"ש וזהו. אל תתגייס. לא צריך. עדיף שידחו וידחו ותקווה שישכחו ממך אח"כ.
8 8-AN New member 17/3/06 #24 מממ... יש לי שני חברים שהיו קרביים שהשתחררו ואחד קיבל 3 שבועות ואחד קיבל חודש לפני... ואחד שהיה בג'וב והתחפש"ש חודש וחצי כמעט לפני ה"סיום" ואת? את שכונה בטח יתנו לך יותר לא? ו... amen to that !
מממ... יש לי שני חברים שהיו קרביים שהשתחררו ואחד קיבל 3 שבועות ואחד קיבל חודש לפני... ואחד שהיה בג'וב והתחפש"ש חודש וחצי כמעט לפני ה"סיום" ואת? את שכונה בטח יתנו לך יותר לא? ו... amen to that !
8 8-AN New member 17/3/06 #30 same shit ../images/Emo13.gif ראיתי עכשיו ת'מערכון של היום בארץ נהדרת זה גדול החיזקי הזה חחח יש באתר שלהם כל יום פרק אחד מהתוכנית אני נראה לי זז לישון לכמה שעות מחר השכונה חוזרת!
same shit ../images/Emo13.gif ראיתי עכשיו ת'מערכון של היום בארץ נהדרת זה גדול החיזקי הזה חחח יש באתר שלהם כל יום פרק אחד מהתוכנית אני נראה לי זז לישון לכמה שעות מחר השכונה חוזרת!
N NiKi†a New member 17/3/06 #27 זה בערך ככה במהירות 0-20 קמ"ש זה הילוך ראשון במהירות 20-40 הילוך שני 40-60 הילוך שלישי 60-80 הילוך רביעי 80+ הילוך חמישי...
זה בערך ככה במהירות 0-20 קמ"ש זה הילוך ראשון במהירות 20-40 הילוך שני 40-60 הילוך שלישי 60-80 הילוך רביעי 80+ הילוך חמישי...