הילוך מהיר.

הילוך מהיר.

היי, וסליחה שזה מעט לא קשור, אך לא מצאתי מקום אחר לשאול. מאז שאני קטנה, לעתים לפני השינה קורה לי מעין מצב שבו אני מרגישה שהכל כאילו עובר בהילוך מהיר, הלכ מאוד מואץ ודומיננטי, אבל אלו לא שברי זיכרונות אלא סתם הרגשה, אין כל רצף או התרחשות. קורה לפני השינה, בעיניים עצומות, ואם אני פוקחת לאט זה מסתדר. כמו כן, ישנה הרגשה של שינוי פרופ' הגוף, מצב שבו אני גדלה והכל קטן. ובכלל, אווירה מוזרה, שפעם תמיד הפחידה אותי - והייתי מרגישה שנכנסתי לסיוט בעת ערות או משהו. סיטואציה שפשוט נוצרה יש מאין, למרות שנדמה לי שקורה לעתים כשאני מעט יותר מוטרדת מהרגיל, למרות שלא סגורה לגביי זאת. יש לזה שם או הגדרה? (ומדוע יש לי צורך לתחום כל דבר.) הכוונה של מובנת ויש מישהו שגם חווה זאת? או אולי להסביר שנית. תודה מראש. (אז מה אני מנסה לומר כאן בעצם?)

דנטל

New member
לפי התיאור זה מצב שלא מוכר לי

ומבינה את הפחדים. רק מלקרוא את זה נבהלתי. זה נשמע מפחיד. במיוחד בשביל ילדים. אין לי מושג מה זה.

דנטל

New member
לרגע לא חשבתי שאת יחידה

לא מאמינה בלהיות "יחיד". הגוף שלנו מתנהג בהתאם לסיבות ולנסיבות. אלא אם נעשה משהו חריג ביותר, הסיכוי אפסי שחויות גופניות שלנו הן פרי "המצאה" של הגוף הפרטי שלנו. שמחה שמצאת פורום שהתאים יותר לשאלה.

למעלה