הילה!

הילה!

הילה היא הילדה הכי יפה בעולם הילה אותה אני אוהבת יותר מכולם הילה לעולם לא אשכח את אותו המבט שאמרתי שאני שלך לעד.. הילה תמיד עמדת לצידי ברגעים הכי קשים מתי שבכיתי את חיבקת ואמרת שלא נורא...שאת פה ושלעולם לא תעזבי הילה מה הייתי עושה בילעדיך.. אני יודעת היתי כבר מתה! הילה בלילות היית מחבקת אותי ולא עוזבת ואני אני הרגשתי ששלחו אלי מלאך.. שיציל אותי.. הילה לך סיפרתי כל מה שבלב ואת הקשבת לכל מילה ותמיד ידעת איך לגרום לי לצחוק הילה הלב כועב עכשיו אותו הלב שהפכת מלב שבור לשמח הוא חזר להיות שבור.. מיגללך הילה! אני יושבת ובוכה איך המלאך השומר שלי בגד בי איך את הילה הלכת וסיפרת הכרת חבר חדש ואותי את זורקת עכשיו בו את מאוהבת! סיפרת לו מה שסיפרתי לך שברת לי את הלב עכשיו את איתו ואני פה לבד.. חושבת אליך חושבת איך המלאך הילדה היפה בעולם נימצאת אם מישהו אחר ועושה איתו את הדברים שעשתה איתי.. הילה למה? למה את אותי כבר לא אוהבת מה עשיתי? הילה בבקשה.. תחזרי להיות שלי ורק שלי... הילה אני רוצה להרגיש אותך לידי אני רק רוצה שתחבקי אותי.. הילה אני רוצה להתחיל חיים חדשים אבל את לא רוצה את רוצה אותי וגם אותו למה? אני לא מספיקה... הילה אני אוהבת עד השמיים ואת יודעת ששלך אני לעד כמה שלא תיפגעי ואם מי שלא תיצאי אני פה תמיד פה לעולם אני לא יעזוב... מלאך שלי! בהצלחה מתוקה בהצלחה אם החבר החדש.... אני מורידה לך את הכובע יפה שלי כל הכבוד.. סוף כל סוף...(המבין יבין) אז אל תישכחי אותי אל תישכחי שאני נימצאת... אל תישכחי שאני אוהבת אותך הילה!

אושרת מאחלת לך למלא את חייך

בדברים שיהיו טובים לליבך לנשמתך שיהיה לך כל טוב קצת קשה לי להגיב על סיפור כזה אבל אני מאמינה שככל סיפור אהבה עם הוא נורמטיבי או לא האכזבה היא אותו הדבר והלב כואב ודואב וקשה מאחלת לך שתצליחי לאחות את הקרעים ולהמשיך הלאה
הכי אימהי שיכול להיות

ronen1981

New member
לאושרת היקרה ....

לדעתי טוב תעשי אם תתגברי על הילה ותמשיכי בחייך,יש עוד הרבה דגות בים . אל תתפשרי ואל תתני אהבתך למי שלא נותן לך חזרה. הילה אם אכן הבנתי נכון בניגוד אליך לא מעונינת בקשר רציני ובזוגיות (מה שאת כן מעונינת.) היא "בי" היא מעונינת כרגע בכיף בלהנות מכל העולמות (גברים ונשים.) ולדעתי לך זה לא מתאים כרגע ולכן עליך לשחרר אותה ולהתגבר עליה ולמצוא לך מישהי שתדע להעריך אותך ולתת לך את אהבה המלאה הקשר והזוגיות שמגיעה לך. מכל מקרה שיר באמת יפה כתבת ואת ברוכה הבאה לפורום.

mariana

New member
רונן אתה טועה

הילה היא חברה של אושרת ולא הבת זוג, היום הילה הכירה בחור אז היא פחות מקדישה זמן לאושרת אז אושרת מתגעגעת אליה. אני מבינה את הילה, ככה זה כשמכירים חבר חדש אז קצת מתנתקים מהחברות כי אין זמן לכולם, גם לי זה קרה. הייתה לי חברה שמאוד אהבנו אחת את השניה אבל עד שהתחלתי לצאת עם איזה גבר רציני אז קצת התנתקתי ממנה אבל לא לגמרי כי היינו מדברות והיא גם לא הבינה את המצב שלי, והתרחקה , כיום לה יש חבר ואין לה זמן אליי אז הזכרתי לה את מה שהיתה עושה לי. אז לפעמים צריך להבין את זה כי אנחנו לא היחידים בעולם הזה

Queen Of Love

New member
../images/Emo8.gif

סתם בא לי להציק לך מרין, ידעתי שתגיבי מהר
אבל נראה לי שרונן צודק.

mariana

New member
לא נראה לי שרונן צודק

כי היא לא מדברת על זוגיות שלה עם הילה אלה על חברות שהיא ממש טובה אושרת את חייבת להיכנס ולפתור את הבעייה פה.

מרין לדעתי את לא הבנת אושרת השארת

אותנו עם המון שאלות הבנו או לא הבנו? זאת השאלה עכשיו

mariana

New member
נופרייייייייייייי

מה שלומך היום? נו איך לחזור לעבודה אחרי חופש? נכון מבאס? מה חדש?

מרין אני חולמת או מה אני אחרי חופש?

את אחרי חופש עוד לא התאוששת מה כבר עשיתם האאאאאא מה הפלא שאבא שלו קבע איתו פגישה לשיחה רצינית האאאאאאאא המפה קורה פה

mariana

New member
את לא חולמת

פשוט לא יצא לנו לדבר אז שאלתי אותך בפורום מה שלומך? וחוץ מזה לא האבא של אריאל קבע איתו שיחה אלה ההפך, אריאל קבע עם אבא שלו.

ronen1981

New member
מריני תראי מה היא רושמת.

הילה היא הילדה הכי יפה בעולם ,לעולם לא אשכח את אותו המבט שאמרתי שאני שלך לעד, לא משהו בדיוק שסטריתית תגיד על חברתה ובהמשך עוד יותר זה ברור. עכשיו אותו הלב שהפכת מלב שבור לשמח הוא חזר להיות שבור אני יושבת ובוכה איך המלאך השומר שלי בגד בי איך את הילה הלכת וסיפרת הכרת חבר חדש ואותי את זורקת עכשיו בו את מאוהבת! היא לא מדברת על הזנחה מצד החברה שלה כי אם "זריקה" מצד בת הזוג שלה ... הילה אני רוצה להרגיש אותך לידי את רוצה אותי וגם אותו למה? אני לא מספיקה.

mariana

New member
אני דווקא חושבת ההפך

הלוואי והיא תסביר את המצב פה.

למעלה