הילה איזה מזל שלא החלפת סקר כי גם ככה עוד מעט פסח
T Thestral New member 2/9/04 #1 הילה../images/Emo6.gif../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif איזה מזל שלא החלפת סקר כי גם ככה עוד מעט פסח
הילה../images/Emo6.gif../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif איזה מזל שלא החלפת סקר כי גם ככה עוד מעט פסח
D DARK ANGEL14 New member 2/9/04 #4 ../images/Emo45.gifחיחי../images/Emo15.gif אתה צודק... צריך להחליף... אבל לא להגזים יש עוד הרבה זמן עד פסח... בו יהיו עוד הרבה מבחנים ושיעורי מתמטיקה מבחילים...
../images/Emo45.gifחיחי../images/Emo15.gif אתה צודק... צריך להחליף... אבל לא להגזים יש עוד הרבה זמן עד פסח... בו יהיו עוד הרבה מבחנים ושיעורי מתמטיקה מבחילים...
מ מלאכית16 New member 3/9/04 #7 ועכשיו ברצינות..../images/Emo110.gif ממ...קצת קשה לי עם הסקרים...אז אם יש לכם רעיונות וכאלו אני אשמח לקבל ולהעלות בתור סקר..^^
ועכשיו ברצינות..../images/Emo110.gif ממ...קצת קשה לי עם הסקרים...אז אם יש לכם רעיונות וכאלו אני אשמח לקבל ולהעלות בתור סקר..^^
T Thestral New member 3/9/04 #8 בתור מנהל, אני יכול לתמוך../images/Emo108.gif בהגנה של הכחסה. באמת קשה לפעמים להמציא סקרים. אז... אז... אז.. אני אתן רעיון מה הייתן עושות אם הייתן פוגשות את אלן :X *הנספח תורם *
בתור מנהל, אני יכול לתמוך../images/Emo108.gif בהגנה של הכחסה. באמת קשה לפעמים להמציא סקרים. אז... אז... אז.. אני אתן רעיון מה הייתן עושות אם הייתן פוגשות את אלן :X *הנספח תורם *
S Silly LoveSong New member 4/9/04 #14 ג'יימס כוסון. ../images/Emo11.gif ../images/Emo99.gif והייתי עושה למיאו איזה חתלתול....
מ מלאכית16 New member 5/9/04 #16 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif ג'יימס תעשה לי ילד וואו...יש עוד אנשים שחושבים כמוני.. גם אני ניהלתי פעם את פורום פוקימון...הפורום הזה הוא פשוט זונה...מחליף ידיים כל שני וחמישי...
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif ג'יימס תעשה לי ילד וואו...יש עוד אנשים שחושבים כמוני.. גם אני ניהלתי פעם את פורום פוקימון...הפורום הזה הוא פשוט זונה...מחליף ידיים כל שני וחמישי...
T Thestral New member 5/9/04 #17 כמו שאמרת-../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif צריכים להתחיל מאיפהשהו