הילה, צבע, סקס! :)

keoser

New member
הילה, צבע, סקס! :)

הגיע אליי הכתבה הזו על צבעי הילות וסקס.. עשיתי בדיקה קלה מול אנשים אקראיים שהסכימו להשתתף בסקר, ואנשים אחרים שאני מכיר את העדפותיהם המיניות ובחרתי לסרוק - והמידע נכון שם ברובו ומדוייק להפליא! :) אז.. איזו הילה אתם מחפשים באנשים?
אוהב ומשועשע להפליא מהצעצוע החדש, יוסי

keoser

New member
משעשע..

אני עושה עבודה מול מיניות כרגע, וחלק מהעבודה היא להסיר את הפחדים, להתבונן על סקס בתור מה שהוא באמת ולא מה שהדביקו לו בעולם המערבי, או לחילופין בכלל בעולם.. והנה יש שיעורים וצצים דברים להתבונן עליהם :) כנראה שלהוסיף את המשפט "אני אוהב מין" למשפטים שאני אומר משנה משהו ברובד עמוק בתוכי :) כמה נפלא :) אוהב, יוסי :) [מיכלי, ההודעה הזו בעצם הייתה בשבילך, אבל החלטתי לחלוק אותה על גבי הפורום; אם כבר עובדים על מיניות - אז יאללה נוסיף ביטוי עצמי בדרך
]

kung fu

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif מין מין מין.... ../images/Emo140.gif

דבר נפלא. כמה אשמה ופחד וסטיגמות מודבקות אליו. זה כיף לנקות את כל מה שקשור למין, ולהצליח להשאיר רק את המין כמו שהוא. אני עדיין לא שם כמובן
ואתם?

keoser

New member
רוב הפחדים והאשמה שיש בי

מצויים בתת-מודע שלי.. אפילו לא ידעתי על קיומם, או מתי בחרתי לקבל אותם להוויה שלי :) לקבל, לרפא, לשחרר.. לקבל, לרפא, לשחרר.. הנה משהו שאני בוחר לעשות היום - לשחרר לפחות 3 אמונות בנוגע ליחסי מין :) אוהב, יוסי :)

למעלה