הילה מצטער

anigno

New member
הילה מצטער

עכשיו, כשאת מתחתנת או שאת כבר נשואה, אני כבר לא יודע, אני חושב שזה הזמן לבקש את סליחתך.מצטער הילה, באמת שאני מצטער,על זה שאהבתי אותך יותר משאהבתי את החיים עצמם,מצטער על זה שלא יכולתי לתת לך כמו שנתת לי, מצטער על שעזבתי אותך, ומצטער שלא אני הוא זה שאיתך. יעברו ימים, חודשים ושנים. וכמו שאמרתי אעשה, לא אשכח אותך ולא אפסיק לאהוב אותך, ממש כפי שאהבתי אותך כשהיית בזרועותיי. ואם חייב לומר את האמת, אז באמת שהייתי חייב לעזוב, זה לא היה תלוי בי, אבל אין מישהו עלי אדמות שיוכל איי פעם להגיד, שרוני לא אהב את הילה. מעטים רק יודעים שרוני בכה כאשר חייב היה לעזוב, שליבו של רוני נשבר כאשר ידע שהפסיד את הדבר היקר ביותר שהיה לו, את הילה. רוני

אקווה

New member
וואוו

זה היה מרגש לקרוא... טוב שאתה אומר עכשיו את הדברים, זה בטח העיק עליך הרבה זמן. עדיף להוציא, גם אם זה לא ישנה שומדבר. אז קודם כל קבל
. זה כל כך מרגיז שלפעמים הכל זה שאלה של טיימינג. מסתבר שאהבה לבד זה באמת לא מספיק, כמו שהבחורה הנאיבית שבתוכי רוצה להאמין. אהבה אמיתי, שלמה, מלאה, חובקת-כל, אחת ויחידה שנמשכת לנצח. אין דבר כזה. יש עוד דברים מסביב ואי אפשר להתעלם מהם. הלוואי והיינו חיים בבועה. אבל אנחנו לא. וטיימינג זה גורם כל כך חשוב... אני לא יודעת מה בדיוק קרה במקרה שלך, אבל אני יודעת שאם דברים קורים בזמן לא מתאים - יתהפך העולם והם לא יקרו. אולי ככה מתפספסים הרבה דברים טובים - אבל זה מה יש. כאן נכנסת תיאוריית הפרפר - שכל דבר שאתה עושה משפיע על דברים אחרים שיקרו גם לך וגם לסובבים אותך ובכלל - יגרור אחריו שרשרת ארועים. אנחנו בוחרים והבחירות מובילות אותנו הלאה. אפשר להצטער, אבל יש פעמים שאין דרך חזרה. אז ממשיכים.ולפעמים זה כואב. מאוד. אבל אין מה לעשות. צריך רק לקוות שבסוך נעשה את הבחירה שתביא לנו את האושר...
!

למעלה