הא, מי את? אולי אני זוכרת (:
I innocent bystander New member 5/6/07 #20 איזה כיף!!! נראה שהחבר'ה מאוד נהנים.. כמה אנשים היו שם? שאלה, זו פעם ראשונה שיש "פסטיבל" כזה בישראל, לא? אולי יש עוד איזה סיבוב באוגוסט?
איזה כיף!!! נראה שהחבר'ה מאוד נהנים.. כמה אנשים היו שם? שאלה, זו פעם ראשונה שיש "פסטיבל" כזה בישראל, לא? אולי יש עוד איזה סיבוב באוגוסט?
L lili95 New member 5/6/07 #25 ../images/Emo5.gif לא יכולתי לסיים לראות את הסרט מרוב צמרמורת שזה עשה לי (רגישות לדם ולמחטים... שלא לדבר מה קורה כשמדובר בדם ומחטים ביחד...) כמה זמן נשארים תלויים שם? מה מרגישים? נשארות צלקות אח"כ?
../images/Emo5.gif לא יכולתי לסיים לראות את הסרט מרוב צמרמורת שזה עשה לי (רגישות לדם ולמחטים... שלא לדבר מה קורה כשמדובר בדם ומחטים ביחד...) כמה זמן נשארים תלויים שם? מה מרגישים? נשארות צלקות אח"כ?
B bleeding for you New member 5/6/07 #26 ../images/Emo23.gif הילהה חח מעכשיו את סלב אה? חכי אחרי שנפתח תסטודיו היחודי ..אז תהיי סלב@#$% 3>
O ozshomer New member 5/6/07 #27 סחתיין, אחי מקווה שנהנית, כאב לי לראות אותך תלוי ככה... יאללה, חוויות בכתב בבקשה.
T The Dew New member 6/6/07 #32 טוש יפה...../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif והילה, הפירסים שלך מהממים