הילהלי

גליזה

New member
הילהלי../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

וואו. את כבר בת 20 (ואת לא זקנה!
). תכף נסגור 3 שנות היכרות
שזה המון! מזל טוב אהובתי
תעשי חיים ותנצלי כל רגע ורגע! תכירי המון אנשים חדשים ומדהימים, תראי עוד הרבה מקומות עוצרי נשימה, תעברי גבולות ותשברי שיאים
אני אוהבת אותך מלא מלא(
), ותמיד תזכרי שאני זמינה בכל פעם שתצטרכי אותי, וגם כשסתם תרצי לדבר
את בדיוק בגיל שבו מתחילים להכיר צדדים נוספים ושונים בחיים, גיל כזה מגניב ובוגר שמוכיח שאולי יש הרבה מאחורייך, אבל יש עוד כ"כ הרבה לפנייך. (מי יודע
החיים מלאי תהפוכות
אולי יום אחד תהיי ראש ממשלה וזה
בצחוק, מה. אלא אם כן את רוצה להיות ואז.. טוב שתקתי
) טוב, אמ. מה עוד נשאר לאחל? לא יודעת, לא משנה גם כמה הברכה תהיה ארוכה, העיקר שתהיי מאושרת. תמיד תמיד. אוהבת המון, ומזל טוב על הקידומת החדשה, גליזה (שזה בעצם....
כינוי שאת המצאת, לונג לונג טיים אגו)

Shiri from the block

Active member
לפרשיוסתי!../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif יומולדת שמח להילה../images/Emo70.gif הלוא היא הפרשיוס שלי!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אז הילה, מה כבר באמת אפשר לאמר שלא נאמר כבר קודם? את הרי יודעת עד כמה אני חולה עליך, עד כמה אני שמחה שיצא לי להכיר אותך להכיר חבר אמיתי, שתמיד שם בשביל כ-ו-ל-ם ותמיד יודעת לתמוך ולעזור ולעודד ובקיצור, אין על הפרשיוס שלי../images/Emo24.gif אז הנה אני ואת עכשיו רשמית זקנות../images/Emo69.gif אבל מסתבר שגם זה חלק שצריך לעבור בחיים הא?../images/Emo3.gif אז שיהיה לך המון המון המון המון מזל טוב../images/Emo65.gif שכל משאלותיך שעוד לא הספיקו להתגשם שנה שעברה שיתגשמו השנה../images/Emo41.gif ושתדעי שאני תמיד פה לאהוב, לתמוך ולעזור../images/Emo140.gif הילה, מזל טוב ליומולדת ה-20 ושיהיה לראש ולא לזנב! D: ../images/Emo23.gif. (וסתכלי איזו השקעה.. שמתי תמונה אחרת בפורום MTV!../images/Emo3.gif)

טרודייי

New member
ואעעעע, גליייי את כזו כפרעעעעע../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

טוב, אז עכשיו ברצינות כזה
הילהההההההההההההההההההההההה, מסתבר שיש לך יומהולדת היום! אני אפילו לא ידעתי
אז המון מזלטובים ודברים מגניבים, שיהיו לך מלא חיים מאושרים וכל מיני כאלה, ואני מזה מקווה שזה יום כזה שלא תשכחי אפעם. אנלא דעת כל כך מה לכתוב לך, כי אני לא מכירה אותך מספיק טוב כדי להגיד לך שבכל המליון שנה שאנחנו מכירות היה לי כיף בכל יום, ולהתחיל להזכיר חוויות שעברנו וכאלה, אבל את תסלחי לי, נכון?
אז מזלטוב
וזהו

Mrs Brightside

New member
תודה רבה חמודה../images/Emo9.gif

ואני סולחת,אבל סומכת עלייך שתדאגי לתקן את זה

א ניצן

New member
מזל טוב מזל טוב מזל טוב../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

בשנה הבאה זה יהיה עם הורים חורגים!!!!111
[בדיחות חרושות זה הכי שווה
]

Mrs Vertigo

New member
../images/Emo112.gifאני רק אצטט:

"שבליבך תהיה שמחה".. את מכירה אותי ויודעת מה אני מאחלת לך :) [אני מאוד מקווה, כן?] דברים טובים קורים לאנשים טובים. מזל טוב בייב

Just Bar1

New member
../images/Emo204.gif מזל טוב../images/Emo65.gif

שיהיה לך הרבה בריאות, אושר, עושר, כושר וכל מה שרק תרצי:) והכי חשוב, הרבה הרבה אהבה
אני לא ממש מקורית

פופו9

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מזל טובבב וואי את בת 20?. אחלה גיל
שתהיה לך יומולדת שמחה עם הרבה בלוניםם ושתהיי עשירהה ושהעוגה תהיה תאימעעעע

למעלה