הילההההה!!!!!!!@!!!@@!!!!@@!!!@!!

my josh

New member
הילההההה!!!!!!!@!!!@@!!!!@@!!!@!!

מ=ז=ל ט=ו=ב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אני יודעת שזה היה אתמול אבל לא ידעתי אף פעם לא אמרת לי מתי היומולדת שלךךך!!..! וגם לא רשום לך בפרטים..!
רק עכשיו נכנסתי להייד פארק וראיתי!!..!! טוב אז שיהיה לך הרבה הרבה מזללללל טובבבבבבב שיהיה לך את החיים הכי מאושרים בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שכל דבר שתרצי שיהיה לךךך שאף פעם לא תיהיה עצובהה כי אף אחד לא שווה את זה ומי שכבר כן שווה את זה לא יגרום לך ליהיות ככה!! שתמיד תזכרי שדקה אחת אבל רק אחתתת של עצב שווה לבזבוז 6-0 שניות של שמחההההה!! שתדעי שלכל דבר שתצתרכי אני פה בישבילך..!! מקווה שנהנת ביומולדת ומה באמת עשית ביומולדת..????? בקיצור שיהיה לך המון המון מזל טוב ושתצלחי בכל מה שתעשייייי אבל מה שבאמת הכי חשוב שתיהיה מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!1
מתה עלייייייייייייייייייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך עדיי!!.!

k k1

New member
ממממזזזזלללל טטטטווווובבבב!!!!!!!!!

מכל הלב!!!!!!!!!!!!! וואוו כמה ימי הולדת יש לנו בפורום בימים האחרונים!! אז הילה-אני באמת מאחלת לך הרבה אושר!!!! ו....אוהבים אותך!!! *גאדדדדד אני גרועה רצח בברכות!!*

bLAck hALo

New member
תודה מתוקות!!!

לא נורא שטויות אז באיחור ובאמת העיקר הכוונה בין אם זה ברכה "מושקעת" או לא... אוהבת אתכןן!!!!!!!!!!!!!!!!
את היומהולדת חגגתי כמו שצריך ידיד שלי <טחון מניאק עם בית ענק> עשה מסיבה אבל איזה דפוק הוא הזמין כמעט את כל השיכבה שלו...<הוא בכיתה יא> למרות שאני מכירה אותם אז לא הייתה בעיה בכלל ההפך בכיף ואת החברים שלי הכיי קרובים היה ממש כיף! וההורים שלו לא היו שם אז לא היו בעיות קיבלתי מלאאאא ואתמול בצהריים הייתי עוגה :)

my josh

New member
בובהה שמחה שנהנת...!!!!!!!1

ולא הבנתי מה קיבלת מלא??.? מתנות..? מה קיבלת באמת..?..? ועוגה יאמי!!..!

bLAck hALo

New member
חחח אופס מתנות...

ועוגה יאמי בעעעעע לא אפו אותי אפילו וזה עוגה שיו עליה קטשופ שוקולד קצפת חרדל וכל מני דברים אחרים

my josh

New member
חרדלל??????? אויי למהה?

ועם קטשופ אין לי בעייה אני אוכלת הכול עם קטשופ הכול גבינה לבנה עם קטשופ סלט עם קטשופ הכולללללללל אפילו יש מרקים מסויימים שאני אוכלת עם קטשופ.. חחח איזה משוגעים חברים שלך..!

bLAck hALo

New member
היו עלי כל מני דברים גם עם שמות

מוזרים ביותר והמוווון ביצים בסוף היה עליי בצק אני חולה על כל החברים שלי! :)

eMiFrEaK

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

אני ממששששששש מצטערת שזה באיחור!!!!! לא הייתי פה...:( אז שיהיה לך מזל טוב חמודה!!!!!!!!! ושהשנה הזאת תהיה השנה הכי טובה בחייך עד עכשיו!!! אני מאחלת לך המון!!!! (לילה- אין לי כוח להקליד..). מתה עלייך..... מואהההההההה!!!!!!!

למעלה