הילד המתוק שלי

m a y a 69

New member
הילד המתוק שלי

חזר עכשיו ממשחק כדורסל. נדבק ממני בחיידק ושבוע שלם התרגש והתכונן למשחק . חצי משחק אנחנו בטלפון, הוא במגרש ואני מול הטלויזיה , משתגעים לנו . פספוס עדיין לא בן 7 ומספר לי על פארקר וסלומון ובאסטון ושרון ששון והכל בהתלהבות... עטוף בכובע וצעיף שיותר גדול ממנו וכולו מלא אדרנלין. מתה עליו.....

רק שלא ימאס לה מימנו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ושתחזיק ת'עצמי חזק חזק

m a y a 69

New member
עקרב. הגזמת, קצת פרופורציות

ופעם הבאה שאני אראה אותך באיזו שהיא מסיבה .. לא כדאי לך לגשת אליי
דרך אגב, הקומונה הצפונית שהזמנת אותי אליה.. רחוק לי

אופס... שכחת מי כיוון אותך הסביר לך

הזמין עבורך זה בסדר מילה של גבר מעולם לא ניגש אליך
וקחי את הדברים בכלות ......
גם את לדעתי הגזמת בשרשור שלך
נפגעת???? מתנצל ומכבד את בקשתך באהבה לעולם לא לגשת אליך

לי הסבירו כך../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

נימוס אלמנטרי...ו d a n i e l s 5 לא יזיק לאף אחד בחיים....נהפוך הוא. ולא רק באניטרנט. ומכבד את בקשתך תמיד באהבה

vered 37

New member
../images/Emo128.gif אליך ../images/Emo127.gif אלייך ......../images/Emo192.gif

עקרב לא להפגע !

התבלבלת מאיה

התבלבלת לחשוב שמותר בפורום הזה לחשוב באופן עצמוני. ובכן, לא. אם לא תחשבי כמו כולם, הם יתגוללו עליך כלהקת צבועים מעלה אבק. נ.ב{אמצע} תקשיבי לעיצות. לא, לא, לא תנצחי אותם, לא תנצחי אותם, כי, הדינה עימם. לילה טוב.

דווקא אתה התבלבלת

יש הבדל בין התמימות של מאיה לטפשות שלך.את היציאה שלה הם ישכחו מהר.אותך הם ממשיכים לסבול לאט.

הבעייה היא

שבגיל הזה זה עוד באמת מקסים,והוא באמת נשמע מתוק.אבל עוד חמישים שנה הוא יישאר בדיוק כזה,עם חמש בירות לידו מול הטלביזיה,ומי שאיתו צריכה לשכוח ממנו עד סוף הערב. 'הגבר במערה שלו'כמו שכתוב בנשים מנוגה גברים ממרס 'וצריך לא להפריע לו'.גברים לא מתפתחים באמת,כמו שאמרה ידידה שלי,גם גרושה,רק שהנשים שלידן מפסיקות להתפעל מהם בשלב מסוים.

למעלה