הילד האמא והגן....

מירי,

New member
הילד האמא והגן....

למרות המון חששות שלי בן התקבל לגן שכ"כ רציתי (הגן עמוס). ההורים מאושרים, האח מקנא (הוא מאוהב בגננת שם) ורק הילד... הקליטה הייתה קשה- למרות שהוא בעצם במסגרות גן/פעוטון מגיל 3 חודשים (עכשיו הוא בן 4.5 שנים) וגם עכשיו חודש אחרי הוא עדיין לא מבין למה הוא שם...(ולא בגן הקודם). בן הוא התינוקי שלנו במשפחה, אבל עם הבטן התופחת שלי הוא מן הסתם חושש לאבד את מקומו של הקטן בבית וכנראה שגן בוגרים עם "דרישות" קצת יותר "מחמירות" לא מוסיף (טוב הם לא עומדים למסדר, אבל זה לא גן זורם, אי אפשר למשל להחליט עכשיו אני יוצא לחצר). אנחנו משתדלים להבליט ייתרונות בהיותו גדול ועם זאת להמשיך גם עם היתנהגויות תינוקיות/מפונקות כשהוא מבקש ובכל זאת אני רואה ושומעת שקשה לו. רעיונות?

חני ב

New member
אולי לגייס את דודו

שיאמר לבן כמה כיף היה לו שם וכמה הגננת מקסימה ועוד. אבל קחי את זה בקלות, לא תמיד יש קשר כמה שנים קודם הילד היה במסגרות, קשור מאד לאופיו של הילד.

מירי,

New member
דודו התגייס ביוזמתו!

וסיפר לו כמה הגננת אכן מופלאה (הוא מוכן לחזור אליה עכשיו!), אתמול שמעתי את בן שואל אותו "...מה דודו אתה כן אהבת ללכת לגן X??....". אני בהחלט לא חושבת שיש קשר לכמה שנים הילד כבר במערכת, אלא שזה רק אומר שאין לו בעיה של מיסגרת עם ילדים או פרידה מאמא.

חני ב

New member
רק פרדה עם אמא

מה פתאם בעייה עם מסגרת. וזה יעבור, אני מבטיחה לך. הוא יתרגל אליה ולגן.

הבטן התופחת שלך??? ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

מירי יקירתי, אני שמחה לשמוע. אז הברכה מנענע היא גם עבורך....

למעלה