לעיתים כשאנו שקועים בקורה לנו אנחנו לא שמים לב לילדים שלא מדברים אבל המון המון מבינים ודיי אם אדם אוביקטיבי יקח את הילד וידבר איתו על המצב תתפלאו עד כמה תגלו המון על עצמכם ואיך הילד שלכם רואה את כל המצב בעינים שלו
ההפך הוא הנכון אני מאושר מאוד אני רק יכול כיום להביט על דברים שראיתי ולומר לאנשים תעצרו, תחשבו,ולא לנהוג בפזיזות. מה שכן כשהיתי בתוך הכל היתי נכנס לכאן ורואה שבעצם הבעיות דומות אם כי שונות וכעת כמו שאמרתי אני באמת שמח..הנה תראי את החיוך
יש פסוק שאומר בור כרה ויחפרהו ויפול בשחת רגליו ובעיברית אדם מקבל כל מה שהוא מכין תמיד נוהגים להאשים את השני נכון שיש בגידה נכון שקשה לסלוח אבל השאלה שנשאלת האם זה שווה לעזוב הכל וללכת? יש תמיד את ההרגשה שאם יש התמודדות אזיי אוליי יהיה מצב שלא יהיה פרוד וזה הפחד אבל אני אומר מקסימום בכל מקרה כל אחד מרויח אם ניסת ולא הצלחתם לפחות אתה יודע שניסת אם ניסת והצלחתם אזיי הרוחתם בגדול איני יודע מה העתיד צופן בחובו אני רק יודע שצריך לנסות כאילו אתה מתחיל הכל מהתחלה גם היא תנסה מהתחלה גם אתה ואם כל אחד עושה כמיטב יכולתו יכול להיות שתמעד פעם בגישה שלך לדברים יכול להיות שיש דברים שהזמן ירפה כשאתם ביחד אבל לפחות אתה יודע ששניכם מנסים לא בגלל הילדים אלא בגללכם והרצון הוא של שניכם ואם יש צעד ועוד צעד בסופו של דבר הנכונות מגיעה וזורמת..