הילדים שלנו

adam33

New member
הילדים שלנו

לעיתים כשאנו שקועים בקורה לנו אנחנו לא שמים לב לילדים שלא מדברים אבל המון המון מבינים ודיי אם אדם אוביקטיבי יקח את הילד וידבר איתו על המצב תתפלאו עד כמה תגלו המון על עצמכם ואיך הילד שלכם רואה את כל המצב בעינים שלו

היי, אדם33,

אני מתרשמת מדברייך כאן שעוברת עלייך תקופה מאוד לא פשוטה. איפה אתה נמצא בסיפור הזה ? תרצה לשתף ??? אנחנו כאן, יחד איתך.

adam33

New member
לא לא לא

ההפך הוא הנכון אני מאושר מאוד אני רק יכול כיום להביט על דברים שראיתי ולומר לאנשים תעצרו, תחשבו,ולא לנהוג בפזיזות. מה שכן כשהיתי בתוך הכל היתי נכנס לכאן ורואה שבעצם הבעיות דומות אם כי שונות וכעת כמו שאמרתי אני באמת שמח..הנה תראי את החיוך
)))

יופי !!! מאושרת בשבילך גם...

אולי באמת תשתף אותנו קצת - מה גרם למהפך בחייך ?! כן, סביר להניח שהבעיות האנושיות דומות, בואריאציה זו או אחרת....תשתף ונלמד ממך !!!

adam33

New member
טוב אז

יש פסוק שאומר בור כרה ויחפרהו ויפול בשחת רגליו ובעיברית אדם מקבל כל מה שהוא מכין תמיד נוהגים להאשים את השני נכון שיש בגידה נכון שקשה לסלוח אבל השאלה שנשאלת האם זה שווה לעזוב הכל וללכת? יש תמיד את ההרגשה שאם יש התמודדות אזיי אוליי יהיה מצב שלא יהיה פרוד וזה הפחד אבל אני אומר מקסימום בכל מקרה כל אחד מרויח אם ניסת ולא הצלחתם לפחות אתה יודע שניסת אם ניסת והצלחתם אזיי הרוחתם בגדול איני יודע מה העתיד צופן בחובו אני רק יודע שצריך לנסות כאילו אתה מתחיל הכל מהתחלה גם היא תנסה מהתחלה גם אתה ואם כל אחד עושה כמיטב יכולתו יכול להיות שתמעד פעם בגישה שלך לדברים יכול להיות שיש דברים שהזמן ירפה כשאתם ביחד אבל לפחות אתה יודע ששניכם מנסים לא בגלל הילדים אלא בגללכם והרצון הוא של שניכם ואם יש צעד ועוד צעד בסופו של דבר הנכונות מגיעה וזורמת..

למעלה