הילדים ישנים

הילדים ישנים

אז מה כבר תחשוב אם אכתוב לך, שאני נכנעת אולי מרחוק זה נראה טוב לך, מקרוב זה רעד לא אין פה מקום לצבעים וקשת, רק לרגע אפור הוא בא, מחבק וסוגר בי, כל מה שיכול להיות אור מעניין איך היית כשהיית נער, בטח רזה וחסר ביטחון כל כך רגיש, חשוף, חכם, לא מוצא את המקום הנכון מעולם לא חשבתי שאגדל להיות, חלק מהחיים שלך, רק אל תפחד אתה אולי לא יודע אבל לא סתם נפגשנו, אני ביקשתי אותך במיוחד אתה הערת שם משהו ילד, הזזת אותי ממקומי, אובדת בתוך מבוכים השארת אותי רואה וסוערת, גירשת את כל המילים, הריקות, מתוכי אני אוהבת אותך, זאת אהבה אחרת, זה קורה רק עכשיו, הנצח, הרגע, הזה אתה מטורף ואני טורפת, איזה מזל שאני חולמת, אחרת בכלל לא הייתי זוכה לדבר שכזה. אז שן לידי נתעורר ביחד נספר חלומות מפחידים נדבר על ההורים נדבר על הפחד שיהיו לנו ילדים "אין לך מה לדאוג, את אמא" -מסתכל בי במבט מרוצה "הייתי מוכן שתעשי לי ילד רק בשביל לראות מה ייצא" אם היית אולי ממשיך לגעת, הייתי רואה את עצמי כמו שאני איתך, משוגעת, רק לרגע בשקט פנימי אם לא תתן לי מראה מדוייקת - לא אתן ניצוצות של אור את המראה אשבור, אכנע לרעש, יחזרו שגעון וקור אתה הערת שם משהו ילד, הזזת אותי ממקומי, אובדת בתוך מבוכים השארת אותי רואה וסוערת, גירשת את כל המילים, הריקות, מתוכי אני אוהבת אותך, זאת אהבה אחרת, זה קורה רק עכשיו, הנצח, הרגע, הזה אתה מטורף ואני טורפת, איזה מזל שאני חולמת, אחרת בכלל לא הייתי זוכה לדבר שכזה. רק במבט, אתה אומר בלי מילים: "את יקרה לי נורא, באמת, אבל למה את רוצה לחיות בצללים כשנועדת בכלל להתבלט?" אז שן לידי נתעורר ביחד נספר חלומות מפחידים נדבר על ההורים נדבר על הפחד שיהיו לנו ילדים "אין לך מה לדאוג, את אמא" -מסתכל בי במבט מרוצה "הייתי מוכן שתעשי לי ילד רק בשביל לראות מה ייצא" אתה הערת שם משהו ילד, הזזת אותי ממקומי, אובדת בתוך מבוכים השארת אותי רואה, סוערת, גירשת את כל המילים, הריקות, מתוכי אני אוהבת אותך, זאת אהבה אחרת, זה קורה רק עכשיו, הנצח, הרגע, הזה אתה מטורף ואני טורפת, אז איזה מזל שאני חולמת, אחרת לא הייתי זוכה , בחיי, לדבר שכזה.

למעלה