הילדה נגמלה

anat lv

New member
הילדה נגמלה

אחרי שבוע קשה שבוע של משברים סוף סוף מהמוצף ניגמלנו. היה קשה התעוררה בלילות ובכתה שעות באיזה שהו מקום הרגשתי לא טוב עם עצמי אבל היא כבר בת 4 כמה יכולתי לתת לזה להמשיך.היום זה הלילה הראשון אחרי שבוע שסוף סוף נירדמה מוקדם ולא הזכירה את המוצץ שלכם ענתתתתתתת

*may*

New member
מזל טוב !

רק אגיד שאני זוכרת שאני נגמלתי מהמוצץ בערך בגיל.. ארבע או ארבע וחצי אפילו.. באתי עם אמא לגן וזרקתי את המוצץ לפח וכולם שמחו.. בסוף כל השכנועים של אמא עזרו.. :) ואני לא זוכרת שבכיתי על זה אחר כך, אלא להפך - הרגשתי גאה על המעשה וכולם שמחו איתי אז זה הוסיף להרגשה.. :) עכשיו כשאני חושבת על זה... הילדה שלך חוותה פרידה קשה בחיים ? סתם שאלה מסקרנת.. אני יודעת שזה כמעט ולא קשור אבל לא משנה.. :)

יופיי.......

ת`שמעו סיפור- אני זוכר שזרקתי את המוצץ שלי.. זה היה ככה: אני ואחותי ז``ל הלכנו ביחד יד ביד (לאחר שיחת נפש ארוכה ``גב אתה כבר בן 3, די עם זה``) הגענו לפח, היא הרימה באושר את המכסה ואני השלכתי אותו....את החבר הכי טוב שלי... לאחר מכן היא הלכה לעיסוקיה ואני.... פתחתי את הפח והוצאתי ת`מוצץ, תקעתי אותו בפה ולא היה מאושר ממני.... אני זוכר את זה כאילו זה קרה אתמול....

anat lv

New member
למאי היקרה

אין ספק שחוותה פרידה אבל לא יודעת אם הייתה כל כך קשה ביקשה אותו בחזרה פעם פעמיים וברוך השם היום לא מזכירה אותו בכלל ענת

דספרדו

New member
אבל למה??

תראי הילד שלי לא רצה מוצץ מגיל אפס ובהתחלה קצת שמחנו עד שהבנו שהמוצץ מרגיעעעע וכל פעם שהורים אחרים דחפו מוצץ אנחנו מה? {להרים על הידיים,בקבוק,לשיר..ומה לא בעצם?} ואם זה כך אז למה לגמול? ועוד בכוח, לי נראה דווקא שזה דבר טבעי וכמו כל דבר כזה הייתי נותן לטבע לעשות את שלו {אני מבין שהגיל, תלות, הסביבה, ועוד... אבל מרגיע.}

מיה30

New member
אף אחד....

עדיין לא הגיע לחתונה עם מוצץ.... וחוץ מזה אם כייף לה אז למה? הגדול שלי היה מחובר למוצץ שזה טוב אבל ביחד עם זה הוא היה חייב ללטף לי את השיער וזה הטריף אותי, עד שיום אחד החלטתי שדי נמאס לי, אז החלטתי לגמול אותו מהמוצץ. חוץ מזה הייתי בהריון וחשבתי לי מה יקרה בבית הזה...יהיו מיליון מוצצים? יופי אבל לא אצלי בבית.... אז החלטנו שזהו נגמלים ואז לקחתי את כל המוצצים שמתי בקופסא במקום שרק אני יודעת {כי אם בעלי היה יודע איפה נמצאים המוצצים הוא היה נשבר}, והסיפור היה כזה: פשוט הפייה לקחה את המוצצים לילד קטן אחר שצריך את המוצצים וזהו. זה באמת עבד ועבר ממש בשלום, כל לילה שהוא ישן במיטה שלו ובלי המוצץ הפייה {נו נחשו מי....} היתה משאירה לו מתנה קטנה מתחת לכרית. ולהפעתי הרבה הקטנצ`יק כשנולד ממש לא רצה מוצץ ועדיין לא רוצה, טוב הוא היה מחובר כל הזמן לציצי והנה הוא נגמל גם מזה. חוץ מזה אני נגמלתי ממוצץ בגיל 5 בערך ואני עדיין זוכרת את המתיקות הנעימה שלו..... מיה30

מיה30

New member
אף אחד....

עדיין לא הגיע לחתונה עם מוצץ.... וחוץ מזה אם כייף לה אז למה? הגדול שלי היה מחובר למוצץ שזה טוב אבל ביחד עם זה הוא היה חייב ללטף לי את השיער וזה הטריף אותי, עד שיום אחד החלטתי שדי נמאס לי, אז החלטתי לגמול אותו מהמוצץ. חוץ מזה הייתי בהריון וחשבתי לי מה יקרה בבית הזה...יהיו מיליון מוצצים? יופי אבל לא אצלי בבית.... אז החלטנו שזהו נגמלים ואז לקחתי את כל המוצצים שמתי בקופסא במקום שרק אני יודעת {כי אם בעלי היה יודע איפה נמצאים המוצצים הוא היה נשבר}, והסיפור היה כזה: פשוט הפייה לקחה את המוצצים לילד קטן אחר שצריך את המוצצים וזהו. זה באמת עבד ועבר ממש בשלום, כל לילה שהוא ישן במיטה שלו ובלי המוצץ הפייה {נו נחשו מי....} היתה משאירה לו מתנה קטנה מתחת לכרית. ולהפעתי הרבה הקטנצ`יק כשנולד ממש לא רצה מוצץ ועדיין לא רוצה, טוב הוא היה מחובר כל הזמן לציצי והנה הוא נגמל גם מזה. חוץ מזה אני נגמלתי ממוצץ בגיל 5 בערך ואני עדיין זוכרת את המתיקות הנעימה שלו..... מיה30

Cגל

New member
מה עדיף?

גם אני גמלתי את הבת שלי בת 3 וחצי אבל.... אחרי שבוע שמתי לב שהיא עם... אצבע בפה... אבל אני מאחלת לך שאצלך זה לא יקרה ותהיי חזקה...

למעלה