הילדה חולה.. שאלה

Asאוסי

New member
הילדה חולה.. שאלה

ארבעה ימים הילדה הייתה בבית.. חולה .. טלפון אחד לא התקבל מהמורה במהלך כל ארבעת הימים. טל פון אחד לא התקבל מילדי הכיתה לצורך מסירת שעורי בית.. [מיותר לציין שאני יזמתי שיחת טלפון עם הורה כזה או אחר לברור שעורי הבית] שאלתי.. האם אין זה תמוה שהמורה לא מתקשרת לשאול לשלום הילדה? האם אין זה תמוה שהמורה לא מטילה אחריות מסירת שעורים על ילד כל שהוא מהכיתה? איך הייתם מרגשים? איך הייתם פועלים ? אודה לתגובותכם ...

חני ב

New member
לא בסדר!

אחרי יומיים המורה חייבת לבדוק מה קורה עם התלמיד. לא יפה. לא חינוכי. לגבי הבאת שעורים, אני לא יודעת איך עובדים אצלכם -האם ברמות? האם כולם עובדים באותו הקצב? בכל מקרה, כן, היא צריכה לבקש מאחד הילדים להרים טלפון ולעדכן מה עליו להשלים. אני במקרים כאלה גם שואלת מי מוכן להביא שעורים לדני וגם בעצמי שולחת במייל עדכון, במיוחד בכתה א' כשעדיין אין תכנית שבועית (בה כמעט הכל מפורט). הרבה בריאות.

לא נראה לי נורא

4 ימים זה לא פרק זמן ארוך בהתחשב במחלות החורף, אם אחרי שבוע של העדרות לא היה טלפון הייתי מתפלאת. (מצד שני ממש אין לי נסיון בתחום
) אבל אם את יושבת ומחכה ליחס מהמורה זה הזמן להניח ל"משחקי הכבוד" ולטלפן אליה, לבקש שתארגן מסירת ש.ב מאחד הילדים, לעדכן אותה לגבי הילדה וכו'.

mazy

New member
צודקת. לא מקובל...

אגב, ע"פ חוזר מנכ"ל המחנכת אמורה ליצור קשר עם תלמיד שנעדר לאחר 3 ימי היעדרות.

נראה לי הרבה מדי ימים ללא טלפון מהמורה.

אצלינו, אם ילד נעדר כמה ימים ברציפות, גם מזכירים לילדים האחרים שאולי כדאי להתקשר אליו לשאול מה שלומו. אני חושבת שרק הייתי מדברת בהזדמנות עם המורה לגבי דרך העברת שיעורי הבית, ומקווה שלא תזדקקו לפתרון הזה בקרוב. תרגישו טוב.

אלינקה

New member
אצלנו אם ילד נעדר למחרת יש ילדים שהמורה

ממנה להתקשר לראות איך הוא מרגיש ולהביא שעורים

נדמה לי שאצלנו יש נוהל במקרה של מחלה.

הייתי מתקשרת למורה ושואלת אם יש נוהל או שאת אמורה לפנות בעצמך לאחד הילדים. שתבין את הרמז.

למעלה