הילדה הולכת!!!!

tamlav1

New member
הילדה הולכת!!!!

אנחנו נרגשים מאוד. אחרי חצי שנה של הליכה עם הבימבה וכמה חודשים של הליכה ממני לאלון הילדה התחילה ללכת לבד. והיום היא אפילו נעמדה לבד, התחילה לצעוד, הסתובבה, מחאה כפיים תוך כדי. בקיצור הולכת ממש. כל כך מרגש. והיא כל כך מרוצה מעצמה.
חוץ מזה שהיא גם מפטפטת, מוציאה המון מילים חדשות.
אומנם הילדה בת שנתיים וחצי ואני יודעת שזה מתאים לגיל שנה, אבל העיקר שהיא עושה את זה!!!
מזל שיש לי את הפורום הזה לדעת שזה סביר בהתחשב בתנאי ההתחלה (למי שלא מכיר - שבוע 26, 540 גרם, שנה וחצי עם חמצן.)

טחיא

New member
כול הכבוד לה

זה בהחלט התרגשות ודווקא בגלל שזה בפורום הזה ההתרגשות כפולה ומכופלת

yayash80

New member
כמה מרגש!

כמה אורטל כתבה לך שזה יקרה כמו שזה קרה אצלהם, והנה סוף סוף....
עכשיו אני כבר רואה אותך מחזקת עוד אמהות שיגיעו כאן עם סיפור דומה לשלכן

כזה עם עוד בנות שאוהבות למשוך את האמונה והסבלנות של האמהות שלהן עד לקצה ממש - ואז לשמח עד לשמים.
מזל טוב!!!

כמה מרגש,איזה כיף!!!

אני מרגישה קפיצת גדילה באוויר. ותפסיקי כבר לומר "אני יודעת שזה מתאים לגיל..." כי זה ממש לא חשוב. זה בדיוק מתאים ללילך!

כרוביד

New member
יייהההההההה!!

כל הכבוד ללילכי!
אני מתה על קפיצות ההתפתחות האלה, במיוחד כשהן מגיעות קצת מאוחר ומוציאות לנו את הנשמה עד שהן מגיעות..
אולי תמונה קטנה לפינוק?...

אורטל OSE

New member
למרות שניסית, אנחנו עדיין מובילים

כי אצלנו "להיות ראשון זה מחייב"

ועכשיו ברצינות, היא גדולה!!!!
אומנם כולם כבר ידעו, אומנם כולם אמרו לך, אומנם אף אחד לא היה מודאג א-ב-ל רק את הלכת לישון עם זה בכל לילה ורק את אמא שלה ולכן רק את תביני...

מבחינתי לילך הולכת ממזמן (לא. לא בגלל שהיא הלכה עם הבימבה!) בגלל שללכת ממך לאלון ובחזה מעיד על יכולתה, מסוגלותה וידיעתה את הדרך רק שהיא חוששת ועכשיו עשתה את זה רשמי ובגדול!
ולעניין הדיבור, נו ברצינות. מה חשבת?!

דבר אחרון לסיום, בלי ניסיון להרגיע או לשטח את הדברים אלא כעובדות- זה ממש לא דברים של גיל שנה. כלומר, זה יכול להיות גם בגיל שנה אבל ממש לא מחייב. במיוחד לא הדיבור שמתחיל להתבסס במחצית השניה של השנה השניה ככה שזה אומנם עיכוב אבל בבקשה אל תגזימי עד כדי כך.

עם נתוני הפתיחה הקיצוניים והקושי בתקופה הראשונה של חייה זה לא פחות ממרשים!
תהנו ממנה.

נשיקות!
אורטל

hope30

New member
בשעה טובה!

הילדה אלופה!!!
שתלך תמיד בדרכים טובות
הופ

למעלה