הילדה ההולכת

zeotist3

New member
הילדה ההולכת

האם שמעתם עליה? יודעים מי היא לעזעזל? כבר שנים שהיא הולכת, הילדה ההולכת...

corrupt

New member
שמעתי שהיום היא נצפתה שוב ../images/Emo70.gif

פעם עצרנו לדבר איתה - אבל היא המשיכה ללכת. למרות זאת החלטתי לא לקחת ללב... (לירון לב)
וכמו כן, המסלול שלה עדיין לא ברור לחלוטין. מה שבטוח זה שהוא עובר בכל רחוב מרכזי בעיר :
אזור קניון סירקין
רחוב אחד העם
רוטשילד
רחוב פרנקפורטר
ארלוזרוב
ליד הקניון הגדול חסרים לי קטעים במסלול...

יואב שט

New member
מדהים../images/Emo2.gif

אחד הדברים הראשונים שראיתי כשהגעתי לפ"ת,הייתה הילדה . איפה שלא הייתי נוסע אם האוטו,הייתי רואה אותה. שאלתי את חברתי{כיום אשתי}מה זה הדבר הזה זה אמיתי. אז היא אמרה לי שכן, שזאת ילדה שצועדת כל השנה, גשם,ברד,חמסין תמיד תראה אותה. אני 4 שנים בפ"ת וזה פשוט באמת ככה. מצדיע לילדה.

כן!!!../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

והיא לא ילדה, יותר בכיוון של אישה
לפי השמועות יש לה בעיות בלב ובגלל זה היא צריכה ללכת כל הזמן o_O בכל מקרה, רואים אותה יוםיום צועדת

NeTa MuFlEtA

New member
מה../images/Emo35.gif מי../images/Emo35.gif מו../images/Emo35.gif

תזכירו לי על מה אתם מדבריםםם

Blade Of Fire

New member
אגדה אורבנית-הילדה ההולכת

היא מתה לפני שנים מהתקף לב כאשר שינו לה את מסלול ההליכה- שמו לה גדר באמצע המסלול ועל הגדר שמו שלט "כאן ייבנה פרוייקט מגורים חדש". הילדה התנגשה בגדר, אך לא הגדר היא שהרגה אותה אלא ההלם מהעובדה שהמסלול שלה לא יישאר כמו שהיה. גופתה לא נמצאה לעולם, אך רוחה רודפת את כל פ"ת, הולכת הלאה והלאה, היא לא תמצא מנוח לעולם... מווהאהאהאהא ובקשר לאלו ששאלו על מה אנחנו מדברים- מסתבר שכמעט כל פ"ת מכיר איזו אישה אחת שכל הזמן צועדת. לא משנה באיזו שעה היא צועדת ברחובות...

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif..יש לה בעיות עם הלב

או משהו כזה
והיא הייתה בשכבה של אחות של חברה שלי.. ככה שהיא בת 19 או משהו כזה

חחחחחחח.......אבל לא הבנתי

רשמת רוח שלה ואז את אומרת שהיא בערך בת 19???????????.. היא חייה מתה מה היא ואיך זה שאני לא ראיתי אותה???

BillysGirl

New member
וווואלללללללללה מכירה ...

חח אני רואה אותה כבר 10 שנים רצוף מאז שאני רק זוכרת ת'צמי... נראה לי שהיא הולכת בגלל בעיות בגב.

NeTa MuFlEtA

New member
אההה זאתי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ראיתי אותה היוםםם!!

היא כזאת שזופה רזה לאללה נמוכהה הולכת עם בגדי ספורט ורודים כאלה שער אסוף תמיד כזה בצבע חום נכון
חעחעחע וואלה שנים אני רואה אותה הולכת

מהררררררר

שלום, אני חדשה כאן, ולא כזההבנתי מי זו הילדה או האישה או הרוח אומה שלא תהיה, ואיך היא ניראת בכלל? ומאיפה אתם יודעים את כל הסיפור עם הלב? בבקשה בבקשה תענו לי לכככככלללל השאלות תודה

גם אני רואה אותה המון פעמים

היא באמת הולכת כל הזמן. ברחוב ארלוזרוב באיזור יד לבנים באיזורה קניון הגדול - כל הזמן הולכת. רוב הזמן תראו ואותה גם לבושה בחזית ספורט ומכנס קצר או ראוך תלוי בעונה. יש לה שיער ארוך קלוע בד"כ לקוקו - צמה. והיא רזה - מאד רזה. וכן..היא כל הזמן הולכת. לא משנה מתי - לא משנה לאן - תמיד הולכת ?!!!!

למעלה