הילארי &#

הילארי &#

Joel and I Are In Teen People!!!!::posted on Jan 13 2006 10:02:42 ET ::Last modified on Jan 13 2006 10:08:49 ET My spread in this month’s Teen People is on stands now! The photo shoot with Joel went so well. Everyone was extra nice to work with which made it overall a very fun and pleasant experience. I wasn't exactly sure what angle the magazine was going to take in writing about me, since so many people focus on the negative. It actually felt really good to be able to share with the reporters so openly. It felt like the reporters only wanted to tell the truth and not trumped up lies or rumors. Joel and I were made to feel so comfortable because we had a great team with us. Joel’s stylist was his brother Josh, a professional. My stylist, Deb Waknin dressed me. You can see them both in the background of the picture I’ve posted with today’s entry. Working with people you know makes for an easier, more comfortable experience. This was the very first time Joel and I got to talk about our relationship and what we are up to. I feel really good about the whole layout and I hope everyone picks up a copy. We took cool shots outside and inside of a fancy home in the Hollywood Hills. I’m still in Canada and I am coming to my hometown for the San Antonio Rodeo on Feb 6th and the Houston Rodeo on March 16th. If you are close by, come on down! It will be good to see you. סליחה אם פתחתי לזה הודעה חדשה וזה אסור..אז תגידו לי ולפעם הבאה אני אדע..

עדנה את הבלוג שלה***

אוף תמיד זה יוצא לי עם כל ה-!@#$ האלההההה

תודה!!!!! ../images/Emo13.gif ולא לפי חוקי הפורום

וכמו שהספקתי להבין אותם את לא עברת עליהם וחוץ מזה הודעת עידכון בלוג של הילארי לדעתי לא צריכה להיות מנוצלת לשרשור.. בכל אופן תודה ו........ מישהו יכול לתרגם?!#&#!

בבקשה ואני מנסה לתרגם.

אבל את לא משרשרת נכון..סליחה אם אני מעצבנת אותך אבל את צריכה פשוט לשלוח תגובה למי שאת אומרת תודה שבמקרה הזה זה לי אז בהודעה שפתחתי את צריכה לעשות הוספת תגובה כי אז זה יוצא שאמרת תודה לנער בדרכים. ג'ואל ואני "בטין פיפל"!!נכתב ב-13 בינואר 2006 בשעה 10:02:42 בהתחלה לא יודעת מה רשום סורי. סדרת הצילומים של ג'ואל ושלי יצאה כ"כ טוב.כולם היו ממש נחמדים לעבוד עם כמה שעשו את זה בדרך עקיפה וכיפית וזאת היתה חויה נעימה.אני לא הייתי בדיוק בטוחה שנקודת המבט של המגזין הלכה לכתוב כתבה עליי,נראה שהרבה אנשים היו מרוכזים בשלילי. זאת היתה למען האמת הרגשה טובה להיות מסוגלת לחלוק את הכל עם הכתבים בצורה גלויה. הרגשתי שהכתבים רצו רק לרשום את האמת ללא שום שמועות או שקרים.ג'ואל ואני היינו מוכנים להרגיש כ"כ נוח כי היה איתנו צוות נהדר.מעצב האופנה של ג'ואל היה אחיו ג'וש,הוא מקצוען.מעצב האופנה שלי היה דב וקנין שהלביש אותי.אתם יכולים לראות את שניהם בתמונה המצורפת. לעבוד עם אנשים שאתה מכיר מקל עלייך וזה יותר נוח להתנסות בזה. זאת היתה הפעם הראשונה שאני וג'ואל דיברנו על מערכת היחסים ביננו ולמה אנו שואפים. אני מרגישה ממש טוב עם הסידור המלא הזה ואני מקווה שכולם יקחו דוגמא. היו לנו צילומים ממש מגניבים בחוץ של הוליווד הילס ובפנים. אני עדיין בקנדה ואני מגיעה לסן אנטוניו רואדו ב-6 לפברואר ולהוסטון ב-16 למרץ. אם אתה קרוב בוא לכאן!יהיה לי כיף לפגוש אותך.(איזו חמודה רק חבל שאנחנו לא קרובים)

אן15

New member
One Click Hil->

תתרגמי את הקטע את..את תמיד מתרגמת..=].. את יכולה לתרגם גם את זה?

One Click Hil

New member
תרגום נוסף..

13 לינואר: ג'ואל ואני ב"טין פיפול": אני נמצאת החודש על השער של מגזין "טין פיפל", שכבר בדוכנים עכשיו! הפוטושוט עם ג'ואל הלך ממש טוב. כולם היו מאוד נחמדים מה שגרם לעבודה להיות חוויה מאוד מהנה. אני לא הייתי בטוחה באיזו דרך המגזין ירצה להוציא אותי כשהוא כתב עליי, מכיוון שכ"כ הרבה אנשים מתעסקים בדרכים שליליות. למעשה, זה היה ממש נחמד לדבר עם הכתבים בצורה פתוחה. זה הרגיש שבאמת הכתבים רוצים רק לכתוב את האמת ולא להמציא שקרים ושמועות. היה איתנו צוות מצויין שגרם לג'ואל ולי להרגיש מאוד בנוח. המלביש של ג'ואל היה אח שלו ג'וש, הוא מקצוען. אותי הלבישה המלבישה שלי, דב וקנין. אתם יכולים לראות את שניהם ברקע בתמונה שהוספתי. לעבוד עם אנשים שאתה מכיר הופך את החוויה להרבה יותר קלה ונוחה. זו הייתה הפעם הראשונה שג'ואל ואני דיברנו על מערכת היחסים בנינו ועל מה שאנחנו מתכננים לה. אני מאוד מרוצה מהתוצאה ומקווה שכולכם תקנו עותק. יצאו לנו צילומים מגניבים מבחוץ ומבפנים של בית יוקרתי בגבעות הוליווד. אני עדיין בקנדה ואני מגיעה לעיר הולדתי בשביל הרודאו בסן אנטוניו ב-6לפברואר והרודאו ביוסטון ב-16 למרץ. אם אתם בסביבה, תקפצו לבקר! זה יהיה נחמד לראותכם.

תודה רבה,תמיד כיף לקרוא את הבלוג../images/Emo13.gif

תודה גם למי שתרגם לנו
ואני חושבת שמעכשיו ננעץ כל עדכון בלוג של הילארי..

זה הבלוג האמיתי של הילארי ?

היא באמת כותבת אותו? מאיפה את יודעת שזאת היא כותבת ולא מישהו עובד עלינו פה? אם זה באת שלה זה ממש מגניב ! אה ותודה

One Click Hil

New member
זאת היא כותבת

זה כזה בלוג מיוחד באתר כזה של בלוגים. והבלוג מעוצב כזה ממש יפה ורואים שזה אמיתי. וגם הילארי מוסיפה לפעמים תמונות שרואים שהם שלה ולא של מישהו שמזייף.

With You

New member
אפרופו הבלוג שלה אפשר קישור לשמה

אפשר קישור ישיר בבקשה לבלוג שלה?שבו היא מעדכנת קבוע..

למעלה