הילארי &#

הילארי &#

Home Sweet Home::posted on Dec 16 2005 13:48:49 ET On my 16 hour flight back home, I had a bunch of activities planned to make the time go by more quickly. I downloaded all the episodes of Desperate Housewives onto my new iPod and I almost finished reading my favorite book, Memoirs of a Geisha. I want to go see the movie after I’m done with the book. I was so happy to be back home. I went to the premiere of Cheaper By the Dozen 2. It was so funny. I think I may have to go back to the theater to see it again! אני לא יכולה לתרגם כי אני חייבת ללכת לבצפר אז שמישהו אחר יתרגם..

One Click Hil

New member
תרגום..

16 לדצמבר, 13:48: הבית, כמה הוא מתוק. בטיסה של ה-16 שעות שלי חזרה הביתה, היו לי כמה פעילויות מתוכננות מראש כדי להעביר את הזמן יותר מהר. הורדתי את כל הפרקים של "עקרות בית נואשות" ל-אייפוד שלי וכמעט סיימתי לקרוא את הספר האהוב עליי "זכרונות . אני רוצה ללכת לראות את הסרט שאני יסיים את הספר. הייתי כל כך שמחה לחזור הביתה. הלכתי לפרימיירה של "12 במחיר 1 -ההמשך". זה ממש מצחיק. אני חושבת שאני ילך לראות את זה בקולנוע שוב.

One Click Hil

New member
אוי שחכתי לכתוב משו..

השם של הספר שהיא קראה זה "זכרונות של גיישה"..לא כ"כ הבנתי מה זה.

Sweet 8teen

New member
זכרונותייה של גיישה.

ספר מצוין! הסרט יגיע לארץ ב-22 לחודש הזה.

NoOop

New member
תודה ו.... נצל"ש

כמה זמן הפורום פתוח? מי נמצא פה מתחילת פתיתחתו? באיזה תאריך הפורום נפתח? אני צריכה לדעת ...

למעלה