הילארי?! כולה בת 18.

lim02

New member
הילארי?! כולה בת 18.

טוב, סליחה שאני פותחת הודעה חדשה אבל אני חושבת שזה דורש אחת. יש את המלחמה הזו בין לינדזי לוהאן והילארי דאף נכון? אז לינדזי מצטלמת בעירום לאיזשהו מגזין והילארי בתגובה מראה לא פחות במסיבת יום הולדת שלה... לא מצאתי את התמונה באינטרנט אבל תראו במעריב לנוער.

hilaryduff18

New member
פחחחח

ללינדזי מתאים.. וביומולדת של הילארי היא ממש לא מראה עירום!! זה ממש לא עירום! זה כולה שמלה יפה שחושפת לה טיפה את הכתפיים ואת הצוואר אבל זה לא נקרא עירום!!

F u N k Y b O y

New member
לא! 8=*

קודם מבררים. לכי למאמרים של הפורום ותראי שירשור מיוחד תמונות של הילארי במומולדת!. אז בבקשה! :-\

candy chick

New member
../images/Emo12.gif

כן בטח... הילארי לא כמו לינדזי והיא בטח לא חושפת יותר מידי.... היא מתלבשת יפה.... אל תגידי סתם...

יונתן1988

New member
גם אם כן../images/Emo11.gif

אני תמיד אאשים את בריטני הבנתי יש להם דיבור רציני ביחד , בריטני מתה עליה וכנ"ל הילארי, זה הדדי... אם היא תתחיל להתלבש כמוה אבוי לנו

יונתן1988

New member
נצל"ש

אפי תגידי.... מתי יהיה בטלוויזיה MTV.Movie.Awards.2006 ?? איזה חודש זה מופיע תמיד פחות או יותר?

Vegetable Salad

New member
לינדזי לא הצטלמה בערום ../images/Emo42.gif

והילארי לא חשפה פיסת עור מיותרת, וזה היה ממש ממש מפגר מצדכם להשמיץ את לינדזי העיקר להוציא את הילארי טהורה.

olsen cool

New member
אף אחד לא השמיץ את לינדזי

אבל זה באמת לא קשור אחד לשני הילארי ולינדזי

lim02

New member
אז זהו..

מדובר על זה שלינדזי הולכת להצטלם בעירום לאיזשהו מגזין כמו שעשו כוכבות לפניה והילארי שרצתה להתחרות בה פשוט במסיבת יום הולדת שלה חשפה לא מעט.. ובמעריב לנוער הראו קצת מזה. וזו לא היתה השמלה האדומה שהראתם פה (שאגב ממש יפה) אלא תמונה אחרת.

d00sh

New member
אין לי מעריב לנוער..

אז.. את יכולה להגיד מה היה כתוב שם..? והילארי לבשה שמלה ממש יפה ולא ראו כלום מיותר ... ואני חושבת שאם לינדזי הצטלמה בעירום זה לא קשור להילארי..

hilary22

New member
אני לא קראתי אבל

אמרו לי שזה קשור למה שאמרתם....אבל אין לי מושג מה כתוב..!היה שם איזה שהיא תמונה!...

למעלה