הילארי הכוסית

galhag

New member
הילארי הכוסית

הילארי דאף פשוט מושלמתת!!..אין מישהי יותר מושלמת ממנה..!..לינדזי לוהאן שווה לתחת לעומטה
..!..הילארי שרה הרבה יותר יפה ומשחקת הרבה יותר טוב!וגם לינדזי חולה באנורקסיה אתם צרכים לראות איך היא ניראת קיום... היא פשוט רעה!!מגעילה דוחה וגורמת להקיא היא הפכה להיות זונה!!..הילארי מושלמת ואני מעריצה שרופה שלה כבר 3 שנים...!..תשמעו את השירים שלה ואני ממליצה על wake up..ו..love gust is..בקשר ללינדזי לוהאן...שאתם רואים תמונה שלה או שומעים שיר שלה...שיהיה לידכם פח...! אני ממליצה על הסרט בקול גדולל וסיפור סינדרלה .
הילאריי אני שרופה עלייךך את מושלמתת!!|סלינק|

d00sh

New member
גמאני חולה על הילארי, אבל

אני לא חושבת שצריך לרדת על לינדזי.. :/ אני מעדיפה את הילארי אבל גם לינדזי ממש בסדר :] ו.. אני חושבת שכל מי שפה ראה את הסרטים האלו ושמע את השירים.. גמאני מסכימה עם כל מה שאמרת על הילארי.. את מצטרפת? אם כן - ברוכה הבאה..

MYHOT3

New member
שמח בשבילך אבל למה :

את מקללת את לינדזי לוהאן היא חמודה... ולמה לפתוח הודעה חדשה בשביל זה תשרשרי לשרשור אווף

סוכריה16

New member
למה תמיד לינדזי = הילארי..

לא הבנתי!! גל פעם שאני נכנסת אני רואה לינדזי- למה אי אפשר לאהוב את שתיהן!?!?! למה בכלל צריך להשוות?! כל אחד והיכולות שלה... וכן, הילארי מושלמת.

merey182

New member
אני מסכימה איתך../images/Emo70.gif

נכון הילארי מושלמת
..אבל למה צריך לרדת על לינדזי או להשוות בין שתיהן!! אני מעדיפה את הילארי..אאבל אני עדיין לא משווה אותה לאף אחת!!!!!

נצל"ש למי שיש הוט מהר תיכנסו

רק רציתי להגיד שהיום ב-21:45 יש את 12 במחיר אחד,ערוץ 13 אני יצלם תמונות ואני יעלה לפה....=]

Mister Aviv

New member
ברוכה הבאה.../images/Emo140.gif../images/Emo14.gif|אילשג|

לקרוא חוקים במאמרים. - החוקים - אני לעומתך חושב שלידנזי היא מושלמת
אפילו כמו הילארי. אכן.

למעלה