הילארי דאף!

HollywoodGirl

New member
הילארי דאף!

תראו את הכתבה עלייה ב- E כאן איזה חצוףף אבל הכתב של ניו יורק טיימס! מי הוא חושב ת'עצמו

דולב13

New member
איזה חוצפנים הם!!!../images/Emo46.gif

מזה הדבר הזה איך הם מעיזים לדבר ככה על הילארי שלנו חוצפנים!!!!!!!!!!!!!!!!!

NoOop

New member
../images/Emo28.gifאוקי זאת הגזמה.../images/Emo4.gif

טיפ טיפה הגזמת...

תראו../images/Emo26.gif עם כל הכבוד להילארי

היא ממש הגזימה פה
כאילו.. למה לפתוח נושא שמת מזמן
לינדזי לא מדברת על זה כבר פוווללל זמן אז למה לא פשוט להניח לזה
למה לפתוח את הנושא מחדש ולהתנהג בילדותיות
ממש קשה להאמין שהיא צריכה לחגוג 19
אני אוהבת את לינדזי והילארי אבל הילארי הגזימה
הנושא הזה עבר ממזמןןןןןןן והן שתיהן כבר בוגרות... אז למה שוב לדבר על זה
סתם בשביל ידיעה בעיתון
אני מצטערת אבל אולי הילארי מרגישה שהרבה זמן היא לא הייתה בכותרות.. אוקיי סבבה לכל סלב יש תק' מנוחה אבל למה לפתוח שוב נושא שלא מעניין כ"כ אף אחד ובמיוחד לא את לינדזי
עם כל הכבוד זה פשוט נראה כאילו היא רוכבת על הגב של לינדזי והריב הישןן הזה בשביל ידיעה קטנה בעיתון... וחבל
זה יוצא פאתטי... ממש חבל
זה מוריד מהערך שלה המון..... היא בת 19
דיי...

אני לא חושבת כמוךך.!

אני חושבתת שזה זה ממש שטויות וזה דיי ישןן כי לא הגיוני שהיל תמשיך משוו לפניי פוווול זמןן... לא ניראה לי שהילל כתבה את זה...הכל ניראה לי שטויותת של כתב חסר חיים! סוריי לא חושבת כמוך...

NoOop

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif בדיוק מה שכתבתי.

חח זה ישן והם משקרים...

NoOop

New member
../images/Emo28.gifחחח שטויות...

היא אמרה את זה , לפני שלוש שנים או יותר. הם סתם רוצים לכתוב עליה איזה משהו שישמיץ אותה. כנראה הכתבים ממש שמועממים. אבל היא מרה את זה ממזמן והיא תגיד עוד פעם שהיא לא שונאת אותה. תמיד זה היה שאימרו שהיא שונאת אותה ובסוף זה שקר. זוכרים את הסיפור שהיילי ניתקה ללינדזי את הטלפון בפרצוף? זה סיפור שלהם. אני לא יודעת אם זה נכון אבל מה שלא יהיה פרסמו את זה שעוד המון מקומות. הם שקרנים ואי אפשר לדעת מתי להמאין להם והם רק רוצים רגעי תהילה. אז תעזבו אותם זאת סתם השמצה.

One Click Hil

New member
יואו איזה ***** הם...

מסכנה! מה הם יורדים עליה ככה?? היא לא צריכה לשים עליהם, הסרטים שלה אחלה!

TAL 8

New member
זה ממש לא נכון, קראתי לא מזמן

כתבה על הילארי, : הילארי: "לינדזי היא אמנית מאוד מוכשרת, ולפי דעתי יש מספיק עבודה לשתינו. אני לא רואה שום צורך לרדת על אנשים כדי לתפוס כותרות. ודרך אגב, חדשה כאן , אני טל ואני חולה על הילארי :]

נצל"שששש..!

היוםם תראו ערוץ E "בחדשות ערוץ הבידור" מראים את היל מצטלמת וגם מדברת על חייה...אאז אסוור לפספס!!! אהה...ולמי שיש הוט אז בערוץ 31.

זה פשוט חוצפה../images/Emo46.gif

מה הם נכנסים לה לחיים היא כבר ילדה גדולה ויכולה לשים פס אחד גדול על כולם....חוץ מזה מי שכתב את זה סתם איזה אחד שאין לו חיים והוא מנסה לגרום לסכסוך בין סלב...וגוד משו אני קראתי בכלל כתבה(לא זוכרת איפה)שאמרו שהילארי ולינדזי השלימו למרות שזה לא נראה ככה...

למעלה