היכרות...

fireyes

New member
היכרות...

השאלון גיבושון גרם לי להבין שאני לא ממש מכירה את חברי הפורום.... אז עוד שאלון היכרות,מה אכפת לכם??... שם: בת/בן: גיל: איזור בארץ: אזור בחו"ל: מעוניינים להישאר בקשר עם אנשים מהפורום:כן/לא מעוניינים לארגן מפגש פורום?כן/לא אוהבים נקניקיות? רואים ארץ נהדרת? מצ'עמם לכם? מועדון לילה או ארץ נהדרת? קור או חום? טלויזיה או מחשב? דור שלישי או מחשב נייד? מחשב נייד או מחשב נייח? שאלונים או סקרים? בלוג או יומן אישי? צ'אט או מסנג'ר? שאלה אחרונה אבל חשובה מאוד:מעויינים שאני אפרסם בפורום הזה דברים שאני כותבת? לילה טוב ושבת שלום
IZABELL

עונה../images/Emo182.gif

שם: רחל בת/בן: בת גיל: 14 איזור בארץ: מרכז אזור בחו"ל: ונציה. בא לי לטוס לשם.
מעוניינים להישאר בקשר עם אנשים מהפורום:אממ לא יודעת, רק באתי לראות איך פה, ונחמד, אבל לא נראה לי שאני אצטרף רשמית. מעוניינים לארגן מפגש פורום? אני לא קשורה.. אוהבים נקניקיות? אני צימחונית!!! רואים ארץ נהדרת? לפעמים מצ'עמם לכם? לא מועדון לילה או ארץ נהדרת? אני כל הזמן מחליפה. כרגע מועדון לילה קור או חום? חום. בד"כ בחורף אני אומרת חום ובקיץ אני אומרת קור..
אבל באופן כללי אני אוהבת קיץ יותר. טלויזיה או מחשב? מחשב. הרי המחשב הוא מה שמפעיל את הטלויזיה, אבל טלויזיה לא מפעילה את המחשב..
דור שלישי או מחשב נייד? מחשב נייד מחשב נייד או מחשב נייח? מחשב לקטופ שאלונים או סקרים? שאלונים בלוג או יומן אישי? בלוג צ'אט או מסנג'ר? מסנג'ר

sweet shir

New member
עונה. ../images/Emo54.gif

שם: שיר. בת/בן: בת. ^^ גיל: 14. איזור בארץ: השרון. אזור בחו"ל: ישראל? אסיה? ^__^ מעוניינים להישאר בקשר עם אנשים מהפורום: כן.. מעוניינים לארגן מפגש פורום? ממ אני לא ממש מכירה פה הרבה אנשים.. ^^ אוהבים נקניקיות? לא.
רואים ארץ נהדרת? לא. מצ'עמם לכם? פיכ. אני שונעת צ'. X: מועדון לילה או ארץ נהדרת? מועדון לילה. קור או חום? חום. טלויזיה או מחשב? מחשב, כי אני רואה תוכניות טלויזיה במחשב.
דור שלישי או מחשב נייד? מחשב נייד. מחשב נייד או מחשב נייח? נייח. שאלונים או סקרים? שאלונים. בלוג או יומן אישי? יומן אישי. צ'אט או מסנג'ר? מסנג'ר.

דנטל

New member
מכירה

שם: דנה בת/בן: בת גיל: כמעט 34 איזור בארץ: תל אביב אזור בחו"ל: אירופה מעוניינים להישאר בקשר עם אנשים מהפורום: כן מעוניינים לארגן מפגש פורום? כן אוהבים נקניקיות? רק במסיבות רואים ארץ נהדרת? לא מצ'עמם לכם? לא מועדון לילה או ארץ נהדרת? מועדון קור או חום? חום טלויזיה או מחשב? מחשב דור שלישי או מחשב נייד? שלישי מחשב נייד או מחשב נייח? נייח שאלונים או סקרים? סקרים בלוג או יומן אישי? בלוג צ'אט או מסנג'ר? צ'אט מעויינים שאני אפרסם בפורום הזה דברים שאני כותבת? אך ורק בשרשורי
בבקשה

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo219.gif

שם:לוטן בת/בן:בת גיל:11.5 איזור בארץ:מרכז אזור בחו"ל:אירופה מעוניינים להישאר בקשר עם אנשים מהפורום: כן/לא מעוניינים לארגן מפגש פורום? כן [אבל רוב הסיכויים שאני לא אהיה שם]/לא אוהבים נקניקיות?כן רואים ארץ נהדרת?כן מצ'עמם לכם?כן מועדון לילה או ארץ נהדרת?שניהם. למרות שבזמן האחרון מועדון לילה קורע אותי מצחוק הרבה יותר מארץ נהדרת קור או חום?שניהם טלויזיה או מחשב?שניהם דור שלישי או מחשב נייד?דור שלישי מחשב נייד או מחשב נייח?נייח שאלונים או סקרים?שאלונים בלוג או יומן אישי?יומן אישי צ'אט או מסנג'ר?שום דבר שאלה אחרונה אבל חשובה מאוד:מעויינים שאני אפרסם בפורום הזה דברים שאני כותבת?כמו דנה-בשרשורי

hilonet14

New member
עונה :))

שם:הילה בת/בן:בת גיל:14.5 איזור בארץ:דרום, באר שבע אזור בחו"ל: הוואי בא לי לשם מעוניינים להישאר בקשר עם אנשים מהפורום:כן.. למה לא.? מעוניינים לארגן מפגש פורום?כן.. למה לא... רק שיהיה לי איך להגיע אוהבים נקניקיות? כן רואים ארץ נהדרת? לא מצ'עמם לכם? לא מועדון לילה או ארץ נהדרת? לא רואה את זה... קור או חום? חום טלויזיה או מחשב? מחשב דור שלישי או מחשב נייד? נראה לי דור שלישי מחשב נייד או מחשב נייח? נייד שאלונים או סקרים? לא איכפת לי בלוג או יומן אישי? יומן אישי צ'אט או מסנג'ר? מסן שאלה אחרונה אבל חשובה מאוד:מעויינים שאני אפרסם בפורום הזה דברים שאני כותבת? למה לא?.... לילה טוב ושבת שלוםIZABELL

אמ.../images/Emo187.gif

שם: תמר. בת/בן: בת. גיל: 13וחצי. איזור בארץ: מרכז. אזור בחו"ל: מה?.... מעוניינים להישאר בקשר עם אנשים מהפורום:כן/לא- לא יודעת... לא נראה לי. מעוניינים לארגן מפגש פורום?כן/לא- לא. אוהבים נקניקיות? לא. רואים ארץ נהדרת? לא. מצ'עמם לכם? אם כבר משעמם, ואמ...כרגע קצת. מועדון לילה או ארץ נהדרת? מועדון לילה. קור או חום? קור. טלויזיה או מחשב? מחשב!!
דור שלישי או מחשב נייד? מחשב נייד! מחשב נייד או מחשב נייח? מה? מה זה מחשב נייח?...כזה רגיל? אז כן. שאלונים או סקרים? שאלונים. בלוג או יומן אישי? לא יודעת. צ'אט או מסנג'ר? מסנג'ר!!! שאלה אחרונה אבל חשובה מאוד:מעויינים שאני אפרסם בפורום הזה דברים שאני כותבת? אם בא לך..כאילו מה אכפת לי

fluppster

New member
שאלון היכרות

שם: חן בת/בן: בת גיל: 21 איזור בארץ: מרכז אזור בחו"ל: הכל.... בא לי חו"ל!!!! מעוניינים להישאר בקשר עם אנשים מהפורום:כן מעוניינים לארגן מפגש פורום?לא אוהבים נקניקיות? כן רואים ארץ נהדרת? כן מצ'עמם לכם? קצת מועדון לילה או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת קור או חום? חום טלויזיה או מחשב? אה... תלוי בחשק... דור שלישי או מחשב נייד? מחשב נייד. מחשב נייד או מחשב נייח? נייח שאלונים או סקרים? שאלונים בלוג או יומן אישי? גם וגם
צ'אט או מסנג'ר? מסנג'ר שאלה אחרונה אבל חשובה מאוד:מעויינים שאני אפרסם בפורום הזה דברים שאני כותבת? אם בא לך, למה לא?

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif עונה.

שם: שרית. בת/בן: בת. גיל: 13.4. איזור בארץ: נתניה. אזור בחו"ל: לונדון. מעוניינים להישאר בקשר עם אנשים מהפורום: כן/לא כן :) מעוניינים לארגן מפגש פורום?כן/לא כן. אוהבים נקניקיות? לא. רואים ארץ נהדרת? כן! מצ'עמם לכם? כרגע? מאוד! מ - צ' - ע - מ - ם ! D:::: מועדון לילה או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת. קור או חום? קור. טלויזיה או מחשב? שניהם. דור שלישי או מחשב נייד? דור שלישי. מחשב נייד או מחשב נייח? נייח. שאלונים או סקרים? שאלונים. בלוג או יומן אישי? בלוג. צ'אט או מסנג'ר? מסנג'ר. שאלה אחרונה אבל חשובה מאוד:מעויינים שאני אפרסם בפורום הזה דברים שאני כותבת? אחלה D: הודגש באמצעות מדגישומטיק

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה

שם:אריאל בת/בן:
גיל:13 וחצי איזור בארץ:הרצליה אזור בחו"ל:לאיודעת. [?!] מעוניינים להישאר בקשר עם אנשים מהפורום:כן/לאכן מעוניינים לארגן מפגש פורום?כן/לאכן אוהבים נקניקיות?חחחחחחחחח כן D: רואים ארץ נהדרת?בטח
מצ'עמם לכם?עכשיו לא מועדון לילה או ארץ נהדרת?ברור שארץ נהדרת
קור או חום?קור 3> טלויזיה או מחשב?גם וגם D:: שונאת ת'שאלה הזאת
חחחחח דור שלישי או מחשב נייד?מחשב נייד מחשב נייד או מחשב נייח?נייח שאלונים או סקרים?גם וגם בלוג או יומן אישי?בלוג צ'אט או מסנג'ר?מסנ שאלה אחרונה אבל חשובה מאוד:מעויינים שאני אפרסם בפורום הזה דברים שאני כותבת? כןכןכןכ אני נורא אוהבת לקראו דברים שאחרים כתבו D:: הודגש באמצעות מדגישומטיק

הכירות...D:

שם: שי-לי בת/בן: בת גיל: 15 איזור בארץ: צפון אזור בחו"ל: אע? מעוניינים להישאר בקשר עם אנשים מהפורום:כן/לא למה לא?! D: מעוניינים לארגן מפגש פורום?כן/לא כן... ואם הוא יהיה ב8.4 זה בכלל יהיה מעולה..D: אוהבים נקניקיות? לא רואים ארץ נהדרת? לא מצ'עמם לכם? כן מועדון לילה או ארץ נהדרת? מועדון לילה כמה שההומור נמוך יותר, ככה יותר מצחיק. קור או חום? קור טלויזיה או מחשב? מחשב דור שלישי או מחשב נייד? מחשב נייד מחשב נייד או מחשב נייח? נייד שאלונים או סקרים? שאלונים בלוג או יומן אישי? בלוג צ'אט או מסנג'ר? מסנג'ר

Just Amber

New member
עונה :)

שם: ענבר בת/בן: בת גיל: 16 איזור בארץ: נתניה מעוניינים להישאר בקשר עם אנשים מהפורום:כן/לא כן מעוניינים לארגן מפגש פורום?כן/לא כן למה לא? אוהבים נקניקיות? כע רואים ארץ נהדרת? כע מצ'עמם לכם? הרוב כן חח מועדון לילה או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת קור או חום? חום! טלויזיה או מחשב? מחשב דור שלישי או מחשב נייד? מחשב נייד מחשב נייד או מחשב נייח? נייד שאלונים או סקרים? שאלות בלוג או יומן אישי? בלוג :) צ'אט או מסנג'ר? מסנג'ר

עונה :]

שם: שי בת/בן: בת גיל: 15 איזור בארץ: דרום אזור בחו"ל: לא יודעת.. מעוניינים להישאר בקשר עם אנשים מהפורום: לא מכירה אף אחד אבל נראה לי שכן.. מעוניינים לארגן מפגש פורום? כן אוהבים נקניקיות? לא ממש.. רואים ארץ נהדרת? כן! מצ'עמם לכם? כן.. מועדון לילה או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת
קור או חום? קור טלויזיה או מחשב? מחשב דור שלישי או מחשב נייד? דור שלישי מחשב נייד או מחשב נייח? נייד שאלונים או סקרים? שאלונים בלוג או יומן אישי? יומן צ'אט או מסנג'ר? מסן שאלה אחרונה אבל חשובה מאוד:מעויינים שאני אפרסם בפורום הזה דברים שאני כותבת? סבבה..

fireyes

New member
עונה לעצמי

שם:איזבל בת/בן:בת גיל:15.5 איזור בארץ:מרכזזז אזור בחו"ל:אסיה...
מעוניינים להישאר בקשר עם אנשים מהפורום:כן/לא-בכייף מעוניינים לארגן מפגש פורום?כן/לא-אהמ..לאדעת אוהבים נקניקיות?לאאאעעעע רואים ארץ נהדרת?כןןן מצ'עמם לכם?בערך מועדון לילה או ארץ נהדרת?גם וגם קור או חום?קורררררר טלויזיה או מחשב?טלמחשב דור שלישי או מחשב נייד?מחשבנייד מחשב נייד או מחשב נייח?נייייידדד שאלונים או סקרים?גם וגם בלוג או יומן אישי?יומן צ'אט או מסנג'ר?מסנ'

שאלון היכרות-עונהה

שם: יהודית בת/בן: בת
גיל: 14 איזור בארץ: צפון אזור בחו"ל: הכי אוהבת את ארה"ב-לא ממש משנה איפה בארהב
מעוניינים להישאר בקשר עם אנשים מהפורום:כן/לא כן למה לא..
מעוניינים לארגן מפגש פורום?כן/לא גם ככה אני לא אוכל להגיע אז לא ממש משנה..
אוהבים נקניקיות? אני צמחונית
רואים ארץ נהדרת? ברור!! זאת התכנית הכי קורעת שאני מכירה!!!
מצ'עמם לכם? מאוד מצ'עמם!!!!!!!! מועדון לילה או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת!!
קור או חום? חום. לא סובלת קור!!
טלויזיה או מחשב? מחשב דור שלישי או מחשב נייד? מחשב נייד!! מחשב נייד או מחשב נייח? תלוי... שאלונים או סקרים? שאלונים בלוג או יומן אישי? בלוג- יש לי אחד... blog.tapuz.co.il/judit1992 צ'אט או מסנג'ר? מסנג'ר שאלה אחרונה אבל חשובה מאוד:מעויינים שאני אפרסם בפורום הזה דברים שאני כותבת? כן למה לא

היה אתמול סנט פטריק, ושכחתי לגמרי|:

שם:הדס בת/בן:בת גיל:15.5 איזור בארץ: ירושלים אזור בחו"ל:הממ. כאילו איזה איזור אני אוהבת? בעיקר את אנגליה[: מעוניינים להישאר בקשר עם אנשים מהפורום:כן/לאבכיף מעוניינים לארגן מפגש פורום?כן/לא למה לא?
אוהבים נקניקיות?לאאאאאאא |: רואים ארץ נהדרת?לא יוצא לי. מצ'עמם לכם?קצת. ני בבצפר. מועדון לילה או ארץ נהדרת?ארצ"נ. וודאי. קור או חום?חם ומגניב טלויזיה או מחשב? מחשב . טלוויזיה זה פסיבי מדי בשבילי דור שלישי או מחשב נייד?לפטופ מחשב נייד או מחשב נייח?הממ. נייח שאלונים או סקרים?שאלונים בלוג או יומן אישי?בלוג. שונאת לדבר עם נייר צ'אט או מסנג'ר? מסנ. ובקשר לשאלה שלך- ממש אהבתי מה שכתבת, יהיה מגניב אם תפרסמי עוד

עונה

שם: נועם בת/בן: בת גיל: 15 איזור בארץ: מרכז אזור בחו"ל: - - מעוניינים להישאר בקשר עם אנשים מהפורום: כן מעוניינים לארגן מפגש פורום?כן אוהבים נקניקיות? קצת רואים ארץ נהדרת? כן מצ'עמם לכם? קצת מועדון לילה או ארץ נהדרת? קשה להחליט שניהם טובים! קור או חום? קור טלויזיה או מחשב? מחשב דור שלישי או מחשב נייד? מחשב נייד מחשב נייד או מחשב נייח? נייד שאלונים או סקרים? שאלונים בלוג או יומן אישי? יומן צ'אט או מסנג'ר? 'צאט שאלה אחרונה אבל חשובה מאוד:מעויינים שאני אפרסם בפורום הזה דברים שאני כותבת? כן למה לא??

:]

שם: רתם בת/בן: בת גיל: 15 איזור בארץ: השרון אזור בחו"ל: מעוניינים להישאר בקשר עם אנשים מהפורום:כן מעוניינים לארגן מפגש פורום?לא אוהבים נקניקיות? צמחונית רואים ארץ נהדרת? לא מצ'עמם לכם? לא מועדון לילה או ארץ נהדרת? ברור שמועדון לילה קור או חום? חום טלויזיה או מחשב? מחשב דור שלישי או מחשב נייד? מחשב נייד מחשב נייד או מחשב נייח? נייד שאלונים או סקרים? שאלונים לא ארוכים מדי בלוג או יומן אישי? יומן צ'אט או מסנג'ר? מסנג'ר

2eye

New member
אני :]

שם: עמרי בת/בן: בן P: גיל: 14 איזור בארץ: מרכז, ליד רעננה אזור בחו"ל: ? D: מעוניינים להישאר בקשר עם אנשים מהפורום: תלוי איזה קשר.. מעוניינים לארגן מפגש פורום? לא חושב... אוהבים נקניקיות? לא... רואים ארץ נהדרת? מדי פים.. מצ'עמם לכם? נראה לי נפלו על פרשת ויצ'טעממו מועדון לילה או ארץ נהדרת? מועדון לילה. קור או חום? קור. טלויזיה או מחשב? מחשב. דור שלישי או מחשב נייד? למה לא שניהם? ^.^'' מחשב נייד או מחשב נייח? נייח? מה זה? שאלונים או סקרים? שאלונים. בלוג או יומן אישי? שו? צ'אט או מסנג'ר? מסנג'ר.. D:

למעלה