היכרות

היכרות

שלום לכולם, שמי משה מוסקו ואני דובר נציבות כבאות והצלה. אשמח לעמוד לרשות החבר´ה בפורום בכל שאלה העומדת על הפרק, כולל עדכונים שוטפים משריפות המתרחשות ברחבי הארץ.

firefighter

New member
ברוך הבא משה

ערב טוב משה וברוך הבא לפורום. חבר´ה זה הזמן להתחיל לשאול שאלות על כל מה שקורא בכבאות ובכלל על תתנו לו זמן לנשום

fireman

New member
שלום וברכה

אני שמח מאוד שאדם מנציבות הכבאות וההצלה יהפוך לחבר בפורום ויוכל לענות על שאלות רבות שנשאלות וישאלו כאן בפורום. אנוכי, ערן אייל מנהל הפורום ומתנדב וותיק בשרותי כבאות באר שבע שמח מאוד בדבר הצטרפותך לפורום... ואני לא אחכה יותר מידי....כמו שגיא אמר
אתמול בבאר שבע הייתה שריפה בבניין רב קומות בדירה בקומה 11. אני אישית נכחתי באותו אירוע שבסופו של דבר הסתכם ב4 נפגעים ולא ב2 נפגעים כפי שנכתב במדיה הכתובה והאינטרנטית....אני משער שממך בתור דובר הנציבות יצא דיווח משלביו הראשונים של האירוע מאחר ושני אנשים חולצו מגג המבנה בשלבים המתקדמים יותר של האירוע וכנראה את הפרט הזה או שלא העבירו אליך או שהעבירו אך בתקשורת בחרו להשאיר זאת כפי שנמסר בהתחלה. בתור דובר הנציבות אני מודע לכך שאתה מתמודד עם ה"צמא" של התקשורת לקבל כמה שיותר מידע וכמה שיותר מהר וחבל שלעיתים המידע שנמסר להם הוא חלקי ולא באשמתך שהרי אתה מקבל את המידע העדכני לאותו רגע הדיווח...האם לא מחובתה של התקשורת ונציגיה להתעדכן בשינויים שמתרחשים באותם אירועים ולדרוש את אותם עידכונים או שמא העידכונים הנוספים צריכים לבוא מיוזמתך? ושאלה נוספת.... אתמול במהלך אותו אירוע פנה אליי אדם שלא הזדהה ככתב או איש תקשורת וניסה להוציא ממני מידע...באיזה שלב הצלחתי לקלוט את המיקרופון ואת מכשיר ההקלטה שהוא החביא בידו והפניתי אותו לקצין הכיבוי שפיקד על האירוע..במקרה הספציפי טפסר/מ יצחק ביטון סגן מפקד שרותי הכבאות בבאר שבע. האם לאותו כתב מותר לפנות אליי בתור כבאי או מתנדב ולשאול אותי לפרטים על האירוע או לחלופין האם לי מותר בתור מתנדב או כבאי מן השורה לתת תשובות לכתב זה או אחר?

תגובה

בוקר טוב ערן, לעצם שאלותיך: בעיתון "הארץ" אכן נאמר 4 נפגעים ולא 2. לגבי תשובה לשאלות, המדיניות היא שמפקד השירות ו/או סגנו הם אלו המוסמכים לענות על שאלות התקשורת בזירת אירוע. וזאת מפאת הריחוק הרב שבו אני נמצא ולכן, אני יכול להעביר הודעות רק בביפר.

TAleader

New member
שלום!

שלום משה! לכבוד לנו שבפורום יהיה נציג רשמי של הנציבות. בעיה בפורום היא שרעיונות שעולים לא זוכים למימוש מעשי מכיוון שכוחם של הצופים לשנות את מערך הכבאות הוא דל כמובן, אך אדם אשר יכול להיות החוליה המחברת ביננו לבין הנציבות יוכל להביא לתשומת ליבם של המפקדים כמה רעיונות שמעלים הצופים. חברי הפורום העלו כמה הצעות טובות מאוד שבאמת ניתן ליישם, כגון פרסום רשימת בעלי העסקים אשר פועלים ללא רשיון הנציבות, וחבל שרעיונות אלו לא יגיעו לידי ביצוע. כמובן שגם לשאלות או לדיווחים מאירועים טוב שיש דובר מהנציבות...

ram 13

New member
כמו שעמיתי אמרו

אני לא ארחיב שלום משה וברוך הבא לפורום אני שמח שיש מישהוא שיהיה אתנו ויענה על שאלות בכבוד רב אבנר מתנדב בשרותי כבאות והצלה רמת-גן

DJ T REX

New member
שלום

ברול הבא! לכבוד הןא לנו להיות עם עוד גורם רשמי בנציבות. זה רק מראה שאנחנו גדלים ומתפתחים יחד לפורום גדול יותר. בתקווה לעבודה פוריה יחד מורן מזרחי מתנדב באביב

טל פורן

New member
משה...

סוף סוף נראה את האיש מאחורי הביפר? טוב שהחלטת להיצטרף לפורום נשמח אם תעדכן אותנו לגבי ארועים שהיו במשך היום(או הלילה) וגם תעלה נתונים כמה שריפות בדירה או תאונות דרכים וכו´ היו במשך היום בתודה מראש טל פורן שרותי כבאות חולון בת ים אזור(נכון נמאס לך לקרוא עלינו בביפר שלך)

fire girl102

New member
ברוך הבא!../images/Emo13.gif

שלום וברוך הבא לפורום שלנו, אני מקווה שתענה על שאלותינו (מתי שיהיו) וגם תשתעשע איתנו כאן על הסיפורים שלנו. :) יופי שיש נציג רשמי של הנציבות! רויטל, מתנדבת כיבוי והצלה ת"א

למעלה