היכרות!!

Luckybob

New member
היכרות!!

טוב, עכשיו ראיתי את שירשור ההיכרות, ומכוון שלא הייתי בפורום באותה תפוקה החלטתי לכתוב על עצמי טיפה עכשיו, שתכירו אותי
: מממ בוא נראה, קוראים לי גדעון (גידי), נולדתי הרחק הרחק במוסקבה בלילה קפוא ב23.1.87. עליתי ארצה ב1991. כרגע אני תלמיד כיתה י', מגמת מחשבים. בפורום הזה ממש ממש חדש (אני חושב כמה ימים סך הכל), מחוץ לארון לכל החברים שלי (גם לפחות קרובים) בערך שבוע.. נשארו עוד כמה שלא יודעים אבל נראה כבר בהמשך (דרך אגב ממש לפני 10 דקות סיפרתי לעוד ידידה
) נכנסתי לפורום הזה (וגם לפורום גאווה צעירה), לאחר שסיפרתי לידידה טובה שלי בפעם הראשונה בחיי שאני גיי, ולאחר מכן סיפרתי לרוב החברים שלי, ואף חושב עכשיו לצאת מהארון לגמרי.. אבל קצת חושש. האמת שאף פעם לא היה לי חבר, דיי רוצה כבר אחד (כן כן.. נשמע קצת ילדותי). אני מניח שזה לא הרבה אבל יעזור לכם להכיר אותי :) אז שיהיה לכם שבוע מלא בגאווה ושמחת חיים!!

לירונר

New member
../images/Emo49.gif על היציאה מהארון לידידה

אני הייתי במוסקבה בשנת 1997... זה היה פסח. בארץ היה 44 מעלות, ושם היה 11- היה סבבה, אבל היה פסח, אז לא אכלתי דברים שווים

Luckybob

New member
עגיל בגבה

אני רוצה לעשות עגיל בגבה, מה אתם חושבים?..
(ואוליי להוסיף איזה עגיל או שניים באוזן)

o O Y O o

New member
בעיקרון- ../images/Emo31.gif

זה כבר לא מ-גניב כמו שזה היה לפני כמה שנים.. אם אני הייתי עושה משהו, הייתי הולך על קעקוע בגב (מה שאני הולך לעשות), או על עגיל בטבור (מה שאני לא אעז לעשות.) עגיל בגבה יכול להיות יפה, תלוי אבל בפנים.. תקנה עגיל-מגנט, שים וראה איך זה נראה..

o O Y O o

New member
הממ..

פופיק זה נחמד, אבל אני רואה את זה כמשהו פרחי כזה לעשות.. שוב, זה תלוי בבנאדם..

Luckybob

New member
ממ יובל?

תגיד אתה משתמש באיי סי קיו שלך או שאתה סתם מתעלם ממני?
הוספתי אותך לפני כמה ימים ואתה לא מאשר אותי

o O Y O o

New member
אני משתמש בו מעת לעת..

לאחרונה לא יצא ל להתחבר כלל.. אני מניח שאני אתחבר בסופ"ש.. אולי אפילו מחר

Luckybob

New member
שמעתם את השיר של גרמניה באירו?'

"Let's get happy and let's be gay" החנפנים הקטנים האלה, דווקא הם לא מקבלים את הקול שלי!
(חוץ מזה, יש שירים יפים יותר)

גלעד יא

New member
Hold It

דיונים נרחבים על תחרות האירוויזיום יפתחו תוך מספר שבועות. נא לשמור את התחמושת!!!

לאאאא!../images/Emo7.gif

אל תעשה לי את זה! לא יהיה טעם לחיי האומללים! ואחרי שגיליתי שלירון בוגד בי עם גלעד, ליבי נקוע
!

למעלה