היכרות

galyamim

New member
היכרות

שבוע טוב לכולם, החלטתי להעלות מודעה בפורום על כך שאני מחפש להכיר מישהי לקשר זוגי, מישהי שהיא למעשה כמוני, רק בגרסה נקבית: מישהי באיזור הגיל שלי (31), שנראית טוב (אבל לא דוגמנית), מאיזור המרכז (רצוי ת"א), חכמה ואינטליגנטית (זה לא אותו דבר..), שבין שלל התכונות המאפיינות אותה, יש שתיים בולטות- היא ממש לא מחפשת חתונה (אבל כן רוצה משהו רציני), וממש לא חושבת על ילדים (בע"ח, לעומת זאת, יתקבלו בברכה ;-> ). אם את כזו או את/ה מכיר/ה מישהי כזו, אני אשמח להכיר ולראות לאן -אם בכלל- זה יכול להוביל. שיהיה אחלה שבוע !

galyamim

New member
..

מה את קופצת למסקנות לא-מבוססות, תגידי? מה, לא נתקלת בכאלו שהם "לא בקטע"? "אל-הורים" שכאלו? באמת שפרט לחרקים מעופפים אני לא מפחד מכלום
אני פשוט לא אוהב לבזבז זמן יקר, לא שלי ולא של אחרים. כשם שצעירים מחפשים יותר סקס, בהכללה, כך מבוגרים מחפשים יותר להתמסד, אין לי שומדבר נגד זה ואני מפרגן לכולם, אני פשוט רואה את עצמי עושה חמישים דברים שונים לפני שאני מזמין דיג'יי ורבי או מחליף חיתולים.

סאטוריס

New member
חמישים דברים כמו מה

מכירה הרבה כאלה.
אני בטוחה שתוכל למצוא כזו בחורה.

galyamim

New member
שמח שאת בטוחה

תרגישי חופשיה להודיע לי אם את מכירה מישהי כזו

ו- חמישים דברים כמו: להמשיך לטייל בארץ ובעולם, ללמוד, להשקיע במדיטציות, לגדל בע"ח בנוסח אייס ונטורה, ועוד כל מיני בין לבין.. אפילו- להוציא ספר פרוזה יום אחד (!!)

למעלה