היכרות...

מיטל36א

New member
היכרות...

שלום, כידוע לכן במצב שלנו להכיר זה מצב קצת יותר רגיש. מעטות הפעמים שניתן להכיר בסופר, ברחוב או סתם ברמזור.. המצב הוא שאני לא מתחברת לשיידיט/מסביות וכו'... האם יש למשהי סיפור היכרות רומנטי שיכול לעלות לי חיוך ותקווה...?

דביXXX

New member
לי בא

היי, לא בטוח שאני במקום הנכון כי אני יותר מתאימה לפורום של אלו שבארון ונשואות לגבר, אבל אני רוצה להכיר, זהו. החלטתי שאני רוצה להעיז , לנסות ולגלות. אז אם מתאים לך, כתבי לי... הערת בור - לא מבינה כלום בנושא המסרים ולא מצליחה לתפעל את העניין (יתכן חסימה של מקום העבודה), אז שלחי לי מייל...

מקווה ששלחתי לך מייל...

בכל מקרה הרעיון הוא כזה את לוחצת על היוזר שלי או של כל אחת אחרת ואז את רואה שלח מסר. לוחצת עליו והופ נפתחת לך תיבה כמו מייל:)

דביXXX

New member
אז זהו.....שלא

לא נפתחת לי תיבה של מייל אלא הודעה שתכונה זו אינה זמינה. כנראה חסימה כאן. בכל מקרה אני חושבת שקיבלתי ממך מייל והשבתי לך, אז...מקווה להשתמע.... ויחד, למצוא את האומץ....

אני הכרתי את הבוסית שלי בעבודה ../images/Emo9.gif

ומאז אני מתוסבכת עם עצמי
לסיפור כזה התכוונת?

רוצה פירוט? קבלי תקציר

חוסר ריכוז בעבודה, כשהיא עוברת לידי אני יוצאת מכלל שליטה :) כשהיא נוגעת בי בריפרוף המלעונה למרות שהסברתי לה שזה מוציא אותי מאיזון הורמונלי וישר ''עומד לי עליה'' כן ככה אמרתי כי אין דרך אחרת להסביר, המלעונה המשיכה לרפרף עליי ינעל עולמה! :) עושה קצת בעיות רק בשביל ''שיחת מנהלת'' ושם בחדר מולה כולי זורחת מחייכת מאוזן לאוזן כשהתוכן לא בכיוון, היא נבוכה מחייכת בחזרה...ואני בלי קשר מסבירה לה שהיית שמחה ''להראות לה את התקרה אצלי ולו פעם אחת'' :) בלי קשר לשיחה שבגינה נקראתי לחדרה...סבטוחה אחת גדולה ושלימה! בקיצור ... לא מומלץ בכלל!!! לא בעבודה למרות ששמעתי שיש כאן זוג אחד לפחות שהכיר בעבודה, זאת צריכה להיות קולגה ולא מנהלת! אוף מה שבא לי לעשות לה ...

גדוללללללללללללללל אני אשכרה מדמיינת ורואה

את כל מה שתיארת לי:) אבל רגע למה את לא מצליחה לממש את זה? נשמע שהיא בכיוונך

"רגע לפני שזה קרה...."

מפני שגם אני ראיתי את זה קורה... והשתפנתי בשניה האחרונה... בתחילה חשבתי שזאת רק תשוקה שבוערת כפי שלא בערה בחיים, לא הכרתי את עצמי כך, כשהייתי נקראת לחדרה אחרי חצי דקה בחברתה הייתי מתחילה להוריד שכבות גם אם היה שיא החורף, היא חייכה והבינה... אני לא בן אדם שחיצוניות מדליקה אותי וזהו זה, הבפנוכו של האדם זה מה שמדליק אותי באמת כמובן שצריכה להיות משיכה חיצונית ,מהר מאוד הבנתי שיש בי רגש, ושארצה מעבר ל"עשן" חד פעמי... עצרתי את עצמי כי הבנתי שזה לא נכון לי שארצה יותר שזה בלתי אפשרי ושאפגע... ועכשיו אני בגמילה מהמחשוף המכובד, יאמי! , ומהישבן הארוז כל כך יפה במכנס צמוד.... מהחיוך ... ומההה לאאאא :) כל כך רציתי לעשות לה כמו בסרט בורקס ש''פרוק'' ההוא ואני לא בקיאה כ''כ בסרטים לא זוכרת ת'שם של הסרט.... במיטה כשהוא מנשק כל חלק וחלק בה ואומר ''פרדס רימונים, פרדס דובדבנים...'' :) נואו מור פרדסים בעבודה! וזה לינק לסיפור אהבה אמיתי וממומש בין שתי נשים שנמשך 20 שנה = טריני וסוזנה וזה לינק לתוכנית המלאה 50 דק' בערך ... לא הפילו אותי מהרגלים ת'אמת ומצד שני אותי אישית מאוד מחזק לראות זוגות גאות במיוחד שמחזיקות שנים ארוכות וטובות, מפני שהמעט שראיתי מסביב בזמנו כשהייתי צעירה :) וקפצתי ראש לקהילה, זה המון שברונות לב וזוגיות שנמשכת מס' חודשים עם המון סרטים ומכאובים...

טורטיתת

New member
../images/Emo63.gif סיפור אמיתי

סיפור אמיתי מתומצת לשבת שיגרום לך לחיוך, לתקווה. לי ולאחרות הוא יזכיר נשכחות... אפריל 2010 נזרק לפורום רעיון למפגש ספונטני, תוך דקות התגבש לו צוות שלקח על אחריותו את ניהול המפגש (נשים נו...) ומרגע זה התחיל "מבצע מפגש פורום". תאריך נקבע, "פגישת עבודה" התקיימה אי שם בדרום (התארחנו בביתם של זוג נשים חמודות מהפורום), ביתה של מנהלת הפורום הפך להיות חמ"ל... כאן בפורום, בחזית הורגשה התרגשות מסוימת כולן חיכו ליום המיוחל- למפגש. כשבעורף טובי המוחות המשיכו "במבצע מפגש פורום", אחת תכננה בקפידה את נושא ההסעות (כי אם נשים, מהצפון ועד הדרום רוצות להגיע למפגש, אנו עושות ככל יכולתינו לאפשר להן להגיע!) אחרת עבדה על התפריט, מי תביא מה, כמה (וברור שהכל מעשי ידינו), השניה עשתה "שיחות וידוא אלמונית", השלישית פתחה מפות וחיפשה מיקום למפגש, הרבעית גיבשה תוכנית חברתית, החמישית קנתה ציוד והשישית עמלה על השילוט. ממש מבצע צבאי שלא היה מבייש שום גדוד חי"ר. כמו כל מבצע צבאי הרגע הגדול יצא לדרך, נתלו השלטים, נשלחו המסרים, נבחר המיקום, נאפו הפשטידות, תפחו העוגות והנשים לדרך יצאו. נפגשנו באמצע בין צפון לדרום (בשפלה) תחמנו מקום עם בלונים וסרטים, פרסנו מחצלות, נפתחו כסאות, ונתמלאו השולחנות בכל טוב מעשי ידינו. נפגשו, התחבקו (חוץ ממני כמובן), ישבו הנשים לשיחת הכרות, נפגשו העיניים, התמלא החיוך, הלב פעם, פתאום טורטיתת קיבלה פנים, והחליפה צבעים, הכינויים התחלפו לפנים, שמות, חיוכים... זו פגשה את זו וזו פגשה את זו ועברה שנה ו...ויש חתונה (צחוק מתגלגל ו -ik211 ) מאז היו עוד מפגשים, ועוד אהבות נרקמו... ומה עם מפגש הפורום הבא? קדימה- מרימה את הכפפה- מי מגיעה (כך מתחיל כל מפגש- בבדיקת ההענות)? שבת של

פאמקי

New member
אכן, אחד הסיפורים המקסימים...

ובסדר, בסדר... הבנתי... אם תהיה הענות נרים מפגש. ואם הייתי סוגרת על הדירה ההיא, שראינו, יש מצב שזה היה אצלי בחצר:)

טורטיתת

New member
יאללה בלאגן בחצר

עכשיו הכל ברור יותר
ובסדר, בסדר...הבנתי... קונה גת (
) ובאה לדבר עם התמניה... ב ה צ ל ח ה

פאמקי

New member
בהצלחה לך

תצטרכי הרבה גת בשביל הקשה הזו... אולי תספרי לה שאני מעדיפה נשים, מיד היא תתרכך
.

מיטל225

New member
אכן סיפור מרגש...

אכן הייתה תקופה יפה, זוכרת איך נפגשנו למבצע "מפגש פורום", עמלנו, התרגשנו ולבסוף גם נפגשנו. הייתה תחושה טובה של שייכות, הבנה, ופתיחות. התקופה הזו תרמה לי באופן אישי להרגיש בטוח לספר למשפחה שלי על עצמי, דבר שלא חשבתי שיקרה מעולם... לצערי בשונה מהאגדות, פה היה סוף עצוב...... עברה לה שנה מאז אבל הזיכרונות המתוקים לא נעלמו, טוב שיש זיכרונות.. ותמונות שמזכירים רגעים נשכחים....

קיפפוד

New member
אני לא מכירה כאן אף אחד...

היה מעניין לראות את האנשים שמאחורי הכינויים. היתה לי בת זוג...הכרתי אותה באחד הפורומים..מה שהיה הכי מעניין הוא, שאחרי שנפגשנו, גיליתי שאני מכירה אותה)))

אכן המפגש הראשון היה ../images/Emo13.gif

עבורי המפגש הראשון בחיי בחברת נשים נטו עם כל החששות והפחדים נתן לראות את יופיו של מפגש מסוג כזה הכרתי חלק גדול מאותן נשים מאחורי הניק וחלק מעט שעדיין אני מדי פעם בקשר רובו הוא עם מיטל וציפור המדבר1 מקווה שעם וכאשר יהיה שוב מפגש כזה נוכל להכיר עוד מהנפשות שכאן

פאמקי

New member
אכן,

זו מטרתו של מפגש, לעטוף אלינו את החדשות, להביט קדימה ולהיפגש עם חברות.

למעלה