היכרות

נודלסית

New member
היכרות

היי :) נגה, רחובות, חולה על רונה :p מוזמנים(מוזמנות?) להציג את עצמכם, יעזור לי להרגיש בבית

ROTEM30035

New member
בוקר טוב =]

רותם, 23, needless to say - a Rona fan אם זה יעזור לך להרגיש בבית, אז יש גם פינת קפה וצריך לעשות כלים. רעות אחראית על הנרות, לאורנה על העוגיות, סמדי סמד מושיבה את כולם ודידושקע ותמרוש אחראיות על הבידור. רונה היא ראש הממשלה, יש לנו כמה שרים וכמה תיקים, כמה חדשים וכמה ותיקים, ולאחרונה גם הרבה ימי הולדת. בינתיים את יכולה להתחיל בלבחור צד בקרב האינסופי: יהוא ירון - מפחיד ומאיים ו\או חמוד ותותח ? בהצלחה.

נודלסית

New member
חחח בוקר טוב

תודה על קבלת הפנים הלבבית. מעולה שיש קפה, אני זקוקה לאחד. ואם במטבח עסקינן- לוקחת על עצמי את תפקיד השף. ארוחת בוקר מישהי? לי בא פאנקייקס. :X מבלי להכנס לעמדות פוליטיות, איזה כיף שהתפכחנו ובחרנו ראש ממשלה ראוי.
והבנתי שאני מיעוט אבל... יבוא ירון חמוד ממש!

רעוּת

New member
עכשיו תבחרי שיר לציטוט על מצבתך../images/Emo46.gif

ולא, לא "לחיות נכון"
.

תמרוש5

New member
יש לי כבר שיר!

אבל זה לא של רונה... "ואנחנו מתים והפחד נשאר" (מה אני מעתיקה מענבל? חס וחלילה!!)

דידושקע

New member
רותם, אני שמחה שאני מבדרת אותך, אבל בבקשה,

בבקשה תקראי לי בכל שם חוץ מ"דידושקע". אני גם ככה מנסה להדחיקו. |כיתה-ה-רולז|

ROTEM30035

New member
תבחרי שם - קיבלת.

בכיתה ה' שלי למשל, עוד לא היה אינטרנט ביתי. לפחות לא אחד במחיר סביר, מהירות סבירה או בעל תוכן ששווה את התסכול.

רעוּת

New member
../images/Emo6.gif

אני תמיד אומרת לילדים- "תארו לכם עולם בלי גוגל ווויקיפדיה. ככה היה כשהייתי בגילכם". ואז הם מסתכלים אלי במבט שיש בו הלם מעורב ברחמים, ואני יודעת שאני זקנה
.

ROTEM30035

New member
מילא גוגל

בכיתה ב' המורה שלי קנתה מכשיר ראשון מסוגו בשם טלפון נייד. הוא היה בגודל של טלפון ציבורי ושקל כמוהו, הייתה לו אנטנה עם אור קטן בקצה כדי שמטוסים לא יתקלו בה חלילה וניתן היה לחייג ממנו רק לבעלי מכשיר זהה. לילדים שאני מדריכה היום יש דור שלישי וחצי מגיל 4 והפלאפון שלהם מכין גם ארוחות בוקר.

דידושקע

New member
עדי יהיה נחמד, תודה ../images/Emo13.gif

ואני זוכרת שבכיתה ג' אבא לא הרשה לי (ולאחותי, שהייתה כבר בכיתה ד') לגלוש באינטרנט לבד. עזבו את זה שהוא היה ממש איטי (והיה לנו איזה ווינדואוז 900 לפנה"ס), הוא פחד שנראה כל מיני דברים שלא הולמים את גילנו הרך. לעומת זאת, כשאח שלי הגיע לכיתה ג' (ז"א, שנה שעברה), זו בכלל לא היתה שאלה אם מותר לו לגלוש באינטרנט לבד. הוא עשה את זה כבר מהגן!

ROTEM30035

New member
ובכן, עדי

טלי(ת) חרטה באבן ונסעה במכוניות עם גלגלים מרובעים, אז אולי נתנחם בכך שלתקופה שלנו יש תיעוד וכאלה...

דידושקע

New member
ועוד איזה תיעוד! מה היה קשה לתפוז לכתוב

בהרשמה "כינוי זה שאתה עומד לבחור יהיה בלתי ניתן לשינוי לנצח"?
למרות שאני חייבת להודות שזה ה"דידושקע" משעשע אותי לעיתים..

למעלה