היכרות עם נשים שמנות או מלאות

אני לא מעודדת השמנה...

מבחינה בריאותית. אתה לא מכיר אותי, אז אני אספר לך שאני בעצמי מטפלת יופי ובתהליך ירידה לא רע בכלל. אך אין קשר בין זה לקבלה עצמית, יש שמנים ששלמים עם עצמם, אתה לא חייב להאמין לזה בדיוק כמו ש"SUMMER8" לא מאמינה בזה, אך כאן בפורום יש לך אין ספור דוגמאות לאנשים שמנים שאוהבים את עצמם כמו שהם ושלמים עם עצמם.

KelsoHot

New member
את יודעת מה המשמעות של להיות שלם עם

עצמך? אני רוצה לראות את השמן שתנתן לו האפשרות להפטר ממשמניו והוא יבחר להשאר שמן. אפשר לחיות עם זה, ואפילו באושר, אבל בכל שמן תמיד מקננת התקווה הקטנה להפטר מעודף המשקל יום אחד.

עופר 123

New member
שמנה לא יכולה להיות עם בטחון עצמי?

איך בדיוק הסקת את זה מהתגובה של אפרת?
ע'

SUMMER8

New member
זו היתה הבהרה חשובה מאוד

וזה היה ברור לי שחיפשת שמנמנה/מלאה ולא שמנה ממש... מי רוצה אחת כזו ?! דרך אגב, תוריד אותי מרשימת ה"שמנמנות".

לא נראה לי שהוא היה מגיב לך ...

אחרי כל המירמור הזה והעוינות הזאת טוב אז את אני וכל הבנות פה שמנות אז מה .. ואם מישהו לא מעוניין להיראות איתך בציבור אז הוא לא בשבילך שישאר אצל האמא שלו

SUMMER8

New member
לא רציתי שיגיב לי...

רק כתבתי מה שאני חושבת. יש בפורום הזה יותר מידי דיבורי הבל וכדאי שתהיו "קצת" יותר מציאותיים !!! הגודל כן קובע ! (לפחות במקרה זה)

עופר 123

New member
ואולי...

הדברים שלנו הם מציאותיים ואת לא מוכנה לקבל אותם? אולי הדברים שלנו הם לא דברי הבל, אלא דברים שלא מסתדרים לך עם תפיסת עולמך ולכן את פוסלת אותם אוטומטית? אולי זה שאת פוסקת נחרצות ששמנה אינה יכולה להיות בעלת בטחון עצמי אמיתי משפיעה עליך כל כך חזק עד שאת לא מוכנה לקבל רעיון הפוך?
עופר

מצטרפת לדבריו של עופר

אבל לפניי הכל, ובלי לנסות להתנצח על מי צודק ומה האמת. את חדשה פה ( לפחות כך נראה מהכרטיס), אז קודם כל ברוכה הבאה
ושנית, גם אם קשה לך לוגית לקבל, שיש סיכוי שאדם שמן אוהב את עצמו, זה עדיין לא אומר שמישהו אחר לא יכול לחשוב ולהאמין אחרת. את יודעת, כולנו חיים באותה מדינה, שומעים ורואים את אותן התרחשויות, ועדיין יש כאלה שמפרשים את המציאות כך ויש אחרת. כך גם בתחום עיסוקו של הפורום. מציעה לך לתת לעצמך זמן. להיכנס לפורום, לקרוא דברים. לראות למה את מתחברת אם בכלל...אולי להגיע למפגשים... אבל בבקשה ממך, לכבד את דבריו של האחר, לא כולנו חושבים ואומרים אותו דבר, וזה מהות היופי בדמוקרטיה. הדעה וראיית עולמך לא מתערערת ברגע שמישהו אומר משהו אחר ואפילו לא משהו הפוך. את תמשיכי להיות את. ואולי יש סיכוי שתלמדי משהו חדש על עצמך. אולי. ושוב, ברוכה הבאה ל

SUMMER8

New member
מכבדת את דבריכם, הבנתם לא נכון

אני מכבדת את דעתו של כל אחד מיכם. כל אחד יכול לחשוב מה שבא לו, השאלות שעולות הן: האם זה עומד במבחן המציאות?! האם באמת אין אפליות נגד שמנים/ות ? האם שמנים באמת מרוצים מאיך שהם נראים או רק משלימים עם המצב ? וכן, עופר - אפרת רק חיזקה את דעתי... אפשר להיות החבר הכי טוב של שמנים, אבל להיראות בחברתם?! זה קצת קשה (מניסיון). אני חושבת שאנשים רוצים להיראות בחברת מישהו יפה ורזה שנראה טוב (ולא עם אנשים שמנים), זה מעלה את ערכם בחברה וכלפי חוץ, כלפי החברה ששופטת רק לפי החיצוניות... ממש כמו בפרסומות. ולך ABCD או What ever איך שתקרא לעצמך... עירית קפלן לא שמנמנה, היא שמנה. דרך אגב - לפי הכרטיס אני חדשה רק באופן "רשמי" (עד אז הייתי לא חוקית)... :)

מנסה לענות לך

האם זה עומד במבחן המציאות?! אם אדם לומדלקבל ואוליגם לאהוב את עצמו, בלי קשר לגודל שלו, הוא משדר את זה החוצה. תנסי להיזכר בנשים רזות שאת מכירה, נשים מחוסרות בטחון עצמי..איך בדיוק הרזון עוזר להן? כבר כתבתי בפורום מיליון פעמים, כמה גם כשהייתי רזה, הרגשתי הכי מכוערת בעולם, והכי לא מסוגלת להסתכל על עצמי במראה. ולא ברור לי איך זה קרה, אבל לחלוטין בזכות הפורום, דווקא בימי ההשמנה הכי גדולים שלי, הסתכלתי במראה והיא התחליה לחיי אליי בחזרה. בתמורה לשינוי הפנימי שלי, שמן הסתם שודר החוצה, קודמתי בעבודתי והדבר שהכי הפתיעה אותי בעולם..גילית שגברים נמשכים אליי, גם כשאני שמנה. אני לא הולכת לומר לך שבחברה המאוד קרה ואכזרית שלנו לא קיימת העדפה לנשים רזות. אני לא עיוורת, הרבה יותר קשה למצוא גברים איכותיים שנמשכים לשמנות, ועדיין השינוי המהותי הוא בדרך שבה את עצמך יודעת לאהוב ולכבד את עצמך. ( לא פשוט בכלל, וגם אני שמסתובבת פה יותר משנתיים , מתמודדת עם המון עליות וירידות בדרך בה אני לומדת לאהוב את עצמי. זה לא פשוט, וכן, גם נשים רזות סובלות מאותם סימפטומים של אי אהבה וקבלה. האם באמת אין אפליות נגד שמנים/ות ? ברור שיש אפלייה. וחלק ממטרות הפורום הוא להלחם באפלייה הזו. וכבר היו פה בעבר מספר פרוייקטים שעסקו בדיוק בזה, כמו: לוח שנה, תצוגת אופנה עם מיטב דוגמניות הפורום ולא פחות חשוב, ברגע בו אנחנו רואים אפלייה חינוכית מקומית או מערכתית, אנו מתגייסים לכתוב מכתבי מחאה, כמו פרסומת לדיאטה לילדים של בי"ח שניידר, שנראתה בעייננו כהרסנית לדימוי העצמי של הילד וההשלכות החברתיות בעקבותיה. ודוגמא נוספת עם שינוי בסופה: מכתב מחאה נגד ספרה של של סמדר שיר שעשה שימוש מזלזל ומשפיל בכדי "ללמוד תזונה נכונה". הספר עבר שינוי מהותי ויצא בשקט ודיי בהחבא למדפים. סמדר שיר התנצלה. אפלייה, זה מצב נתון עכשווי, אבל החיובי באפלייה בחשיבה ארוכת זמן, זו האופציה לשנותה. רק לקטר על קיומה לא ממש מועיל. האם שמנים באמת מרוצים מאיך שהם נראים או רק משלימים עם המצב ? כן באמת יש חלוקה לאנשים שונים. יש כאן בפורום אנשים שבאמת מרוצים מאיך שהם נראים, ואני אגיד לך ת'אמת, אני מכבדת לחלוטין את דעתם ותחושתם. סבבה להם. קשה להאמין, אבל כשתפגשי את האנשים האלה..תביני שבאמת טוב להם, רואים את זה. יש כמובן גם כאלה שמשלימים עם המצב כמושהו.שאולי זה נשמע תבוסתני, אבל השלמה יכולה להיות חלק ראשוני מתהליך קבלה עצמי..ככה שאני לא רואה באמירה הזו משהו רע, בעיקר עם יש לזה המשכיות תהליכית, אם לא עוצרים באמירה של "זה מה יש" ויש עוד. אנחנו אולי קבוצה גדולה של אנשים בעלי משקל עודף, אבל זו התכונה היחידה, שהביאה אותנו לפה..כל השאר משתנה מאדם לאדם. חלקנו אוהבים עצמנו יותר וחלקנו פחות. ודבר אחרון, זה שתלמדי לכבד את עצמך בכל משקל שלא תהיי, ואולי אפילו לאהוב את עצמך, לא אומר שאת מוותרת על רצון לרזות, ובטח לא מוותרת על בריאותך, דווקא מתוך קבלה עצמית, הרבה יותר פשוט ללמוד להקשיב לגוף שלך וללמוד להזין אותו נכון יותר בתזונה ובכושר.. ל

SUMMER8

New member
לימונית יקרה

קראתי את תגובתך ויש לי הרבה מה לומר, אבל אני מנמיכה פרופיל כרגע, בכל זאת, אני חדשה פה בפורום. אני חייבת לצטט משהו שכתבת: "ודבר אחרון, תלמדי לכבד את עצמך בכל משקל שלא תהיי, ואולי אפילו לאהוב את עצמך, זה לא אומר שאת מוותרת על רצון לרזות". אני לא חושבת שאלמד אי פעם לכבד את עצמי באותו נושא ספציפי של מראה חיצוני, או ארגיש אי פעם את מה שאת מרגישה, והכי חשוב - אני פוחדת להשלים עם המצב ולא אשלים איתו כי זה נראה לי מעשה פחדני וויתור על הרצון לרזות. בכל מקרה, אני מתכוונת להמשיך ולכתוב בפורום, אולי גם אני אגיע להארה שזכית לה ואולי זה אפילו ידחוף אותי לעבר המטרה שאליה אני מייחלת. תודה לכולם על התגובות.

שלום summer

וברוכה הבאה לבית החם שלנו
אני קוראת במהלך היום את התגובות שלך ונזכרת... נזכרת בעצמי או במי שהייתי עד לפני 3 שנים. עד שהגעתי אל הפורום הזה. אני זוכרת אותי הסקפטית, חסרת הבטחון, זו שלא מאמינה בעצמה, שלא מאמינה שהיא ראוייה לאהבת בן זוג או לאהבה שלה את עצמה ומהמקום הזה בדיוק אני כותבת לך עכשיו את המילים הבאות: אפשרי לכבד את עצמך גם כאישה שמנה, אפשרי לאהוב את עצמך גם כאשה שמנה וזה בהחלט לא אומר שאת מוותרת על הרצון לרזות. דווקא היום, ממקום של הערכה עצמית אני בוחרת לרדת במשקל וזה כלל לא סותר את עצם היותי חברת הפורום הזה, אנחנו מעודדים לאהבה עצמית ומתוך המקום הזה אני בוחרת את שהכי טוב לי. מי שלא נולד עם קבלה עצמית, עם הערכה עצמית, בהחלט יכול ללמוד כיצד רוכשים את אותן, למדתי על בשרי שאפשר והמקום הזה, הפורום הזה הוא ה-מקום לגרום לשינוי הזה בך. "זה היה ברור לי שחיפשת שמנמנה/מלאה ולא שמנה ממש... מי רוצה אחת כזו ?!" התשובה שהכי קרובה לליבי היא - בן הזוג שלי. הוא בחר אותי שמנה, הוא אוהב אותי, מעריך ומקבל אותי כפי שאני - שמנה. בפורום הזה יש כל כך הרבה דוגמאות לנשים שמנות ונשואות, נשים שמנות שקיבלו הצעת נישואין, נשים שמנות שיש להן בני זוג. summer, זה אולי ישמע לך לא מצאותי כרגע אבל יש נשים שמנות מאושרות ובזוגיות, ואומרת לך זאת אישה שמנה ממש ממש
תישארי איתנו, תקראי אותנו, תכתבי לנו, תגיעי למפגשים שמתקיימים מידי פעם בפעם, אני מבטיחה לך שתרגישי בשינויים...
מיה.

ababcd

New member
עירית קפלן היא האידיאל בשבילי../images/Emo140.gif

כאשר אמרתי שמנות או מלאות היתכוונתי לכאלה בסיגנון של עירית קפלן שהיא מבחינתי אידיאל.יפה מאוד,נשית,מלאה ושופעת איכותית וואו....

bulb

New member
בשבילי תמי ליפקין-שחק ולימור לבנת

רצוי במגפי עור עם שוט

למעלה