היכרות עם נשים שמנות או מלאות

יותר מידיי

ספרות בדיונית, עברה בידך... אלא אם אתה מתעד אפוקליפסה של שואה גרעינית עולמית, שתשמיד הכל מכל. רק אז נבחר כולנו מחוסר ברירה בקפסולות במקום בשוקולד, בסטייק, בפרות והירקות וכל השאר. לוותר על חוש שלם שמביא כל כך הרבה... אם זה יקרה, מקווה מאוד שרק הרבה הרבה הרבה, אחרי העלמותי מהעולם הזה.

ראשית, אני נקבה

דבר נוסף, אני מתעבת מד"ב ולבסוף, חכי ותראי...(אוקיי, אז יש מצב שאנחנו לא "נזכה" לראות את זה) בעיקרון כל "הפיכה" מהסוג הזה מתחילה מכמה 'לא שפויים בעליל' שמתחילים עם הנורמה. אח"כ מצטרפים עוד ועוד אנשים שרואים "כי טוב" ולבסוף, זה הופך לנחלת הכלל. הרי שאם בני אדם יוולדו ללא צורך בלעיסה, אלא, בסיפוק תזונה בסיסית שתגיע מקפסולות, הם לא יידעו את מה שאנחנו כבר יודעים (ששוקולד זה טעים לאללה, למשל). מה גם, שאם ייצאו מחקרים שיעידו על כך שהתזונה, לה אנו רגילים היום, אינה בריאה ומביאה לתחלואים, הם אפילו לא ירצו לנסות. כמו שזה נראה לי, בני האדם בעוד עשרות שנים יוכלו לחיות מעבר לגיל 120. כפועל יוצא מכך, הם עשויים להסיק, שהתזונה שלה אנו רגילים היום, מביאה אותנו לחיות עד גיל גבורות, ותו לו. מה דעתך?

מה אני אגיד לך...

הכל יכול לקרות... גם חייזרים יכולים להשתלט על כדור הארץ... העיקר שאני אסתפק בגג 80 שנה. מספיק.תודה איך אמר לי איש זקן ומקסים..."אלוהים אולי נתן לנו עוד כמה שנים, אבל ממש לא איכותיות..." מוותרת. שונאת מד"ב? בטוחה?

lb22

New member
מה הקשר תסבירי לי....

מה הקשר השורה האחרונה לך או יותר נכון למה לעזאזל הוספת אותה?

bulb

New member
היא אמרה "בדיונית",לא "מדע בדיונית"

דרך אגב ,אפשר לדעת ששוקולד זה טעים גם ע"י גירוי מוחי ללא שימוש בבלוטות הטעם (למרות שאני בעד השיטה הטובה והישנה).

לא חושבת שזה נכון

השמנה היתה פעם (בתקופות שלפני המהפכה התעשייתית אם אני לא טועה) פופולרית מאוד ונשים מלאות היו שיא היופי העיניין עם אידיאל היופי שלנו, לדעתי לפחות, זה שהוא תמיד נמצא במצב יחסית מאוזן. חושבת שבני האדם נמשכים למאוזן ולנורמלי ולא בהכרך לקיצון כך שאים תעמידי מול אנשים תמונה עם בחורה אנורקסית שלד הם יגידו שזה לא יפה ומפחיד באותה מידה כמו תמונה של מישהי בעלת עודף משקל מזעזע (והכוונה היא רק לגוף בלי שום קשר לפנים). אני חושבת שהאהדה נופלת יותר לבנות הבשרניות יותר מאשר לבנות שאין להן בשר בכלל ויש לזה קשר עמוק עם זה שהשמנה היום היא מגפה עולמית והעובדה שהיום להיות בנדם רזה ולהישאר ככה דורש המון שליטה עצמית ומאמץ, והעובדה שזה לא פשוט באיזשהו מקום גורמת לנו להעריץ את אותו בנדם רזה על ההקפדה שלו והשליטה העצמית הזו מה שבעבר היה בדיוק להפך (היית צריך להיות בנדם עם הרבה עוצמה וכוח כדי שיהיה לך מספיק כסף כדי להאכיל את בני הבית ולהשמינם). בכול מקרא, ככול שהנורמה של העולם המערבי היא אנשים בעלי עודף משקל ככה אידיאל היופי שלנו הופך להיות במידות יותר ויותר קטנות. אז למה אני לא חושבת שאת צודקת בעינייני הגלולות שישמרו אותנו רזים? דבר ראשון קשה לי להאמין שאם במאה האחרונה ניסו למצוא כ10,000 תרופות פלא להשמנה לא חושבת שזה יגיע בקרוב. דבר שני כי לפי קצב ההשמנה של האוכלוסיה פשוט לא ישארו דוגמניות רזות ברמות כאלה, אלא אם כן הן יהיו במיעוט אדיר וזה יהיה דבר לא הגיוני לפרסם מישהי במידה 36 שלא קיימות מידות קטנות יותר מ40 בכול הרשתות בעולם. אלא אם כן יהיה איזה שינוי דרסטי בהרגלי האכילה העולמיים שלנו (שהסיכוי שזה יקרה בפתאומיות הגיוני פחות או יותר כמו שמקדונלס יפסיקו לגמרי עם הציפס-בורגר-קולה שלהם ויהפכו להיות רשת סלטים בלבד) אנחנו בדרך לעולם עגול יותר

יאני1

New member
התחלנו..

מה רע בזה? מה הבעיה? דארלינג, אנחנו ילדים גדולים, חלק מזוגיות זה משיכה מינית, מה לעשות? מבחינתי אם אני לא נמשכת למישהו, אין לי מה לצאת איתו.. יכול להיות שאתה סתם רוצה להתווכח?

יאני1

New member
התחלנו..

מה רע בזה? מה הבעיה? דארלינג, אנחנו ילדים גדולים, חלק מזוגיות זה משיכה מינית, מה לעשות? מבחינתי אם אני לא נמשכת למישהו, אין לי מה לצאת איתו.. יכול להיות שאתה סתם רוצה להתווכח?

lb22

New member
כמו שאמרתי לך...

זה לא אישי נגדך!!! זה רק להעמיד מראה פה לפורום. זה יצר ויכוח או דיון (תקראי לזה איך שבא לך) אבל רק באתי להעמיד פה טענה שכולם תמיד נגד הנושא הזה של מראה חיצוני לקביעת קשר (לא כולם אבל הרבה מאוד) והנה אחת מחברות הפורום המקובלות ביותר טוענת את הטענה הכי רעה מבחינת אלו שטוענים את זה... אז שוב זה לא משהו אישי נגדך כי אני חושב שאני מכיר אותך מספיק כדי לדעת מה דעתך על אהבה ואיך צריך לאהוב מישהו....

יאני1

New member
לירן,

אל חשש, אני יודעת שזה לא אישי נגדי. אבל אני לא מבינה מה הקטע? מראה חיצוני זה חשוב, אין מה לעשות. בערך בכיתה ו' התחלנו להתפתח מינית, והתחלנו לשים לב לאיך המין השני נראה ומה מושך אותנו. (אצלי זה היה בערך בכיתה ו'..) זה לא מעיד על שטחיות..זה מעיד על ריאליזם. אתה לא תצא עם מישהי שאתה לא אוהב את איך שהיא ניראית! ואל תגיד לי שאתה כן..אני מכירה אותך :) למה טענה רעה?? אגב, בכל הוויכוחים שאתה מדבר עליהם, שמישהי/ו משתף שמישהו זרק אותם בגלל איך שהם ניראים- אני תמיד אומרת שזה לגיטימי.. אני.

SUMMER8

New member
העניין לא מובן לי...

לא מבינה למה מישהו ירצה להכיר מלכתחילה בחורה שמנה... אתה לא תתבייש להיראות איתה בציבור ?

ברוררררר שהוא יתבייש!

לכן הוא ציין מראש שהוא רוצה להתכתב איתן(ו) בכייף... להתכתב יו נוו... וירטואלי כזה... רק בסוף ההודעה הוא ציין שיש מצב שהוא גם יראה איתן(ו) בציבור
אבוי לעולם... איזה פאדיחותתת אני מתההה...
(אתה שווה בכלל את התגובה שלי? מממ... לא יודעת, אבל לא משנה, אני כבר אלחץ על "שלח")

SUMMER8

New member
תגובה רדודה, ובכן הניסוי שלי הצליח

בכוונה כתבתי את מה שכתבתי בהודעה הקודמת, כדי לראות מי "יאכל" את הפיתיון... לא עברו מספר דקות וכבר קיבלתי את התגובה הצפויה כ"כ: " כן, הוא יתבייש !! " החברה רקובה מיסודה ומיום ליום זה מחמיר. לפעמים אני מתביישת לחיות על כדור הארץ ... בא לי להקיא... ולא, אני לא אנורקסית או בולימית... אני רק שמנה!).

SUMMER8

New member
מה אני רוצה ?

נמאס לי שכולם אומרים ש"אז מה אם את שמנה, העיקר האופי והאישיות..." זה בולשיט. אם תהיו כנים עם עצמכם תראו שזה ממש לא ככה. ואל תספרו לי על בטחון עצמי וכל הדברים האלה.. כי שמנה לא יכולה להיות עם בטחון עצמי אמיתי... הכל מפוברק, הכל כלפי חוץ... בפנים היא אוכלת את עצמה...

למעלה