היכרות....חדשה פה...

l i l o o s h20

New member
היכרות....חדשה פה...

שלום לכולם.... שמי לילך ואני בת 20. אני בשירות לאומי. גם אני הלכתי לכנס שהיה היום בתל אביב. הכנס היה מאוד מרגש(טוב מאוד ששמתם ממחטות!), לשמוע אנשי מקצוע שמדברים מתוך כאב ונסיון דומה לשלך,היה מאוד מעניין. אני שמחה שהלכתי לראות, לנסות,להרגיש,להיזכר בזכרונות מהעבר שהרבה זמן לא יצא לי לחשוב עליהם. אמי נפטרה לפני 5 שנים, שהייתי בת 15. זה לקח לה רק 4 חודשים מגילוי המחלה ועד שהיא נפטרה.היא נפטרה מסרטן בריאות. לא היה לי בכלל זמן לעכל בכלל שהיא חולה וכבר היא נפטרה. אף פעם לא יצא לי ממש לדבר על הכאב הזה, כי לא היה לי מי שיבין אותי ממש.ניסיתי כמה שיותר להדחיק את הכאב ולא לנסות להתמודד איתו כי פחדתי להיכנס לדכאונות. אבל היום אחרי 5 שנים, אחרי תהליך בגרות מהיר שהחיים הציבו לי אני מנסה להתחיל להתמודד עם הכאב הזה, לכן החלטתי לבוא לכנס. אני מאוד רוצה להמשיך ללכת לפגישות שמארגנים פה באתר ובעמותה. תודה רבה על הכנס המקסים!

היי לילך...

זוכרת ששאלת על הכנס לפני שבוע בערך... שמחה שהלכת בסוף.. ושמחה שהחלטת להצטרף אלינו.. נשמע שאת בתחילתו של תהליך חשוב ולא פשוט, ואנחנו נהיה כאן אם תרצי לשתף ולקחת חלק בפורום... מהר מאוד תגלי שיש כאן
חם עם בנות מקסימות.. ברוכה הבאה...
?

למעלה