היכרות והתייעצות....

bondi78

New member
היכרות והתייעצות....

שלום- שמי אורי, בן 28, מאייר, צייר קירות וכו'... התחלתי עם הציור הזה ולפני שאני עובר לשלב הצביעה הייתי רוצה לקבל אינפוטים להמשך הקומפוזיצה- מה הייתם עושים עם הרגליים - בקדמת הגוף (יושב על ספה)? אולי מאחורי הראש (כאילו הוא שוכב על הבטן)? מה לגבי הרקע- איפה הייתם ממקמים אותו? בחדר נוער? בסלון? חשבתי לעשות את הרקע די חשוך כשמקור האור בא כאילו מקדימה- כלומר מטלויזיה... ועוד משהו- מה הייתם עושים עם הפה? אני חשבתי לעשות אותו עם לשון כלפי מעלה בזוית הפה... אשמח לשמוע אתכם...

bondi78

New member
רעיון חמוד...

אבל אני מעדיף משהו קצת יותר מציאותי... תודה בכל זאת!

דבר ראשון, אהבתי את הציור

אני הייתי מושיב אותו רכון קדימה (מרוכז במשחק), ועם לשון בחוץ, כמו שהצעת.

אסף 212

New member
הייתי הולך יותר על סגנון של זומבי

אחד שהמשחק השתלט עליו. אווירה אפילה ,רק אור מכיוון המשחק.

הצעה

הייתי עושה לו את ההמשך של הרגליים, משני הצדדים של הציור, מן עיוות בפרספקטיבה, משהו שהיה סוגר את הציור ונותן תחושה של לחץ.

אממ קרוב

אבל אני התכוונתי שהרגליים יהיו יותר גדולות, ובזווית. גם האור צריך להיות יותר קונטרסטי בכל הציור, ובייחוד בפנים שבקושי רואים.

bondi78

New member
העבודה עוד בתהליך...

הנה קצת המשך... הבנתי אותך אבל נראה לי שאני אשאיר את זה כך.

pixaboo

New member
אהבתי את הצביעה

וגם את הפוזיציה. מבחינת מקור תאורה יחיד, אני חושבת שהצביעה צריכה להיות יותר מוקצנת. חוצמזה, יש משהו שקצת מפריע לי בהבעה של הפנים, אולי זה המיקוד של העיניים, אולי זה תווי הפנים שלא כל כך יושבים לי טוב עם שאר הגוף. אבל אהבתי. יש לך איזה אתר עם תיק עבודות?

bondi78

New member
האתר בבנייה...

אבל הוא יעסוק הציורי קיר שאני עושה- איור ממוחשב זה משהו יחסית חדש שאני עוסק בו. תודה על המחמאות ועל ההערות... עוד לא סיימתי עם הצביעה- אילו צבעים כדאי להוסיף?

j i m m y

New member
לא יודע, חסר לי ההשתקפות של המסך

או לפחות האור שהמסך מפיץ נראה כאילו הילד יושב בחדר חשוך לגמרי, בלי טלוויזיה..

bondi78

New member
זהו - סיימתי אץ הציור!

מקווה שנראה טוב... אשמח לקבל תגובות...

bluelake1

New member
אהבתי את הציור, במקום שצבוע, יפה

השאר קצת חשוך, כאילו אתה חושש מצבעים.

bondi78

New member
האמת...

שהתכוונתי שזו תהיה סצינה אפלה ומפחידה כזאת- חשבתי אולי להוסיף מן דמות מפחידה ברקע שכאילו מתגנבת אליו מאחור- אולי איזו דמות מתוך המשחק שאותו משחק הבחור... אני לא מפחד מצבעים- אני מפחד להרוס...

sherban

New member
למה חתכת לו את כפות הרגליים?

ועוד השארת כ"כ הרבה מקום מעל הראש...

למעלה