היכרות בקהילה.

תתפלל לקדושים !!!

אם תלך לרב שימצא לך חתן, הוא בטוח יביא לך מנחוס וקללות וכו'
אבל אם תלך לכנסיה, בטוח שיאמרו לך להגיד כמה פעמים את Our Father ועוד כמה Hail Mary שהיא אווה מריה בלטינית...תשמע ! זה עוזר למליוני הומואים באירופה
לך על זה
מצאתי לך כמה קישורים: http://www.aztlan.net/ourfather.htm וברקע את יכול להאזין ל http://www.youtube.com/watch?v=gvNf0xg_OPY&feature=fvsr
והחתן בדרך

אני תמיד הולך עם חברים למועדון

ומדי פעם אני ניגש לאנשים ומדבר איתם או שבאים אליי. תפסיק לחשוש ותתחבר לאנשים מקסימום יגידו לך לא, ואם יגידו כן?

אורי2010

New member
יש בזה משהו.

אבל למועדון הזה נראה לפחות שרוב האנשים שמגיעים אליו באים בחמולות, כלומר, כולם מכירים את כולם, זאת לפחות התחושה וזה מקשה מאוד על ההשתלבות שם, אם מישהו לא מהחמולות האלה זה כמו להרגיש אאוטסיידר במובן מסוים, בייחוד לאור זאת שזה המועדון היחיד באזור הזה.

אל תתעצבן אבל אתה יודע מה הפתרון

שים דלק באוטו ובוא למרכז! פה יש מספיק ליינים ומספיק בליינים והאווירה מאוד חופשית בניגוד למה שאתה מתאר. גם כאן יש חברים והכל אבל לא ברמה של מה שאתה אומר שנראה לי שזה חלק ממי שלא שייך ל"מדינת ת"א"

אתה צוחק עלי?

תל אביב זו ביצת ההומואים הכי ביצתית שיש.

אפשר לשאול איפה זה "האיזור שלך" שכל כך יבש?

אורי2010

New member
אזור חיפה והקריות.

ואני לא ממש יודע אם זה באמת כל כך יבש כמו שתיארתי את זה, יש בטח כאלה שיגדירו את זה אחרת, אבל זה לפחות מה שאני מכיר באזור הזה.

white star

New member
זאת באמת התמונת מצב

וזה בגלל שילוב של בעלי ליינים שמזלזלים בקהל היעד שלהם והקריצה של המרכז, כמו שחובב ציין.
אומנם לא יוצא לי לצאת יותר מדיי בגלל עומס של החיים, אבל אם כבר אני יוצא למסיבה זה רק לת"א.

white star

New member
אז סורי דארלינג, אתה חי בסרט

הכי ביצה זה להיות בפריפריה, ביישובים קטנים ששם כמות ההומואים שיש לך אפשרות להכיר נספרים על יד אחת.

אני גם מחבב את ת"א, יותר נכון את מגוון האופציות.
אבל אני מחבב פחות את ה"הומו התל אביבי" הטיפוסי. מזל שרבים לא כאלה :)

אוי חיפה .. עיר נוראית

זאת עיר נוראית פשוט יכול להבין את המצב אני מהקריות..
אני בתהליכי גמילה מהאיזור הזה - חיפה והקריות.
לא להאמין שאתמול בפעם הראשונה לא נסעתי למשחק כדורגל אחרי 33 מחזורים כדי להיגמל מהמחלה של העיר הזאת וכל דבר שקשור בה והשם שלה נקשר בו..
שיהיה לך בהצלחה אין לי עצות מיוחדות חוץ משאולי תנסה את מזלך בכל מיני אתרים או אולי איזה מועדון לא מכיר משהו של גייז האמת רק רגילים.. בהצלחה בכל מקרה!

אורי2010

New member
......

לא יודע אם זאת עיר כל כך נוראית מבחינות אחרות אבל בהחלט קשה כאן מבחינת חיי הקהילה, אין ממש לאן לצאת וכנראה שזה באמת די יבש.

תודה בכל אופן.

למעלה