היכרות בקהילה.

אורי2010

New member
היכרות בקהילה.

שלום לכולם.

רציתי להתייעץ עמכם לגבי משהו. לעתים מאוד רחוקות אני כותב תגובות קצרות בפורום אבל לרוב אני רק קורא את ההודעות. יכול להיות מאוד שזאת רק תחושה שלי שנובעת מהניסיון, או יותר נכון, חוסר הניסיון שלי, אבל אני מרגיש לפעמים שמאוד קשה לי להכיר אנשים מהקהילה, ואין כוונתי בזה לכל היכרות שהיא, יש לי כמה חברים טובים מהקהילה. סבורני שהגעתי לאיזשהו שלב בחיים שלי שאני מחפש קשר בעל משמעות רחבה יותר מסתם ידידות, משהו שגם מעניק קצת יציבות, רק שאני מתקשה מאוד למצוא את זה. זהו משהו שמאוד חסר לי, בייחוד כשכסטודנט הלימודים ממלאים חלק ניכר מהחיים כרגע. אני סבור ובטוח שהרבה אנשים כאן יכולים לומר שהם מכירים את התחושה הזאת, ויחד עם זאת, עדיין אני מרגיש צורך להתייעץ בעניין זה, וייתכן שדווקא כאן יכולות להיות תגובות אובייקטיביות מאוד. אני מנסה כרגע את רוב האופציות שמוכרות לי שזה בעיקר אטרף ואתרי היכרויות אחרים ומועדונים, אם כי באזור שלי אני מכיר רק מועדון אחד. אני גם מרגיש שהקהילה שהולכת למועדון הזה היא מגובשת מאוד ולי כמישהו שלא כל כך מעורה בחיי הקהילה למעט מועדון אחת לכמה זמן קשה מאוד להשתלב שם.

אשמח לכל עצה או תגובה שהם ושבוע נהדר
.

white star

New member
אכן נושא לא פשוט

אני אישית לא הייתי במועדון הזה (כמעט נפלתי מהכסא מצחוק כשאמרו לי שהכניסה היא 80 שקלים),
אבל בדרך כלל אנשים לא יוצאים לבד למועדון אלא עם חברים, מה שעשוי להקשות את ההכרות.
מצד שני, אתה מתחיל עם חיוך ולך תדע לאן זה יזרום

חוצמזה אתה גם יכול ללכת עם חברים, לא להגיע לשם לבד

וזה לא קל להכיר מישהו רציני, בלי קשר לנטייה מינית.
פשוט להשאר עם ראש פתוח, כמה שיותר אומץ ליזום ויהיה בסיידר

חיפה זה לא האיזור שלי אז אין עיצות

אבל נראה לי שחוץ מת"א ביתר המקומות השיטה האפקטיבית היחידה מצריכה shrubbery ונבוט בלבד

תפסיק עם האטרף.

אתה חושב שאתה בודקת אופציות נוספות, אבל זה רק חצי נכון.
כי כשאתה רואה הומו אחר, אז אתה כבר יודע מי הוא, כי ראית באטרף. לפעמים אתה גם יודע מה הוא אוהב ואיך נראה הזין שלו. זה לא נקרא להכיר מישהו במציאות.

אני מציע לך קח חודש נסיון בלי אטרף, רק כדי לראות איך זה משפיע לך על כל עולם ההיכרויות בלי שאתה שם לב בכלל, ואחרי זה יהיו לך כמה תובנות חדשות (אולי).

white star

New member
טוב שלא הגזמת

אטרף הוא עוד כלי להכרות, קצת מסוג אחר.
דבר הרוב שם לא כותבים יותר מדיי על עצמם, מקסימום אתה רואה איך הם נראים (אני לא מדבר על תמונות עירום מאלה אני מתעלם)
וכן הוא פלטפורמה בסדר להכיר אנשים

אני לא חושב שאני מגזים

כמה פעמים יוצא לך ללכת למסיבה ו"להכיר" כל מיני אנשים בלי שאי פעם דיברת איתם? פשוט כי ראית אותם באטרף, ולפעמים אפילו החלפת איתם כמה הודעות, ולפעמים זה חבר שלך שהחליף איתם כמה הודעות.

ולפעמים אם לא ראית אז אתה תחפש אותם באותו ערב.

וזה לא רק זה, הוא משפיע בעוד המון המון תחומים, שלפעמים קשה לראות עד שלא מתרחקים מזה קצת. אני כבר כמעט שנה בלי כרטיס, ועדיין לפעמים יוצא לי להגיד "וואוו, רק עכשיו אני מבין עד כמה התנהגתי מוזר/שונה כשהיה לי אטרף".

white star

New member
אז בוא אני אגיד לך

כשהייתי באטרף לא הייתי מהמכורים לאטרף, שהיו באתר כמו אינפוזיה.
הוא היה פתוח אצלי ברקע וכשאנשים היו פונים אליי הייתי מגיב, אבל לעיתים נדירות הייתי מחפש בעצמי.
התנהגגתי שם כמו במציאות פחות או יותר.
יצא לי לראות באופן נדיר במסיבות אנשים שזיהיתי מאטרף ודיברתי עם אנשים שלא ראיתי באטרף.
ובאטרף הכרתי את בן זוגי, ככה שכל פלטפורמה היא יעילה לפי אופן השימוש בה.

אורי2010

New member
לגבי מה שאמרת.

תראה, קודם כל, אני מעריך את עצתך, ולאור השימוש שלי באטרף כבר זמן לא מועט, אני יכול לומר שאני מבין מאוד את מה שאתה אומר. יחד עם זאת, אטרף עדיין נחשב לאתר ההיכרויות הטוב ביותר לקהילה הגאה לפחות עד כמה שידוע לי, וכאחד שלא יוצא הרבה למועדונים מפאת האופציות הדלות שנמצאות לכך באזור שלי ולא מתערה הרבה בחיי הקהילה, אין עוד הרבה אופציות אחרות להכיר. זה בהחלט נכון שאטרף לא מייצג לרוב היכרות ממשית במציאות אבל עדיין זאת אופציה שימושית לכאלה שלא יוצאים הרבה ומתערים בחיי הקהילה.

תודה על העצות
.

אתה תראה שזה לא נכון.

אמנם אם אתה בארון, אז כן, אטרף הוא פחות או יותר האופציה היחידה, אבל בהנחה שלא זה ממש לא נכון.

אני בטוח שיש המון הומואים בסביבה שלך, בעבודה שלך, בלימודים שלך, חברים של חברים שלך וסתם אנשים חמודים שיוצא לך לדבר איתם פה ושם ואתה עלול לבקש את הטלפון שלהם.

עכשיו אתה לא מתחיל עם אף אחד מהם כי אתה מניח ישר שאם הם לא באטרף אז כנראה שהם לא בקטע, וחוץ מזה, למה שבכלל תטרח לבדוק כשיש 200 אנשים שאתה יכול להתחיל איתם היום בקליק בלי לעשות לעצמך פאדיחות?

אני לא פוסל את אטרף, אני יודע שאני קצת יוצא נגדו רוב הזמן, אבל באמת, בתור אתר היכרויות הוא בסדר, אפילו די מוצלח. אבל אתר היכרויות, מכל סוג שהוא, (באופן מפתיע) מאוד משפיע על ההיכרויות שלנו.

אני סתם מציע לך להגדיר לעצמך תקופת נסיון, נגיד של חודש.
מקסימום תבוא ותגיד לי אחרי חודש שאני טועה והפסדת קצת סקס. תאמין לי אותם אנשים יישארו שם גם אחרי חודש.

אורי2010

New member
העניין הוא כזה.

שאת מה שאתה מציע כבר עשיתי וזה לא עזר כל כך, כפי שציינתי כבר, זה זמן די רב שאני נמצא באטרף והיו גם כמה תקופות "צינון" של לא מעט זמן, גם ניסיתי ללכת למועדון הזה לסירוגין וזה לא שינה הרבה. ניתן כמובן להכיר בכל אחד מהמקומות שציינת אבל אטרף בהחלט מגדיל את הסבירות להכיר בצורה ניכרת מאוד.

אורי2010

New member
זה בדיוק העניין.

קודם כל, זה בכלל לא עניין של שכנוע, ייתכן שזה לא הובהר טוב מספיק בהודעה הראשונית, אבל אין לי שום ניסיון שהוא, ולחכות לפגוש מישהו בסביבת העבודה, הלימודים וכן הלאה אפשר גם לנצח, לפעמים זה קורה ולפעמים לא, ולכן לדעתי לפחות אטרף אופציה סבירה ככל אחת אחרת.

ItsikH

Member
המסגרת בכלל לא משנה, ואסביר: מסתבר שקל יותר למצוא זיון - וגם להסחף למעגל הזה של סטוצים כאורח חיים - מאשר למצוא אהבה. זה בכלל לא קשור למסגרת, למעט זה שאטרף מאוד נוח לסטוצים. בכל מסגרת שלא תהיה, הדרך למציאת קשר - בכלל, להתחברות לאנשים, אפילו ללא שאיפות רומנטיות - היא עקביות והתמדה, וזה לוקח הרבה יותר זמן מסטוץ. אם בחיי היומיום זה אומר להיות יותר פתוח ומזמין לאינטראקציות, לאפשר לפתוח בשיחה עם אנשים סתם כך - אותו דבר גם באטרף: לסמן את כל הדגלים הרלוונטיים, לכתוב במפורש שמחפשים קשר, לאפשר ולהפתח ליותר אנשים לא על סמך קריטריונים שטחיים שמכוונים לסטוץ, לדבר עם אנשים גם ללא "תכלית" מסוימת, להתיידד קודם כל. קשר זה לא מצרך כמו סקס, הוא מתחיל בהיכרות, מילולית - להכיר אנשים (למרות שמתקדמים לקשר רק עם מי שלדעתנו יתאים לכך).

ואחרי כל זה, יש כאלו שמתקשים לעשות את ההפרדה, אז כן - לא באטרף.

זה הרבה יותר מ"האפשרות לסטוצים".

העניין באטרף זה לא רק זה שהכל סובב סביב סקס.

זה גם עצם האפשרות לדבר עם מאתיים אנשים. אני לא אוהב את הקטע הזה של לצאת עם מישהו ובמקביל לדבר עם עוד ארבעה-חמישה שאולי תצא איתם (וזה לא ריאלי להשבית לעצמך את הכרטיס אחרי כל פעם שאתה קובע דייט). וגם אם כן, עצם הידיעה שאם זה לך ילך אז יש עוד 20 אחרים בתור גם משפיעה.

זה לא רק בעיות של אטרף, אגב. גם חרדים שנחשבים "מוצלחים" מתקשים למצוא זוגיות כי הם יודעים שעל כל בחורה שהם לא רוצים ישדכו להם עוד 20. ובכל זאת, זה קורה.

שלא לדבר על הצורך להחליט, מה אני היום, פרפר, לב או קפה. ועד כמה שיחה באטרף, אפילו אם היא מכוונת דייט, מכילה אפשרויות לחוסר הבנה. שוב- לא בעייה רק של אטרף, גם של הפייסבוק והמסנג'ר, אבל בכל זאת, קיים גם שם.

וזה בלי לדבר על כל הרגלי התקשורת הרעים שלא קשורים למציאת בן זוג/זיון ועל כך תצביע כל קהילת האטרף ש"שם רק בשביל לדבר". זה מקום מחורבן לדבר בו עם אנשים. אז למה? כי הם התרגלו.

מצד אחד אני ממש לא אומר שאטרף זו לא פלטפורמה טובה להכיר בה אנשים. מצד שני יש לה הרבה חסרונות שכדאי להיות מודעים להם. והדרך הכי טובה להיות מודעים זה פשוט להפסיק עם זה לקצת.

כמו שאמרתי- תנסה חודש (אבל באמת חודש, ובאמת בלי אטרף ובלי גריינדר ובלי להכיר אנשים באינטרנט ובלי להכנס רק לשנייה לראות מה קורה). הוא עוד יהיה שם כשתתחרט.

ItsikH

Member
הכל פתיר, שאלה של החלטה בענין ניהול השיחות - אתה יכול להחליט, בדיוק כמו בחיים הפיזיים, לא לנהל דו שיח רומנטי עם יותר מאדם אחד בו זמנית - זה גם מתיש וגם לא יעיל.
בענין מה אני מחפש - אם קשה להתמקד (בעיה בפני עצמה), לדעתי הפתרון הוא שני פרופילים שונים, אם בא לך משהו אחר - עבור לפרופיל אחר, זו לא צביעות כלל, זו הפרדה בין מטרות שונות.

אתה רק מדגיש את הנקודה שלי

אתה טוען שצריך שני כרטיסים נפרדים בשביל "להתמקד".

אני לא צריך היום "להתמקד". אני לא חייב להחליט מה בא לי כרגע. אני לא חייב לדעת "מה מחפש" ואני לא חייב להגדיר את עצמי בכרטיס. אפילו לא בשניים, אפילו לא בחמישה.

שימו לב איך כל הפתרונות שלכם רק מגבילים אתכם עוד יותר. לכתוב בדיוק מה אתה מחפש, להפריד בין הכרטיסים. לדבר רק עם אנשים כאלה וכאלה. הפתרון שלי רק משחרר מכל ההגבלות האלה שאטרף יוצר. נכון, אולי הפתרון שלי גם גורר פחות סקס ואולי אפילו פחות דייטים, אבל עצם התפיסה הזאת שככל שנצא עם יותר אנשים ככה בסוף יגיע האחד, היא תפיסה מוטעה מיסודה בעיני. וזה עוד משהו שאטרף תורם לו מאוד.

אני אגיד שוב - אני לא אומר שצריך לסגור את האתר ושכולם צריכים לעזוב אותו מיד. אני כן אומר שהרבה הומואים, במיוחד כאלה שיש להם בין כרטיס לשלושה מאז שהם זוכרים את עצמם, קצת נשאבו יותר מדי ל"עולם האטרף" ופסק זמן יכול מאוד לפתוח את העיניים, אפילו אם זה על מנת לחזור לאתר ממוקדים יותר.

אוחח כמה שאני מזדהה איתך...

אין לי הרבה מה להוסיף מעבר לזה שאני בערך באותו מצב כמו שלך.
בהתחלה תליתי תקוות באטרף/גרינדר - ללא הצלחה.

בעבר עוד הייתי "פריק מסיבות". יוצא הרבה לגלאם ועוד מסיבות ובארים של הקהילה, במטרה לשלב את הנאת הבילוי החברתי בניצול הזדמנות של להכיר מישהו - ללא הצלחה.

כיום אני גם עסוק המון בעבודה ולא יוצא כבר למועדונים (מיצוי/התבגרות).

ואין ספק שזו תחושה מעיקה... איך מכירים מישהו לקשר

קשר רציני ונורמלי ועמיד כמובן..

למעלה