היכרויות

limorj

New member
היכרויות

בס"ד היי, אני מתלבטת כיצד להציג בפגישה עם בחור את בעיתי הרפואית, שהיא גידול המוח ואפילפסיה? אני חיה מקצבת נכות נאותה ולא עובדת, כך שיהיה קשה להסתיר את הבעיה. לשמחתי, בעיתי אינה נראיתי לעין.יש אנשים שגילו לאחר היכרות איתי שאני חולה והם לא מאמינים כי ,תודה לאל, אני מתפקדת כרגיל נראית רגיל (נחשבת בחורה נאה). אני אובר אקטיבית, אם ביכולת לעשות ספורט ואם ביכולת התבטאות מרשימה. הכרתי מישהו ואני ממש מתחמקת מפגישה איתו. והכל פעם ממציאה תירוץ וכרגע רק שוחחנו בטלפון אבל מחר "יום הדין",ובלי נדר, נפגש help me.

limorj

New member
הצגת המחלה בפגישת היכרות

בס"ד היי, אני מתלבטת כיצד להציג בפגישה עם בחור את בעיתי הרפואית, שהיא גידול המוח ואפילפסיה? אני חיה מקצבת נכות נאותה ולא עובדת, כך שיהיה קשה להסתיר את הבעיה. לשמחתי, בעיתי אינה נראיתי לעין.יש אנשים שגילו לאחר היכרות איתי שאני חולה והם לא מאמינים כי ,תודה לאל, אני מתפקדת כרגיל נראית רגיל (נחשבת בחורה נאה). אני אובר אקטיבית, אם ביכולת לעשות ספורט ואם ביכולת התבטאות מרשימה. הכרתי מישהו ואני ממש מתחמקת מפגישה איתו. והכל פעם ממציאה תירוץ וכרגע רק שוחחנו בטלפון אבל מחר "יום הדין",ובלי נדר, נפגש help me

תהי את עצמך יחד עם כל מה שאת

מייצגת וכל מה שבא איתך עם הוא שווה הכל הופך קטן וזניח ו....תזרמי פשוט תזרמי לא צריך להיפתח יותר מידי בפגישה ה-1 או ה-2 ואפילו ב -3 אולי זה לא זה ? תשמרי קצת לפגישות מאוחרות יותר אם הכלל !!! בהצלחה ! רפי

limorj

New member
צריך לחכות לעיתוי הנכון

בס"ד הוא צריך להכיר אותי טוב, וכך יראה שיש לו בחורה לעניין ואוכל להרשים יותר בצדדים "השווים" בי. אבל מצד שני, ככל שהזמן עובר הקשר מתחזק ואהיה מועדת יותר לשברון לב. אני בדילמה חזקה. אשמח לשמוע דעות בנושא.

ruthty

New member
אני חושבת שלא כדאי על ההתחלה

אלהרק לאחר כמה פגישות וכל זה בכדי שלא יפסול אותך בגלל בורות

אוגי 22

New member
אם הוא יפסול אותה בגלל בורות

הוא לא שווה אותה - אני לא מאמינה בהסתרה בכלל. אולי לא לפרט את כל הבדיקות וכל התשובות, וכו' וכו' אבל להזכיר בכללי שיש אפילפסיה וזהו

limorj

New member
לדעתי צריך לחכות לעיתוי הנכון

בס"ד הוא צריך להכיר אותי טוב, וכך יראה שיש לו בחורה לעניין ואוכל להרשים יותר בצדדים "השווים" בי. אבל מצד שני, ככל שהזמן עובר הקשר מתחזק ואהיה מועדת יותר לשברון לב. אני בדילמה חזקה. אשמח לשמוע דעות בנושא.

למעלה