היכרויות

פירואט1

New member
היכרויות

היי, אני לסבית המעוניינת מאד להכיר בחורה למטרת קשר רציני, ומאד קשה לי מכיוון שאני לא יודעת איך וכיצד, איני אוהבת מועדונים ולא פאבים. איך אוכל להכיר בחורה רצינית? אשמח ללמוד מניסיונכן האישי פירואט

daphts

New member
יש כמה דרכים

אבל השאלה הנישאלת ... כל מי שמספיק זמן בקהילה הזו יודעת איך להכיר אחרות... דבר נוסף גיל ,השכלה, מקום מגורים, נידות, עיסוק בחיים הם מרקיבים מאוד משמעותיים ... ועוד דבר קטן "אני לסבית המעונינת להכיר בחורה לקשר רציני,... אני לא יודעת איך וכיצד" אף קשר באשר הוא חד מיני או סטריטי אינו מתחיל בהגדרה של קשר רציני, הוא נהיה כזה לאחר פרק זמן לא מבוטל מעיליו ע"י הגדרה של שני הצדדים הלוקחים חלק בקשר זה! אולי את צריכה לשנות את הגדרתך ולבחון לעומק מה הם אותם גברים שבגינם תתאפשר למערכת יחסים להתפתח לקשר רציני - מה הם אותם פרמטרים שיאפשרו קשר כזה שתלויים בך ושצריכים להיות קימים בפרטנרית. במילים אחרות סטטוס כלכלי , חברתי , השכלתי, תחומי עניין, העדפות בילוי, וכו' אני בזמנו קראתי לזה רשימת המכולת שלי - חיפשתי אישה ולה רשימת מכולת דומה , כך התאפשר לגבש חלום משותף במובן מסוים.

פירואט1

New member
יש בדברים שאמרת

תודה על החומר למחשבה

dify

New member
../images/Emo24.gif

בדיוק אתמול יצא לי לדבר על הפורום וסיפרתי שחלק מהרעיון של הפורום הוא לאפשר לנשים עוד פלטפורמה להכיר בה נשים אחרות :) אז גם זו דרך :) אני יכולה לספר לך שאת זוגתי הכרתי ע"י זה שהייתי מאד פעילה בקהילה, הכרתי מ-ל-א נשים דרך הפעילות שלי ובמקרה נפגשתי איתה והיה קליק. אני למשל הכי לא טיפוס של בליינית ופאבים ולכן מבחינתי זו לא היתה באמת אופציה למצוא במקום כזה מישהי כלבבי, וגם קשה לי לדמיין אותי יושבת ערב שלם במקום כזה ולא סובלת. לכן בנוסף להיות פעילה בקהילה הייתי גם פעילה באינטרנט (עד היום יוצא לנו להכיר חברות דרך הפעילויות שלנו באינטרנט, לא דווקא לסביות אבל בכל זאת זו דרך מצויינת להכיר מלא אנשים חדשים :)) מה שכן, אני מסכימה עם דאפטס בדבר אחד- את שתי הנשים האחרונות שהיו בחיי לא פגשתי בצורה מכוונת להתחיל זוגיות אלא הכרתי כי הן היו מעניינות ואז זה הפך לקשר רציני. עם שתיהן, לדעתי, אם הייתי עושה את זה בצורה אודישן לזוגיות רצינית, לא היינו שורדות את הדייט הראשון (כי היינו מסננות אחת את השניה על מליון קריטריונים מטופשים, כמו גיל נניח) בקיצור, ההמלצה שלי, הצתרפי לכותבות הפורום, אולי תכירי מישהי מעניינת
:):)

למעלה