היכרויות ?

ז י ק ו

New member
היכרויות ? ../images/Emo92.gif

בנות יקרות ובנים חרמנים... נשמח אם הפורום יהווה מקום לשיחות בנינו ולא במה לחיסול חשבונות ובכל זאת בנות שרוצות להכיר בנות לכל מטרה ורצון תרגשנה חופשי לפרסם את מודעתן בלוחות המיועדים לכך. כנ"ל לגבי הבנים.
לוח היכרויות לסביות
לוח היכרויות הומואים לסביות

אבל אתה יודע זיקו? ....

יש שני סוגי פורומים שמושכים אליהם גברים משועממים וחרמנים: האחד זה פמינזם והשני זה לסביות איזה דרך יש לי לדעת שכותבת המודעה אינה גבר חרמן ומשועממם או מחוצ'קן בן חמש עשרה עם שפם דליל שנראה כמו שיערות של כלב חולה ( אהמ ככה נראה שפם דליל לא? ) כלומר גברים רואים בלסביות 'הצגת מין' בשבילהם לא משהו בפני עצמו ששם אותם בצד שם אותם אאוט לא קשור אליהם אז מה???????? סתם שואלת... אני

ז י ק ו

New member
צודקת אחותי..

לכל פורום לא משנה באיזה נושא יכול להיכנס גבר חרמן ומשועממם או מחוצ'קן בן חמש עשרה עם שפם דליל שנראה כמו שיערות של כלב חולה (אהבתי את התיאור שלך..) ויכתוב הודעה בהתאם לרוח הפורום. אגב, לא כל הגברים חושבים כמו שאמרת שלסביות זה הצגת מין.. ממש לא !!! אני דווקא חשבתי שזה מה שאומרים על הומואים, שהם הצגת מין ולא יותר... טוב, זה בדיוק כמו להגיד שלשחורים יש זין גדול.. תאמיני לי ראיתי גם קטנים יותר מאצבע. להמ אני מדבר על בולבולים בפורום לסביות ?!? מה אני אגיד לך, אין לנו שום דרך לפקח על זה השאלה מה האינטרס של ילד עם הורמונים מטורפים להשאיר הודעה להיכרות? (אני בטוח שלא חסרים חרמנים כאלה בכל גיל) טוב, מה שנותר זה אולי לסנן..

למעלה