היכרויות לדתלשים

efrat150

New member
היכרויות לדתלשים

שלום חברים. אני עוזרת בימים אלה להקמת ארגון שייתן מענה לצרכים הייחודיים של דתשלים ודתלשיות בתחום ההיכרויות. אני אשמח לדבר עם כמה שיותר אנשים כדי להבין טוב יותר את הצרכים. אז אם אתם בעניין או אם אתם מכירים חבר'ה שהנושא הזה מדבר אליהם - אנא פנו אליי. [email protected]

חלק מההתאקלמות של יוצאים בעולם הרחב

נעוצה דווקא בהתערבבות עם חילונים מבטן ומלידה. יוצא לא בהכרח יחפש יוצאת ויוצאת לא תתור אחרי דתל״ש. גילוי נאות: אני יוצא עם יוצאת,אבל זה לא משהו שחיפשתי.פשוט סיבוב של נסיבות מיקריות.

nini132

New member

efrat150

New member
אל חשש

שלום לכל המגיבים. קודם כל - תודה על התגובות! קודם כל, אין צורך "לחשוש" שמישהו הקדים אותנו. אם יש יוזמות שנותנות מענה מספק - אחלה. הכי טוב! היוזמה הזו באה מרצון טוב ומצורך שעלה בקרב הסובבים אותנו. אני אשמח לשמוע מה דעתכם - האם אכן קיים צורך כזה? מעבר לכך, הרעיון הוא לא להקים רק אתר של הכרויות אלא לתת מענה מקיף יותר ומגוון יותר, שיכלול גם מפגשים חברתיים, ייעוץ וליווי, ואולי גם מאגר של "שדכנים" (במובן הטוב של המילה
) שיפגשו את החברה שמעוניינים, וינסו לבצע התאמות. אני אשמח לשמוע מכל מי שמעוניין לכתוב - האם אתם רואים צורך כזה? אם כן - איזו דרך הכי מתאימה לכם? אם תקום התארגנות כזו - האם תיעזרו בה? תודה רבה! אפרת

barakkil

New member
לדעתי הבעיה הראשית של דתל"שים זה יצירת המגע

ואני לא רק מתכוון בתור לעשות את הצעד הראשון של לדבר עם מישהיא שנראית לך, טיפה קשה לי להסביר את זה בואי פשוט נגדיר את זה ככה : הקושי ( לפחות אצלי ואצל חברים שלי שגם חזרו בשאלה. לא יודע איך זה אצל אנשים אחרים) זה עיקר הדיבור עם בני/בנות המין השני כי ככה פשוט חינכו אותנו שזה דבר רע לדבר או לצאת ובטח שלגעת בבנות אם זה לא לעניין של חתונה בזמן הקצר ( חודשיים שלושה) ואני מאמין שאם תוכלי לתת איזה שהוא מענה בנוגע לזה זה רק יעזור לפרויקט

רעיון

אולי לעשות סדנאות לפו"פ בנושאים בין אישיים כגון היכרות, ניהול שיחה, אולי ללמוד ליצור משהו ביחד, כך אנשים יוכלו להכיר אחד את השני וגם ללמוד כמה דברים חדשים.

למעלה