היכרויות ברשת

*יערית

New member
ואני תמיד חושבת...

שהמציאו עולה על כל דימיון
אז אומנם זה היה מיקרי לחלוטין ולא דרך אתרי הכרויות...אבל דווקא בהתנחתא הזו בפגרה לדבריה על עפרה מצאתי לי אהבה.. לא להפסיק להאמין..ולקוות רק לטוב ביותר עבורך

° זואי °

New member
זה לא טיפה מגוחך

אם אין אנשים ראויים באינטרנט אז איך זה שאת שואלת אנשים באינטרנט את השאלה הזאת? באינטרנט יש מכל הסוגים בדיוק כמו שיש מחוץ לאינטרנט מכיוון שאותם אלו שמחוץ לאינטרנט נכנסים לאינטרנט ולכן כמו שיש אנשים ראויים מחוץ לאינטרנט, יש גם כאלו בתוכה.

זה מזכיר לי

את אלו שאומרים שבאינטרנט נמצאים רק המכוערים/ות ו/או תמהוניים/ות

maof

New member
וזה מזכיר לי../images/Emo12.gif

וואלה שכחתי את מה זה מזכיר לי
ראבקקקקקקק איך שכחתי את מה שרציתי לכתוב
מעוף

הגולשים ב ............

היי הגולשים באינטרנט כמו גם בים שייכים לאותה פלנטה. רוצה לומר שהגולשים הם חתך/ראי של החברה המוכרת לך מסביבתיך הקרובה ממקום העבודה, מקום מגורים ואפילו חוג חברתי, ומבחינה זו אין כל שינוי האיש שמאחורי המקלדת הוא האיש שיורד איתך במעלית במקום מגורייך, חבר למקום העבודה,לימודים ועוד יתר על כן, הגולשים מייצגים מגוון רחב יותר מכל פורום אחר כמו חוג חברתי, כיתת לימוד, מקום עבודה מועדון מכל סוג שהוא וכו. ןמכאן שאם הגולשים אינם ראויים, אז כולם אינם ראויים, שזה בודאי אינו נכון.

אנשים ראויים...

אורלי, נושא ההכרויות ברשת הוא נושא די בעייתי עבור כולנו. מצד אחד כל כך קל להכיר כאן, יותר מאשר בכל מקום אחר, כל כך קל גם להכיר את האדם מבחינה איכותית, מסגנון הכתיבה שלו, מעומק ההתכתבות ההדדית. אבל, מאידך, הקלות הזאת, הקלות הבלתי נסבלת הזאת של ההכרויות ברשת, מסבכת את כל העניין. אנשים ראויים יש כאן, והרבה, וכאן את אפילו מסוגלת להגיע אליהם, מבלי לחשוש, מבלי להתבייש. גברים ראויים , ערכיים, מלח הארץ, גם לא חסרים, פגשתי כבר די הרבה שכאלה, גם נאים, גם חכמים, גברים, שהיית רוצה להתחבר איתם, להתקרב אליהם, שהיית רוצה שיהיו בני זוגך. אבל........הבעיתיות היא לא באנשים הראויים. הבעייתיות היא עצם הקלות הבלתי נסבלת הזאת של ההכרות ברשת. הגבר/ וזה נכון גם לגבי האישה, מכיר אשה אחת, אשה נאה, אשה על רמה, שמאד נושאת חן בעיניו, ביופיה, באופיה, בהליכותיה. אבל, באותה העת, הוא מתכתב עם עוד אחת אחרת, ובמקביל, עוד אחת נוספת שולחת לו מסר ותמונה וגם מספר טלפון בקופידון ולמחרת שוחח עם אחת מרשימה ביותר בצט. אז????????? איך תצפי ממנו שינהג??? הוא ירצה לאכול מהעוגה ולהותיר אותה שלמה. בקיצור.......לרקוד על כל החתיכות. היום איתי, מחר איתך, מחרתיים איתה, אולי ערב אחד אפילו עם שתיים. מזפזף מאשה לאשה, נהנה ועובר הלאה. כי הקלות הזאת..........גורמת לו.....להתנהג בקלילות. כמובן, שיש גם גברים שונים, שמחפשים רק את האחת והיחידה. אני , אישית, עדיין לא מצאתי גבר שכזה.

ראוי היה, זפ, שכאן תוסיפי

שכל מה שנכתב בלשון נקבה ניתן לקרוא בלשון זכר וההיפך. מה, רק הגברים מסוחררים מהקלות הבלתי נסבלת של הקיום הזה?

הכרויות. יש.

צריך לדעת איפה לחפש. לשאול ולברר . בנתניה מתנהל חוג פ"ופ על רמה .האנשים נחמדים מכבדים את הזולת מתידדים ויוצאים לבלות בצותא. אם לריקודים או לבתי קפה נסיעותמ לחו"ל ועוד. ביום ג' 5.8 בשעה 21:30 מתקיימת מסיבה לבני +40 בפאב המדובר בנתניה. רח' המייסדים 1 . העלות 35 ש"ח כולל משקה ראשון. בואי ותביאי חברות.

למעלה