היכרויות ברשת

orlee

New member
היכרויות ברשת

אהלן לכולם. מה דעתכם על היכרות באינטרנט? לי נראה כי שום כלום לא יכול לצאת מזה למרות הדיבורים היפים הנשמעים "אז היכן נכיר?" האמת מניסיון אין אנשים ראויים וזה בלשון המעטה. לגבי גברים. הנשים רציניות ומחפשות קשר. תקנו אותי אם אני טועה..

s h o o s h a

New member
???????מה זה זה??????

"אין אנשים ראויים וזה בלשון המעטה" ווי ווי ווי - איזו אמירה סוחפת, גורפת, ועוד כל מיני כאלו שנגמות ב"פת" ובעיקר - כל כך כל כך לא נכונה את טועה יש ויש מכל מין וצבע ותוכלי למצוא גם את כאלו וגם אחרים אבל לעשות כאלו הכללות? גברים שאינם ראויים ונשים רציניות מצטערת ... אבל ממש לא מקובלת עלי האמירה הזו ומעבר למה שכתבתי לא חושבת שיש לי מה להוסיף או ענין להגיב עוד

orlee

New member
היכרויות ברשת

תודה לכולם שהתייחסו לדבריי, אך ההערות היו כלליות , בעיקר כלפי מה שאני כתבתי ולא כלפי הבעייה והנושא שהעלתי. מעניין אם יש כאלה שהכירו ויצרו קשר ארוך טווח.אמיתי. לא משמועות אלא אנשים שאתם מכירים. מעניין שמתוך נסיוני ושל אחרים, אינני מכירה סיפורי הצלחה. תקנו אותי אם אני טועה.

אני עדיין טריה/ירוקה ../images/Emo5.gif

אך חושבת שבאמת אינך יכולה לעשות הכללות, יש סיפורי הצלחה כמו סיפורי אכזבה. אני עצמי כנראה בגלל התמימות והיותי חדשה בעולם הזה, המפגש הראשון שלי היה מאכזב וכואב, אך גם החלטתי לא לפחד ולא להתייאש, ולהמשיך לנסות. מיקי (שלא ממהרת לשום מקום)

כן אורלי

מקווה שאת עצמי אני מכירה מספיק טוב כי לומר לך שהכרתי דרך הרשת וגם היה לי קשר מאוד משמעותי זה שזה לא היה האיש של חיי זה כבר דבר אחר... והיה עוד אחד שאמנם זוגיות לא הצליחה אך הוא חבר חבר אמיתי כבר כמעט שנתיים,הפכנו להיות כמו משפחה אז נכון הוא לא בן זוג אבל אי אפשר לומר שאין כאן איזו הצלחה ... מכירה גם שני זוגות נשואים שההכרות התחילה בקופידון ,נכון הם היו רווקים ובכל זאת...

ophra

New member
בן זוג לא מצאתי (עדיין ../images/Emo8.gif)

אבל בהחלט פגשתי אנשים רבים חלקם הפכו להיות חברים (או חברות
)טובים ויקרים לטווח ארוך לא קשה למצוא סיפורי שרלטנות או סתם זיונים מהרשת אבל יש, בוודאי שיש גם סיפורי הצלחה להכנס לאווירה פסימית, חשדנית וצינית לא מזיק לאף אחד פרט לך לעצמך.... עפ
(מחדדת חושים, אך ממשיכה להאמין בבני אדם)

r e d head

New member
לי אין אופטימיות היום

אתמול וגם מחר. האמירה שלך באמת קצת גורפת, אבל רק קצת. אבל ביני לבין עצמי, אם אין הרבה אלטרנטיבות זמינות להכיר, ממשיכים בזאת. אפשר להפסיק לרצות? אם נשב ונחכה שהדברים יקרו מעצמם נראה כך
אך ממשיכים להאמין אני לא יודעת כרגע. אולי אחרים יספרו לך.

nb55

New member
אהבתי מאוד../images/Emo6.gif

תרשו לי להצטרף לפורום זה אני חדשה כאן אהבתי מאוד את התמונה , מסכימה שכך ניראה אם לא נהיה אופטימיות החיים יפים וכדאי לנצל כל רגע גם אם אנחנו לבד אם אין אני לי, מי לי בתודה NB

nb55

New member
מחפשת קבוצת פו"פ ../images/Emo91.gif

שמארגנת טיול לחו"ל , אשמח לקבל שמות, כתובות,כל דבר תודה

אם.....

את רוצה נסיעה קבוצתית לחו"ל תקני כרטיסים תזמיני מלון ואני ואת קבוצה את משלמת הפעם הזו אני פעם הבאה.....

יהודה א

New member
אורלי

כמו בכל דבר יש כלל ויש יוצא מהכלל וכבר אמרנו בפורום זה שלעשות הכללות זה לא נכון יש גברים כאלה ויש נשים כאלו ולכן הכל תלוי בבן האדם עצמו ואומר בנוסף שכל אחד יעשה מה שמתאים לו

דעתנו ש...

לפעמים זה מצליח לפעמים לא כמו בכל היכרות ולא משנה היכן היא נוצרה... מכירה הרבה מיקרים שיצא ויותר שלא כמו בכל היכרות בחיים... גברים? יש ראויים ויש שלא גם נשים התחושה אצל נשים "רציניות" היא שהגברים לא יכולה להראות לך הרבה גברים שיאמרו שהנשים אינן רציניות... יש?

michaly44

New member
סיפור קטן.

כמו בכל דבר לקחת את הדברים בספק. ישנם חדרים בצ'ט..ותלוי איזה חדר את נימצאת. וישנם אתרי הכרויות שמיועדים להכרות. אי אפשר להכליל, לכל אחד מניע משלו. אך ישנם סיפורי הצלחה כמו סיפורי כישלון. לי היה ניסיון לא הכי טוב. כל הבליינד דייט ניגמרו שם בבליינד. אך תמיד מקווה למצא את האחד והמיוחד. זו המדיה וזו השיטה, או שחברים מכירים לך משהו שהם חושבים שטוב בשבילך. גם זה לא הלך. מה שאחרים חושבים זה לא מה שתמיד מחפשים. והנה סיפור: חברה נסעה רחוק למדינה אחרת, אחרי שהכירה משהו דרך ג'יי דייט. שלושה חודשים היו טלפונים, מסנג'ר, מצלמה וכל דרך תקשורת קיימת. מצידה פרחה האהבה. מצידו? היא חשבה. האיש הזמינה אליו והיא נסעה. האיש ביום האחרון לא שילם את הכרטיסים..ועד היום היא מחכה לכסף..שלא תראה. בכל אופן, התגלה שאחרי כל השיחות נפש וההתערתלות הנפשית..האהבה שפרחה. פרחה לה מהחלון. האיש התגלה כקר, אדם שקרן ונוכל. והיא חזרה מאוד פגועה. התחננתי שלא תסע, גם אמרתי לה להרים טלפון במידה והיא בצרה..אבל כלום..הכוכבים היו בעיניים והלב שר..וכלום לא עזר. היום היא איננה מסוגלת לתקשר דרך האינטרנט וכל גבר יראה לה שקרן. חבל.

ophra

New member
"הדיבורים היפים"(../images/Emo35.gif) ../images/Emo12.gif

בעיני אלו הדיבורים הכואבים ביותר כי באמת.... איך והיכן אפשר היום להכיר אנשים חדשים??? יש ברשת הרבה צדדים שליליים... זה נכון אבל עדיין זו הדרך היחידה שאני מכירה אם יש דרכים אחרות - אשמח לשמוע עפ
("ערבי פו"פ" למיניהם זה ממש לא בשבילי...
)

אורלינקה

קודם קול כמו שאומרים אצלינו, ברוכה הבאה לך. לי נסיון ממש אחר. אני מכירה אנשים (גברים) דרך אתרי הכרויות בשנתיים האחרונות, ויכולה לומר בוודאות: יש אחלה אנשים. טובים, הגונים, חכמים, מחפשי קשר אמיתי, יופי של אנשים. זה שאף אחד מהם עד עכשיו לא היה ה"איש" שלי, זה כבר סיפור אחר, אבל איכות גברית ואנושית מצאתי והרבה. בהצלחה לך יקרה, פייה

למעלה