היכנסו בבקשה

Shadow Witch

New member
היכנסו בבקשה

"כבישה שחורה" מארגנות מעין תהלוכה שכזאת נגד החומה.... אם זה מעניין אותכן/ם אז תגידו ואני אכתוב את שאר הפרטים... אין לי כוח עכשיו...

-לא יודעת מה לגבי כל השאר

אבל אותי זה מאוד מעניין.. כשיהיה לך כוח, נחמד יהיה לקבל עוד פרטים
יום נפלא

Shadow Witch

New member
פרטים....

אני מעתיקה את ההודעה שנשלחה אלי: > > >Subject: מסה קריטית נגד הגדר יום שישי הזה > >Date: Mon, 1 Mar 2004 14:54:53 -0800 (PST) > > > >סלאם עליכום. > > > >ביום שישי שטוף שמש הבא, כלומר השבוע, כלומר החמישי > >במרץ, נצא בצוותא, בשמחות ובמחולות, על אופנינו, > >סקייטבורדינו, גלגלותינו, רגלינו, בתעופה או בריחוף, > >בהליכה או בהתגלגלות חסרת דאגות, בכבישי הג'יפה הקסומים > >של תל-אביבינו, או במילים אחרות, מסה קריטית נגד הגדר. > > > > > >כולם מוזמנים, גם על אופניים או כל כלי תחבורה לא ממונע > >אחר, וגם בלי, אולי נסדר לכם משהו, ובמילא נסע בקצב > >מספיק איטי בשביל שנוכל ללכת ולנסוע ביחד. > > > >יהיה סבבה אם תביאו משרוקיות, סירים, תופים, כל דבר > >שמוציא צלילים קשוחים ומגניבים, כל דבר שמושך אנשים ו.. > >וכאלה.. כמו כן, יהיה גם אחלה אם תביאו פליירים ושלטים > >בנושא הגדר, הממ, ככה יהיו יותר סוגים של פליירים > >ו"תעמולה" וזה יעשה את זה ליותר מגוון ומעניין וכל זה. > > > > נפגשים בשדרות רוטשילד פינת נחלת בינימין, ליד האנדרטה > >המעפנה הזאת, בסביבות השעה 12, יום שישי בבוקר. > > > >בבקשה להעביר את המייל הזה לכמה שיותר אנשים, > >תודה, חומוס צ'יפס סלט, > >אדי. אני חושבת שהם ישמחו אם יצטרפו עוד אנשים.... אני מקווה שהם ישמחו....

למעלה