פרטים....
אני מעתיקה את ההודעה שנשלחה אלי: > > >Subject: מסה קריטית נגד הגדר יום שישי הזה > >Date: Mon, 1 Mar 2004 14:54:53 -0800 (PST) > > > >סלאם עליכום. > > > >ביום שישי שטוף שמש הבא, כלומר השבוע, כלומר החמישי > >במרץ, נצא בצוותא, בשמחות ובמחולות, על אופנינו, > >סקייטבורדינו, גלגלותינו, רגלינו, בתעופה או בריחוף, > >בהליכה או בהתגלגלות חסרת דאגות, בכבישי הג'יפה הקסומים > >של תל-אביבינו, או במילים אחרות, מסה קריטית נגד הגדר. > > > > > >כולם מוזמנים, גם על אופניים או כל כלי תחבורה לא ממונע > >אחר, וגם בלי, אולי נסדר לכם משהו, ובמילא נסע בקצב > >מספיק איטי בשביל שנוכל ללכת ולנסוע ביחד. > > > >יהיה סבבה אם תביאו משרוקיות, סירים, תופים, כל דבר > >שמוציא צלילים קשוחים ומגניבים, כל דבר שמושך אנשים ו.. > >וכאלה.. כמו כן, יהיה גם אחלה אם תביאו פליירים ושלטים > >בנושא הגדר, הממ, ככה יהיו יותר סוגים של פליירים > >ו"תעמולה" וזה יעשה את זה ליותר מגוון ומעניין וכל זה. > > > > נפגשים בשדרות רוטשילד פינת נחלת בינימין, ליד האנדרטה > >המעפנה הזאת, בסביבות השעה 12, יום שישי בבוקר. > > > >בבקשה להעביר את המייל הזה לכמה שיותר אנשים, > >תודה, חומוס צ'יפס סלט, > >אדי. אני חושבת שהם ישמחו אם יצטרפו עוד אנשים.... אני מקווה שהם ישמחו....