היכן תשודר עונה 13?

SHTRUDIDI

New member
איזה נוסטלגיה זה יהיה, שידור בערוץ 1

כמו הימים של עונה 4, אבל זה יהיה רלוונטי רק אם, כמו שאמרת, זה יהיה צמוד לשידור האמריקאי ולא שבועיים וחצי אחריו כמו בימי העונה הרביעית.

snirf

Active member
הלוואי!
אבל...

לדעתי היה מדובר בשמועות בלבד, לאור סיום המשפט בלינק ששמת

Lhuna1

New member
אני שמחה להמנע מהורדה כשזה משודר צמוד.

ובעונות שפחות מעניינות אותי אפילו בשידור פחות צמוד

(האמת שאני לרוב לא מורידה את איידול בכלל, אלא רק צופה ביו טיוב או באתר של איידול בהופעות, בערב שאחרי. אם השידור צמוד - אז גם זה נחסך ממני.)

LeAnnDylan

Well-known member
הרוב מורידים

לי יש יס ואני גם מורידה. לעיתים רחוקות אני טורחת להדליק את הטלוויזיה ולטרוח לחפש איפה זרקתי את השלט כדי לראות בטללויזיה

נראה לי רק את וג'ס רואות בטלוויזיה

Lhuna1

New member
איזה סיבה יש לי להוריד משהו שכבר משודר

אצלי בטלויזיה?
מה בשביל להיות "קולית" או משהו?
נראה לי סתם טרחה מיותרת.

LeAnnDylan

Well-known member
קולית?

אני לא יודעת מה הסיבות של האחרים אבל אני באופן אישי לא אוהבת לצפות בשום דבר בטלוויזיה. תמיד מעדיפה את המחשב.
הטלוויזיה אצלי בחדר בעיקר עסוקה בלהעלות אבק. אם זה היה תלוי בי היא גם לא הייתה פה בכלל אבל אין לאן לחפף אותה כי בכל שאר החדרים כבר יש טלוויזיות וגם בחצר יש 2 טלוויזיות "ליופי"

Lhuna1

New member
לא ככה מדברים היום הילדים בובילה?

גם לי יש דברים שאני מעדיפה לצפות בהם המחשב, אבל מה שאני לא חייבת - הרבה יותר נוח לי בסוף יום עבודה מעייף לבוא הביתה ולהמרח על הספה וללחוץ על הכפתור של השלט, מאשר להתחיל להוריד... עם כמה שזה נהיה פשוט ומהיר, זה עדיין יותר טרחה בעיני (ואני בנאדם עייף ועצלן...)

LeAnnDylan

Well-known member
אני הכי עצלה שיש

הלפטופ שלי נמצא על המיטה ואחרי יום עבודה אני נכנסת למקלחת ואז משתרעת על המיטה ואי אפשר להוציא אותי משם גם לא עם גרר. לכן אני צריכה שהכל יהיה לי נגיש ובמרחק הקלקה. וזה רק במחשב. ככה כל התכנים שאני רוצה לראות לא מושפעים מיס/הוט והקצב שלהם. גם אף פעם אין לי כוח לבדוק את מועדי השידור וכשאני שמה משהו להקליט ביס מקס הוא נשאר שם שנים עד שכבר אין מקום ואז מוחקים הכל בלי שצפיתי בשום דבר ממה שאי פעם הזמנתי

Lhuna1

New member
ו"הרוב" זה אולי לפי סקר פרטי בין החברים שלך.

רוב האוכלוסיה רואה בטלויזיה.

LeAnnDylan

Well-known member
דיברתי על אנשים בפורום

ממש לא מענין אותי מה קורה מחוץ לכאן כשזה קשור לאיידול.
אני יודעת שלחלק גדול מהגולשים כאן אין יס אז הם "נאלצים" להוריד/לראות ביוטיוב וכו'
וחוץ מזה מה את צועקת עליי? מה עשיתי לך

Lhuna1

New member
כי את צוחקת עלי

שאני לא מהילדים הקולים שיושבים בסוף של האוטובוס ורואים רק באינטרנט..

LeAnnDylan

Well-known member
זה ממש לא מה שעשיתי

חוץ מזה שאני אף פעם לא הייתי מהילידם שיושבים בספסל האחורי. זה היה עושה לי בחילה

הייתי מאלה שיושבים תמיד ליד הדלת באמצע ועושים רעש בכל האוטובוס

וכפי שאמרתי, לראות באינטרנט זה לא ענין של קוליות. זה ענין של עצלנות נטו.

למעלה