היכן קנית את הריהוט החדש?

הממלכה

New member
טירוף? אני רק הדוברת ......

גם לי זה נשמע מופרך להקים פרוייקט של "מלחמת הכוכבים" רק על מנת לפזר ריקציות ולהשתלט מרחוק על מחשבי המכוניות, אבל אני אומרת את מה שנודע לי. לי עצמי אין דמיון כל כך פורה...... אני בסך הכל ה ד ו ב ר ת. בענין הכנסת, זה אני עצמי , ותראי את הבדלי הסגנון.

הממלכה

New member
אם כך, סייעו לי לקבץ את הסכום עבור

משרד המשפטים. דבר ראשון שאני עושה כחברת כנסת זה להקים בית משפט עליון בתל אביב.

הממלכה

New member
היכן קנית את הריהוט החדש?

זו השאלה שהרופא שלך חייב לשאול אותך כאשר הגעת אליו סובל ממצוקה. כי יש אפשרות שהדבק שבו הודבק הריהוט הוא שרף שמישהו הוציא עליו פטנט (מי זוכר את רצח סוכן הדבקים בראשון לציון כאשר בת זוגתו חזרה מטיפול כימותרפי?) יתכן שהצבע נמרח בעזרת מכחול שמקורו בבעל חיים חולה במחלה נרכשת, חומר המילוי של הספה מקורו בחקלאות ימית או בכותנה שהונדסה גנטית וכו. כאשר מדובר בריהוט עתיק, זה עוד יותר מסובך, כי כל פריט יכול שנעשה במכון מחקר אחר. (האחרון שחשדתי בו נקנה בהולנד). ואם תאמר, אני מחוץ לסכנה כי אני דלפון ואף אחד לא יבזבז עלי כוונות רעות....האם אתה יודע איזה אדמות קק"ל רשומות על שם סבך בפוטנציה, זה שנרצח במחנות ההשמדה? אולי כל קיסריה שלך בעצם?

מוש 12

New member
שלום לך הממלכה

שלום לך הממלכה מהשתתפותך הפעילה אני מביןשאת/אתה אדם אם הרבה נסיון לכן אני פונה אליך אישית. שלום שמי משה הסיבה שאני כותב אליך היא, שאני עובד באתר חדש הנקרא: REAL OVERCOMING , המועלה בימים אלה ומטרתו לסייע לאנשים להתגבר על קשיים. האתר מרכז סרטונים, לפי קטגוריות שונות, של אנשים, המספרים על תהליך ההתגברות האישי שלהם. וכך אחרים יוכלו לצפות בסרטים, ללמוד, לקבל תמיכה ועידוד – ובתקווה, לגבש החלטה להתגבר על הקושי, לקבל תקווה, השראה ומידע חיוני. בחודשים האחרונים עבדנו קשה על הקמת האתר, וצילום של סרטונים רבים. לשם כך אני זקוקה לאנשים אשר בקיאים בתופעה , שיצטלמו לאתר, לסרט קצר של 7-5 דקות, בו יספרו על ההתמודדות שלהם, דרך הסירטון אני בטוח שאוכל להרים את הקטגוריה הזו וכך לסייע לחולים רבים. אשמח לשמוע ממך, בין אם כאן דרך המייל או בכל צורה אחרת. ניתן ליצור עימי קשר גם בטלפון: 09-7404156 המשך יום נפלא, משה

הממלכה

New member
אשמח לקבל עזרה.............

בנובמבר 2002 פניתי לרשם המפלגות על מנת להרשם כמפלגה, להתמודד בבחירות, ולייצג אנשים כמוני. לצערי נודע לי שיש דמי פרסום בסך 73000 שקל שבלעדיהם אי אפשר להרשם כמפלגה. היו אלה הימים האחרונים לכהונת הכנסת שפוזרה והחלטת ועדת החוקה היתה לא לסייע למי שהחליט ברגע האחרון להקים מפלגה. ניסיתי לפנות לבית המשפט העליון, שידון בעתירה שלי נגד הרשם, יחד עם מפלגת ישראל אחרת שעתרה. אך, הרשם התקפל, העתירה נמשכה ואני נותרתי עם תקוותי וללא אפשרות לעשות דבר מה על מנת שעניני ייוצגו כיאות. שמה של המפלגה שלי (שהיתה בהקמה) היא המפלגה לזכויות הילד. אם בידך לסייע לי לרשום את המפלגה (סיוע בגיוס כספים וארגון מינהלי.משפטי ספציפי), אודה לך מאוד, אם כי אני לא מזלזלת באתרי התגברות על קשיים, באינטרנט. כאשר ואם אבחר לכנסת, אדאג לבריאות הציבור ובייחוד לבריאות הילדים. תודה.

למעלה