היכן ניתן לקנות DIGITAL WALLET?

AYELET1

New member
היכן ניתן לקנות DIGITAL WALLET?

אחים יוגנד כבר אינם מחזיקים את המוצר...

תנסי בכתובת הבאה

אני הזמנתי וקיבלתי לפני שבועיים http://store.yahoo.com/insidecomputer/

idohal

New member
כתובת באוסטרליה אבל שווה את המחיר

http://www.powerinnumbers.com.au החנות נמצאת באוסטרליה אבל המחירים הם הזולים שמצאתי, ולא רק אני, ברשת. אני ייבאתי כבר 5 פעמים וגם חברים. בכל הפעמים המוצר הגיע תוך 3-5 ימים מרגע אישור ההזמנה (בדרך כלל באותו יום). המחיר כולל משלוח נע סביב $200 ארה"ב ולא להתבלבל עם המחיר בדולרים אוסטרליים שבחשבונית. החנות אמינה מאוד ושולחת את המכשיר בחברת DHL כך שתוכל/י לעקוב אחר המכשיר עד הגעתו ליעד הסופי (גימיק נחמד). אף פעם לא שלמתי מע"מ ולא נדרש ממני תשלום כזה למרות שכל שתמיד ערך החבילות כולל דמי המשלוח עלו $50. בהצלחה.

AYELET1

New member
תודה רבה לכל מי שהתייחס ../images/Emo140.gif

ב-2 החנויות לא הצלחתי למצוא את המוצר הספציפי. בכלל אינני רואה אפשרות חיפוש בחנות האוסטרלית (כך שעדיין אין מה לבדו לגבי משלוח...). יש לכם אולי הסבר איך מחפשים שם או לינק ספציפי למוצר בחנות השניה?

johny2003

New member
מה אתה מחפש בדיוק??????

digital wallet אינו מוצר ספיציפי אלה תיאור של המוצר יש כמה חברות שמיצרות ארנקים כאלה , אני אישית קניתי Xdrive II 40Gb שתוך כמה ימים יגיע אלי מארה"ב אסמח לענות אם יש לך שאלות!!!!!!

AYELET1

New member
זה דווקא לא ידעתי

אבל בכל אופן גם בחנויות הוירטואליות אמור ליהיות כתוב שם המוצר - digital wallet, ואת זה לא מצאתי כמו כן אשמח לשמוע המלצות למוצר כזה מחברה מומלצת.

johny2003

New member
מה התקציב שלך ומה המטרה שבשבילה

אתה מעוניין לקנות אותו ????? איזה מצלמה יש לך?ובאיזה כרטיסים אתה משתמש??????

AYELET1

New member
את , לא אתה... ../images/Emo13.gif

אני משתמשת בכרטיסי SMART MEDIA (מצלימת אולימפוס) אינני זקוקה ל-20 ג'יגה הייתי מסתפקת בהרבה פחות.

idohal

New member
המוצר שאת מחפשת הוא XDRIVE

כאשר נכנסים לחנות האוסטרלית בתחתית העמוד יש קישור לחנות יש להיכנב אליה ולהצהיר כי אינך אזרחית אוסטרלית. לאחר הכניסה תופיע בצד שמאל עמודה עם פריטים למכירה וכתוב X-DRIVE 1 או 2. ההבדל הוא בחיבור USB איטי יותר או מהיר. אגב, איןבחנות הזאת ארנק דיגיטלי עם HDD קטן מ - 20 ג"ב וכדאי לקנות לפחות 20 ג"ב רק משום שהמכשיר מיועד לשרת אותך שנים מספר וסביר שהמצלמה תוחלף וגודל הקבצים ישתנה ורק יגדל. למעט כרטיסי XD המכשיר תומך כל הרטיסים הנפוצים. את הXD ניתן להעתיק בעזרת מתאם.

idohal

New member
קניתי מהאתר לאחר שהכריז כי הפסיק...

לשלוח לארץ עקב תרגיל עוקץ שנעשה על ידי ישראלי בסכום של $3000. בתחילה הוא לא הסכים לשלוח אך לאחר מספר בקשות שנעשו על ידי ועל ידי אחרים התרכך והסכים לשלוח רק לאלה שקנו אצלו. אחר כך היה מוכן גם עם המלצות ואני יודע שאחר חידש את המשלוחים לישראל.

AYELET1

New member
שוב תודה לכל מי שענה. האם...

ניתן גם לקרא מה-DIGITAL WALLET של החברות השונות לתוך כרטיסי הזכרון (בנןסף לאפשרות ההפוכה)?

לדעתי לא.זה כמו 'הארד דיסק' אבל

בין התקן למחשב או הפוך.זה 'מחסן' קבצים וזהו - ניתן לקרוא ממנו - אבל ע"י המחשב. אולי בהכי יקרים קיים - אבל מחירם הכפול,לדעתי אינו מצדיק.אלא אם כן יש בהם עוד אופציות שממש אי אפשר בלעדיהן,ואינן קיימות במכשירים הבסיסיים. לא מומלץ ל'התעסק' במבנה הספריות שבונה המכשיר - זה עלול לגרום לתקלות משונות - לפי דו"חות אנשים שעשו זאת.

idohal

New member
ב XDRIVE ההעתקה היא חד כיוונית

מכרטיס הזיכרון אל HDD שבמכשיר

AYELET1

New member
ושאלת השאלות- האם הדברים הללו

עמידים? מחזיקים לאורך זמן? ישנם מומלצים פחות ? מומלצים יותר?

idohal

New member
לי יש ארנק דיגיטלי שנה כולל נסיעות

לחו"ל שם הטלטל לו הארנק כל היום בתרמיל על גבי והכל תקין

AYELET1

New member
תודה רבה לכל מי שעזר ../images/Emo140.gif

יש לי עכשיו מושג רב יותר בקשר למה שצריך, רצוי וניתן השיג בתחום.

למעלה