חסרת ניסיון?
טוב, אז קודם כל אני לא יודעת כלום על חוות באיזור המרכז.. אבל אם אין לך ניסיון בכלל אז זה קצת בעיה, חוות בד"כ מחפשות 3 דברים: 1. מדריכים מקצועיים בתשלום 2. עובדים מתנדבים 3. עובדים בתשלום כשנאמר מדריכה את לא, בשביל להדריך צריך לעבור קורס מדריכים וכל מיני השתלמויות וכו´.. עובדים מתנדבים הם בד"כ בני נוער שרוכבים בחווה ואוהבים סוסים, ומוכנים להשקיע עוד שעות... מה שנקרא ´working students´ - מה שאומר שהם עובדים בשביל ללמוד ולהתפתח בעולם הסוסים, בכל חווה התנאים שלהם קצת שונים. עובדים בתשלום זה קטגוריה שאת יכולה להיכנס אליה, במידה ויש חווה שיש בה משרה פנויה והם לא דורשים מישהו עם ניסיון. כעקרון, ילמדו אותך בקורס מזורז כל מה שאת צריכה לדעת בקשר לעבודה שאת צריכה לעשות, וכשתתחילי לעבוד גם ישלמו לך על זה. יש מסגרות של חבר´ה לפני, במקום או אחרי צבא במסלול הזה, רק שהוא כולל עבודה רוב הזמן ופחות עבודה עם הסוסים. מאחר וביקשת לעבוד בהתנדבות ואת חסרת ניסיון, רק אם תמצאי מקום בו יסכימו להשקיע זמן וללמד אותך וזה בטח יהיה בתמורה להתחייבות לטווח ארוך.. בכל אופן אם את רצינית אז בטח יהיה מישהו מעוניין לשלב אותך, כדאי שתפני לחוות וכמו שאמרתי.. כאן אני לא יכולה לעזור לך. אני